Turkish Airlines

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: THY news

Ωραίοι. Μετά νομίζουμε κιόλας ότι είναι πίσω από εμάς σε πρόοδο. Γιατί όχι και 380 ή 747; Μια χαρά δρομολόγια έχουν...

Πραγματικά αηδία!!! Ούτε μάγκιρους ντόιτς ΚΤΕΛ της 10ετίας του '80 να ήταν...

Απο τον Απριλιο του 2011 οι Τουρκικες Αερογραμμες στην Αυστραλια. Β777-200/300 το αεροπλανο και το δρομολογιο IST-KUL-SYD 4X week, IST-KUL-MEL 3X week.

Air New Zealand μπορει να φαινονται οντος χαλια αλλα θα μπορουσαμε να πουμε οτι εξελισετε αρκετα καλα αυτη η εταιρια....

Περιβόητη η ΤΗΥ στην επιλογή χρωμάτων...συνεχίζει την παράδοση των κοραλλί Β737...

Την προσοχή μας αξίζει η KUL σαν ενδιάμεσος σταθμός, είναι ένας προορισμός που δεν εξυπηρετείται καθόλου καλά από Ευρώπη (LH από FRA μέσω ΒΚΚ ,
ΜΗ -> FRA, KLM->AMS και AirAsiaX-> STN direct) με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να πάνε με ΕΚ-ΕΥ...

CaptainChris":co0smhn7 said:
Απο τον Απριλιο του 2011 οι Τουρκικες Αερογραμμες στην Αυστραλια. Β777-200/300 το αεροπλανο και το δρομολογιο IST-KUL-SYD 4X week, IST-KUL-MEL 3X week.

Aγαπητά μέλη, έχω την εντύπωση ότι η αναφορά στο 772 αφορά σε αεροσκάφος της malaysian που ήδη εξυπηρετεί με τον τύπο αυτό την Κων/πόλη για Κουάλα Λουμπούρ. Το 773 μάλλον θα είναι αυτό που θα συνεχίζει για Αστραλία. Για να δούμε... και τις τιμούλες των.

δικός σας

SX-Petros":1g4xd9pb said:
Air New Zealand μπορει να φαινονται οντος χαλια αλλα θα μπορουσαμε να πουμε οτι εξελισετε αρκετα καλα αυτη η εταιρια....

Το ότι η εταιρεία εξελίσσεται αρκετά καλά, δεν νομίζω ότι αποτελεί εμπόδιο για μια πιο καλαίσθητη εμφάνιση του εσωτερικού των αεροσκαφών της.
Εγώ σχολίασα την εμφάνιση, όχι τη δυναμική της εταιρείας :wink:

aakunz":2rmd5926 said:
Νέα διαφημιστικό σποτ, αυτή τη φορά με ποδοσφαιριστές της Manchester United, αναμένεται να προβληθεί στις 20 Οκτωβρίου σε 80 χώρες. Πρωταγωνιστές, και πάλι η γνωστή κόκκινη μπάλα με το λογότυπο της εταιρείας, οι παίκτες με το αεροπλάνο να φιλοξενεί το ματς.

Πηγή: http://www.airporthaber.com/thy-ile-gok ... 7819h.html

Εδώ το βίντεο, ήδη στον αέρα στα τηλεοπτικά δίκτυα
http://www.youtube.com/watch?v=0p5FrOEaflU