Turkish Airlines

  • Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: THY news

Τις τελευταίες ημέρες, οι Τουρκικές Αερογραμμές ακυρώνουν για την υπόλοιπη χειμερινή περίοδο, τις περισσότερες από τις πτήσεις TK1847/8 (πρωινή αναχώρηση από Αθήνα και βραδυνή αναχώρηση από Κωνσταντινούπολη). Από τις ακυρώσεις, επηρεάζονται κυρίως τα ταξιδιωτικά πλάνα επιβατών από/προς εσωτερικούς προορισμούς της Τουρκίας, αλλά και από/προς Ηνωμένες Πολιτείες και Sao Paulo, μέσω Κωνσταντινούπολης, μια και πλέον δεν θα είναι εφικτή η ανταπόκριση την ίδια ημέρα.

Η αεροπορική εταιρεία μπορεί να αλλάξει-χωρίς επιβάρυνση- τα εισιτήρια με άλλη πτήση της ή με την αντίστοιχη πτήση της Olympic Air, που αναχωρεί τις ίδιες ώρες. Στην περίπτωση που ο επιβάτης δεν επιθυμεί οποιαδήποτε από τις παραπάνω λύσεις, η αεροπορική εταιρεία αναλαμβάνει τα έξοδα μιας διανυκτέρευσής του.
 
Re: THY news

Συνεχίζοντας το παγκόσμιο "χτίσιμο" του ονόματός της, η THY επέλεξε αυτή τη φορά να στηρίξει την προώθηση της όχι σε ομάδα αλλά σε πρόσωπο - σε έναν super star του μπάσκετ :thx:
:arrow: Hurriyet
 
Re: THY news

Από τις 20 Δεκεμβρίου, η θυγατρική των Τουρκικών Αερογραμμών, AnadoluJet, εντάσσει στο στόλο της δύο μισθωμένα ATR-72, της BoraJet και ξεκινάει πτήσεις από Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα προς εσωτερικούς προορισμούς της Ανατολίας με μικρότερη επιβατική κίνηση.

Από το Sabiha Gökçen της Κωνσταντινούπολης, θα εξυπηρετείται το Çanakkale (Δαρδανέλλια), η Isparta (Σπάρτη), το Tokat (Ευδοκία) και το Uşak.

Από το Εsenboğa της Άγκυρας, θα εξυπηρετείται το Siirt και το Çanakkale.

http://www.airporthaber.com/anadolujet- ... 9266h.html
 
Re: THY news

Θα είναι ενδιαφέρουσα η αντίπραση των επιβατών στα Ατάρια καθώς οι Τούρκοι και γενικότερα οι επιβάτες της Μ.Ανατολης δεν τρέφουν και ιδιαίτερη συμπάθεια (η RJ είχε δοκιμάσει τα Q400 για ένα διάστημα αλλά οι επιβάτες ήταν δυσαρεστημένοι..κι ύστεραν ήρθαν τα Ε-170..)..Παρεπιμπτόντως, μήπως γνωρίζεις την ελληνική ονομασία της DLM?
 
Re: THY news

Μετά την συλλογή πόλεων που συνδέει η THY, άρχισε να συλλέγει και αθλητικό κόσμο για την διαφημιστική της καμπάνια. Η Δανή νούμερο ένα τενίστρια Caroline Wozniacki θα είναι ένα ακόμη πρόσωπο που θα εκπροσωπεί την εταιρεία. Κάτι σαν Rolex μου φαίνεται ότι πάει να προβάλει η THY.

http://www.naftemporiki.gr/presspoint// ... ?id=150731
 
Re: THY news

Σύμφωνα με το airporthaber.com , το διοικητικό συμβούλιο των Τουρκικών Αερογραμμών ανακοίνωσε την απόφασή του να ξεκινήσουν και πάλι πτήσεις μεταξύ Κωνσταντινούπολης και Θεσσαλονίκης με την έναρξη του θερινού προγράμματος δρομολογίων του 2011, εφ' όσον το επιτρέπει η διαθεσιμότητα του στόλου.


http://www.airporthaber.com/turk-hava-y ... 9408h.html
 
Re: THY news

Ευχάριστη είδηση, ειδικά για μένα που δεν ήθελα με τίποτα να κάνω το Θεσ/νίκη - Κων/πολη οδικώς. :great:
 
Re: THY news

Bende! ah cok sevindim..!Θάρθει όμως..kim bilir? Insallah...Aakunz,πως λένε αυτό το ρημάδι το "καλορίζικο/η", το ακούω συνέχεια στην τιβι, κατι σαν hayιrκάτι olsun!αλλά ποτέ δεν το πιάνω..cok zor.. :D
 
Re: THY news

Επιπλέον, από 1η Ιανουαρίου 2011 παύει η σιδηροδρομική σύνδεση Θεσσαλονίκης-Κωνσταντινούπολης, στα πλαίσια "αναδιάρθρωσης" του ΟΣΕ. Οπότε ίσως αυτό το στοιχείο δώσει πόντους στην απόφαση επαναλειτουργίας της γραμμής. Προσωπικά θεωρώ πως ένα τέτοιο δρομολόγιο θα απαιτούσε μέγεθος αεροπλάνου που η THY δεν διαθέτει, δηλαδή κάτι μικρότερο από το 73G ή 319, ωστόσο οι γείτονες έχουν μεγάλα σχέδια και τίποτα δεν αποκλείεται.
 
Re: THY news

Αυτή η σιδηροδρομική σύνδεση ήταν χάλια. Χαλάσαμε και ένα κάρο λεφτά για να αγοράσουμε τα βαγόνια τα οποία ήταν άβολα. Το Τούρκικο τρένο ήταν παλιότερο αλλά καλύτερο είχες την κουκέτα σου…. Μια χαρά…
Αλλά αυτές οι ατελείωτες ώρες για να φτάσεις στις πόλεις. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τέτοια αργοπορία, το τρένο έφευγε στην ώρα του από την μία πόλη και έφτανε με 3 ώρες καθυστέρηση στην άλλη, θα μου πεις αφού η γραμμή σε πάει στου διαόλου την άκρη και σε φέρνει.
Αλλά στο θέμα μας… δεν μπορείς να συγκρίνεις την αεροπορική σύνδεση με την σιδηροδρομική. Η σιδηροδρομική σύνδεση ήταν ποιο πολύ για την επαρχιακή σύνδεση με την Πόλη. Τώρα γιατί τα δικά μας τα χαϊβάνια γιατί δεν ενεργοποίησαν την γραμμή ποιος ξέρει… Νομίζω η Α3 την είχε διεκδικήσει, αλλά…. Από την άλλη να μου πεις ότι η THY ενώνει μια περιφερειακή πόλη με το hub της και κάνει διασυνδέσεις και μετεπιβιβάζει κόσμο, η δική μας Α3 τι να μεταφέρει;. Να μου πεις γιατί τότε διεκδίκησε αυτή την διασύνδεση και όχι την Αθήνα-Σμύρνη ώστε να μετεπιβιβάσει κόσμο από Σμύρνη στο δίκτυο της.
Καλά αυτό θέλει σκέψη και τα δικά μας χαϊβάνια έχουν πολύ μυαλό.
 
Top