Turkish Airlines

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν είναι και λύγο που έχουμε καταντήσει επαρχεία και για να πας κάπου πρέπει να περάσεις από την πρωτεύουσα της περιοχής την IST.
Εμένα προσωπικά μου κάνει έκπληξη.... γιατί να τους διαλέξω αφού ΤΗΥ είναι ακριβή εταιρεία.
Όποτε έχω προσπαθήσει να δω τιμές τους από ΑΤΗ για SIP, ODS, GYD, ALA, TSE, TAS, KUL, BKK, HKG έχω βρει άλλες εταιρείες με καλύτερες τιμές.
Αφού βρίσκουν κόσμο άνω των 30 εκατ./έτος και γεμίζουν αεροσκάφη με αυτές τις τιμές, Μπράβο τους.

Δεν νομίζω ότι η ΤΗΥ είναι πιο ακριβή από την Etihad ή την Qatar σε μέσες τιμές, πάντα εξαρτάται τον προορισμό που κοιτάμε, την εποχή κλπ Αυτό που θα πρέπει ίσως να δουλέψουν είναι οι ανταποκρίσεις τους και πιστεύω με την παραλαβή των νέων αεροσκαφών θα εξορθολογιστεί και αυτό.

Ανυπομονώ σε μερικά χρόνια να δούμε αν αυτή η εντυπωσιακή ανάπτυξη των Τούρκων βασίζεται σε γερά θεμέλια και στην παράλληλη ανάπτυξη της οικονομίας τους ή είναι μια μεγάλη φούσκα.

Διάβασα στο άρθρο πως πετά σε περισσότερες χώρες από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρία στον κόσμο.92 στο σύνολο.
Να δούμε πότε θα ξεφουσκώσει. Είναι δυνατόν να είναι κερδοφόρες τόσες μα τόσες πτήσεις;;
Η το κάνουν αυτό μόνο και μόνο για να κοντραριστούν με άλλα μεγαθήρια (Emirates British Airways Lufthansa κ.τ.λ);
Ειλικρινά δεν ξέρω με τόση φόρα που έχουν πάρει που θα σταματήσουν.
Για την Αυστραλία πως και δεν έχουν πτήσεις;

Δλδ βρε ΓιώργοΚ, ξοδεύουν τα άντερα τους τα τελευταία χρόνια μόνο κ μόνο για να τη βγούν στην ΕΚ και τις λοιπές μεγάλες? Η ερώτηση που κάνεις παρακάτω για τη μη εξυπηρέτηση της Αυστραλίας το αναιρεί αυτό καθώς οι Τούρκοι έχουν σχέδιο, λεφτά και μένουν μακριά απο τρέλες (Αυστραλία). Νομίζω ότι είναι δύσκολο να ξεφουσκώσουν έτσι απλά, το δίκτυο και οι συνδέσεις που στήνουν είναι μελετημένα, το προϊόν τους συνεχώς αναβαθμίζεται και το διαφημίζουν ποικιλοτρόπως αυτό ενώ θυμίζω ότι η ΤΚ δεν μεταφέρει μόνο επιβάτες αλλά μεταφέρει και cargo, κάποια στιγμή είχα παραθέσει ένα άρθρο του CAPA για τις δουλειές τους στην Αφρική όπου η τουρκική κυβέρνηση υποστηρίζοντας την τουρκική βιομηχανία βάζει χέρι στις απαραίτητες πρώτες ύλες σε αφρικανικές χώρες με όχημα την TK.

ΓΙα το επιβατικό δίκτυο, σήμερα ας πούμε παραθέτει το anna.aero καταπληκτικά στοιχεία "απο μέσα" για το πώς δουλεύουν το hub. Παρατηρήστε και την ΑΤΗ που βρίσκεται μέσα στους πρώτους 5 feeder για Πεκίνο, Χόνγκ Κονγκ, Λάγος, Σάο Πάολο, Σεούλ και Τόκυο...
:arrow: http://www.anna.aero/2012/12/12/the...turkish-airlines-route-network-shopping-list/

Όαση είναι αυτά τα άρθρα :great:

Πολύ ωραίο το άρθρο ΟΑ701!! :thx:

Γνωρίζει κάποιος για ποιούς λόγους η Αθήνα τραβάει τόσους επιβάτες από Λάγος και Σάο Πάολο;