Turkish Airlines

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Τελικά πόσα λεφτά (για πέταμα) έχει αυτή η εταιρία. Την ισχυρότερη μεταγραφή στην παγκόσμια μπασκετική ιστορία ετοιμάζεται να κάνει η Μπεσίκτας που θέλει να εντάξει στο ρόστερ της τον μεγάλο αστέρα του ΝΒΑ Κόμπι Μπράιαντ. Όμως το 1.000.000 μηνιαίως που ζητάει ο παίκτης είναι εντελώς απαγορευτικό για την ομάδα η οποία συμφώνησε με την THY για χορηγία. Έτσι. η Μπεσίκτας θα καταβάλει τις 300.000 και ο σπόνσορας(!) τις υπόλοιπες... 700.000 ευρώ!!! :shock:
 
Οσα έχει και ο μεγαλομέτοχος (τουρκικό κράτος)..
 
Μπορεί να ελπίζουν ότι θα καλύψουν κάποιο ποσό από όλο το πανηγύρι που θα στηθεί γύρω από αυτούς τους παίχτες, αν τελικά συμφωνήσουν και έρθουν. Ήδη λέμε για αλλαγή γηπέδου το οποίο θα μπορεί να πάρει 10.000 θεατές παραπάνω. Πάντως το πείραμα με τον Alan Iverson δεν νομίζω ότι τους βγήκε πέρσι.

Έκλεισα εισιτήρια με την THY για συγγενικό μου πρόσωπο με πιστωτική κάρτα. Για να μπορέσει να ταξιδέψει έπρεπε να παρουσιαστώ και εγώ μαζί του κατά το checkin με την πιστωτική και το διαβατήριο/ταυτότητα. Το καλό στην ιστορία είναι ότι μπορείς την παρουσίαση της κάρτας να την κάνεις σε κάποιο γραφείο της THY οποιαδήποτε ημερομηνία πριν το ταξίδι. Με τις λίγες αεροπορικές που έχω κλείσει εισιτήριο δεν το έχω αντιμετωπίσει.Τι κόλπο είναι αυτό;
 
Το κάνουν και οι καλύτερες εταιρείες αυτό. Πχ Singapore Airlines σε πτήση Νέα Υόρκη - Φρανκφούρτη, όπου ήρθε ο chief purser και μου ζήτησε να ελέγξει την πιστωτική κάρτα. Σημειωτέον, είχε μια αρκετά μεγάλη λίστα να ελέγξει...Αυτό πριν 3,5 χρόνια, δεν ξέρω για τώρα.
 
Και σε εμενα παλι με singapore απο αθηνα για μελβουρνη ηθελαν να τσεκαρουν την πιστωτικη καρτα.

Νομιζω το γραφει καπου στους ορους που κλεινεις τα εισιτηρια.Οτι πρεπει να την παρουσιασεις μαζι σου,σε περιπτωση που ζητηθει.Αλλα στην επιστροφη απο μελβουρνη δεν μου την ζητησανε,παλι καλα!!Γιατι δεν βλεπω να εφευγα ποτε απο εκει :D
Αλλα εγω την ειχα ξεχασει!!
Ευτυχως η κοπελα που ειχαμε μιλησει στα γραφεια για να κλεισω τα εισιτηρια με θυμοτανε(ειχα βρει στο ιντερνετ στη σελιδα τους με 1040 ευρω αλλα δεν μου τα εκλεινε και μου την εκανε απο το τηλεφωνο την κρατηση!) και επιβεβαιωσε πως ημουν εγω!!Ναι ναι καλα!
 
Ότι το γράφει στους όρους είναι γεγονός απλά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που το κάνουν αυτό. Ίσως για λόγους ασφαλείας...δεν ξέρω. Πάντως ταλαιπωρεί όσους τους επιλέγουν για τα ταξίδια τους.
 
Παιδιά μην τρελαινόμαστε, πάρα πολλές εταιρείες το κάνουν αυτό, μέχρι και οι σιδηροδρομικές εταιρείες το κάνουν αυτό (προσωπική εμπειρία και στην Πολωνική και Πορτογαλική).Δεν έχει σημασία αν γίνεται ο έλεγχος αλλά είσαι υποχρεωμένος να την έχεις. Ξεχάσαμε την πΟΑ που σε ρώταγε στην ιστοσελίδα της κατά την αγορά ο ιδιοκτήτης της κάρτας ταξιδεύει; Γιατί το ρώταγε αυτό; Αλλά ποιο είναι το πρόβλημα και για δική μας ασφάλεια γίνεται αυτό. Δεν νομίζω να θέλαμε να πληρώσουμε εισιτήριο κάποιου άλλου, από περίπτωση λάθους μέχρι κλοπής. Γιατί οι έλεγχοι κατά την διάρκεια ενεργοποίησης της πιστωτικής σας δεν σας ενοχλεί; Εμένα μου έχει συμβεί να φωνάξω αλλά όταν ήμουν ήρεμος διαπίστωσα ότι είχα άδικο.
 
Ακόμη ένα event που σπονσοράρουν οι Τούρκοι
Η πρωταθλήτρια του Champions League 2011, Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί εναντίον της φιναλίστ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ οι ομάδες θα συναντηθούν με φίλους του ποδοσφαίρου, σε ένα υψηλού επιπέδου αγώνα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί με Χορηγό την Turkish Airlines.

:arrow: http://money-tourism.blogspot.com/2011/07/vs-thy.html
 
Μιας και αναφερθηκε το θεμα για την συγκεκριμενη εταιρια οπου ζητα την παρουσια της καρτας που εκανες την κρατηση θα θελα να ρωτησω οποιος εχει και τον χρονο να μου πει ποια απο τις παρακατω εταιριες δεν ζητανε την καρτα που εκανες την κρατηση σου.(Aeroflot,S7 Airlines,Rossiya)
 
Η Aeroflot δεν ζητάει επίδειξη της κάρτας, αν και πιθανόν να αναφέρει το αντίθετο στη σελίδα της, πάντως δεν μου έxει ζητηθεί παρ'ότι έχω κλείσει και για άλλο άτομο.
 
Top