Turkish Airlines

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: THY news

Αρίσταρχος":1dw3uwf0 said:
Τιμή εισήτηριού στα 390€ Η πιο χαμηλή απο όλες του κόλπου!Η πτήση πραγματοποιήται με το boieng 737-800(έχει πέσει μια φόρα και αυτό πραγματικά με προβλημάτιζει)
Σχετικά κακή ανταποκριση για Μπαχρεϊν.Αλλά για τη Φόρμουλα 1 θα κάνεις θυσίες.
Με το που γυρίσω θα κάνω μια πιο εκτενής περιγραφή

Αρίσταρχε μην είσαι σίγουρος με τι θα πραγματοποιηθεί..

Από την σειρά ''THY, αυτή η άγνωστη''
To 737 είχε μεταμορφωθεί σε Α321 που κάθε Δευτέρα έρχεται από Doha. Φυσικά παράθυρο ούτε για δείγμα κ ο φίλος μου στο check in είχε φροντίσει για 20E (καταραμένες preferences...).

Αρίσταρχε μην είσαι σίγουρος με τι θα πραγματοποιηθεί..

:?: :?: :?: :?:

Belavia":b37suwem said:
Η Δανή νούμερο ένα τενίστρια Caroline Wozniacki θα είναι ένα ακόμη πρόσωπο που θα εκπροσωπεί την εταιρεία. Κάτι σαν Rolex μου φαίνεται ότι πάει να προβάλει η THY.

Η διαφήμιση με την πανέμορφη πολωνο-δανέζα αθλήτρια βγήκε στον αέρα:

http://www.dailymotion.com/video/xgnduf ... lines_news

:puke: :puke: (είναι η άποψή μου για τη σύλληψη της ιδέας και την υλοποίηση του διαφημιστικού. Το σέρβις της ΤΗΥ και τα σερβίς της αθλήτριας είναι υπέροχα)

Καποιοι προφανως εχετε μεγαλο κομπλεξ που σαφως καμια ελληνικη εταιρεια δεν μπορει να συγκριθει με τις Τουρκικες Αερογραμμες (με οσα προβληματα και αν αυτη εχει - κανεις δεν ειπε οτι ειναι τελεια) ... Καλο θα ειναι να κοιταμε τα χαλια μας και ειδικα τα χαλια της ΟΑ πριν αρχισουμε να σχολιαζουμε ...

aakunz":laxcxess said:
Αν ήθελες να φτιάξεις μία διαφήμιση-παρωδία για την Turkish Airlines, μία πρόταση θα ήταν η παρακάτω:

http://www.youtube.com/watch?v=rwG5co1-kp4

κι όμως πρόκειται για πραγματική διαφήμιση με το διάσημο σενεγαλέζο μουσικό Youssou N'Dour για την εταιρεία, που με προκλητικό τρόπο εξακολουθεί να ξοδεύει τα χρήματα από τα εισιτήρια των επιβατών της για promotion.

Άντε να δούμε ποιοι άλλοι σελεμπριτιζ θα περάσουν από το σεράι της βεζυροπούλας...

Την παρωδια που ακριβως την ειδες εκτος και αν το να βλεπεις εναν μαυρο να τραγουδα σε προκαλει γελιο ...

Αντε με το καλο να μας ερθει στην πολη μας (Σαλονικη) :D

Ας είχαμε και εμείς την πρώην Ο.Α που να πετά σε όλες τις ηπείρους, με 777 και όχι μόνο.

@cabincrew4ever

Επειδή το θέμα παίρνει προσωπικές διαστάσεις και του αποδίδεις και ρατσιστικές προεκτάσεις, κάτι το οποίο βρίσκεται εντελώς εκτός των αρχών και των προθέσεών μου, θα σου ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα, σε σένα και σε όποιον άλλο καλοθελητή, με θεωρεί κομπλεξικό:

Ο Youssou Ν'Dour, τον οποίο εσύ αποκαλείς υποτιμητικά "μαύρο", είναι ένας μεγάλος αφρικανός καλλιτέχνης. Η μουσική του δεν μου αρέσει, με εξαίρεση ίσως το Seven Seconds, στο οποίο τραγούδησε με τη Neneh Cherry. Το ότι η υπόλοιπη δισκογραφία του δεν ανταποκρίνεται στα δικά μου ακούσματα, δεν τον μειώνει ως καλλιτέχνη, διότι τα μουσικά γούστα είναι θέμα καθαρά υποκειμενικό.

Ο Youssou N'Dour είναι και ακτιβιστής. Όχι σαν κάτι άλλους που έρχονται για συναυλίες με το MD, μπαίνουν σε 7 λιμουζίνες, κάνουν την αρπαχτή και φεύγουν νύχτα, αλλά είναι ακτιβιστής που με κάθε ευκαιρία μιλάει για την καταπολέμηση της φτώχειας, της πείνας και του AIDS. Θα μου άρεσε να ακούσω ότι διέθεσε μερικά από τα εκατομμυριάκια που πήρε για αυτήν την διαφήμιση, σε έναν από αυτούς τους σκοπούς. Δε θα μου κάνει τη μουσική του καλύτερη στα αυτιά μου, αλλά θα μου δώσει έναν ακόμα καλό λόγο να τον θεωρώ ακόμα πιο σπουδαίο καλλιτέχνη και άνθρωπο.

H αισθητική της διαφήμισης δε μου αρέσει. Θεωρώ κακόγουστο, το θέμα (πρόσεξε: όχι το θέαμα). Ένας τραγουδιστής-πολίτης του κόσμου τραγουδάει το τζιγκλάκι της εταιρείας πετώντας κόκκινα μπαλάκια σε ένα πεντάγραμμο από contrails/chemtrails αεροσκαφών της THY. Θα μου πεις, ότι το διαφημιστικό απευθύνεται στην αφρικανική αγορά. Ε, και; Εμένα δε μου αρέσει και δεν έχω πρόθεση να υποχρεώσω κανέναν να έχει την ίδια άποψη με μένα. Αν ήμουν σενεγαλέζος ή ιβοριανός ίσως να μου άρεσε. Δυστυχώς γεννήθηκα σε βαλκανική χώρα.

Το σέρβις της THY το θεωρώ εξαιρετικό. Έχω κάνει αρκετές πτήσεις με αυτούς λόγω σπουδών και αναψυχής και ομολογώ ότι νοιώθω περισσότερη οικειότητα από ό,τι σε πτήσεις με άλλες εγχώριες εταιρείες. Το ότι μου αρέσει το προϊόν τους, δε σημαίνει ότι μου αρέσει και μοντέλο προώθησης του προϊόντος αυτού. Δε μου άρεσε η διαφήμιση με τον Kevin Costner, δε μου άρεσε η διαφήμιση με το Youssou Ndour, δε μου άρεσε η διαφήμιση με τη Wozniacki, χωρίς να μειώνω την αξία τους ώς καλλιτέχνες ή αθλητές. Μου άρεσε η διαφήμισή τους με τη Manchester United, παρ' ότι δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Επίσης μου άρεσαν και ορισμένες διαφημίσεις που προορίζονται για την αγορά της Τουρκίας, με ουσιαστικά μηνύματα και χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Από κει και πέρα, ο καθένας κρίνεται για αυτά που γράφει: αυτό ισχύει και για μένα και για σένα και για όλους μας. Δε θα σου απαντούσα δημοσίως, αν δεν είχα την υποψία ότι θελημένα ή αθέλητα διαστρέβλωσες τα λεγόμενά μου. Όπως είδες, είσαι ο μόνος/η στον οποίο απαντώ. Στους άλλους δύο που μου απέδωσαν τον ίδιο χαρακτηρισμό, το θεώρησα εντελώς περιττό, δεδομένης της μέχρι τώρα πορείας και εικόνας τους σε αυτό το φόρουμ.

Νέα παραλαβή για την THY, σήμερα, αλλά με παλιό όνομα:
Πρόκειται για άλλο ένα 777-300ER, το οποίο προσγειώθηκε σήμερα στο Sabiha Gökçen και πήρε το όνομα "AKDENİZ" (Μεσόγειος Θάλασσα). Το ίδιο όνομα είχε και το 777, που είχε εκμισθώσει το 2008, στις Τουρκικές Αερογραμμές η ινδική Jet Airways, και που αποχώρησε από το στόλο.

Έτσι, τα επτά 777-300ER, της εταιρείας είναι πλέον τα εξής:
TC-JJE Dolmabahçe
TC-JJF Beylerbeyi
TC-JJG Yıldız
TC-JJH Rumeli
TC-JJI Ege
TC-JJJ Erzurum
TC-JJK Akdeniz.

Πηγή: Airporthaber.com
http://www.airporthaber.com/thy-nin-yen ... 0458h.html

"Έκαστος στο είδος του" θα μπορούσε να είναι το θέμα της νέας διαφήμισης των Τουρκικών Αερογραμμών, που βγήκε στον αέρα πριν από δύο ώρες, με πρωταγωνιστή τον αμερικανό καλαθοσφαιριστή Kobe Bryant.

http://www.youtube.com/user/TURKISHAIRL ... kt5RwrQrVU

...πάνω που είχα αρχίσει να χάνω τις ελπίδες μου με τις διαφημίσεις των τούρκων. :great: