USA TOUR.

valentinovissi

Concorde-Class-Member
Εγγραφή
22/07/2008
Μηνύματα
1.679
Likes
391
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
RYR
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LCLK
Γεια σας ,παιδια το Νοεμβριο θα παω Αμερικη και συγκεκριμενα θελω να παω στην Νεα Υορκη,Οασινγκτον και Λος Αντζελες.Θελω σχολια το που να παω και αν εχει καμια εταιρεια που ειναι σχετικα φτηνη για τις εσωτερικες πτησεις.

Ευχαριστω.
 
Για φτηνές πτήσεις τσέκαρε την Southwest, ενώ από Νέα Υόρκη αξίζει να δεις και την JetBlue. Εδώ που τα λέμε πάντως, ακόμα και οι μη low-cost έχουν καλές τιμές για εσωτερικά ταξίδια.
 
Mεταξύ Jetblue και Virgin America για τα εσωτερικά, εγώ που τα δοκίμασα στο JFK-SFO-JFK η Virgin τα σπάει!!!! Virgin ftw!!
 
Και οι 3 εταιρείες που έχουν αναφερθεί είναι πολύ καλές και με καλές τιμές στα δρομολόγιά τους. Πριν ένα μήνα που δοκίμασα την Southwest έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος! Το 737-700 ήταν μια απόλαυση και με πολυ καλό seat pitch που θα ζήλευαν πολλές Loco της Ευρώπης, και πάνω απο όλα καμία χρέωση μέχρι 2 βαλίτσες. Πάντως όπως αναφέρει και ο Rudy αν κλείσεις απο νωρίς τα εισιτήρια μπορείς να βρεις καλές τιμές και με τους μεγάλους.
 
Ευχαριστω πολυ,πραγματικα η jet blue ειναι πολυ φθηνη παω να τσεκαρω και τις αλλες.
 
θα σου προτεινα να δοκιμασεις την Air Tran
εχει καλυτερες τιμες απο τη Southwest, παρα πολυ καλη εξυπηρετηση, μεγαλη ακριβεια στις ωρες αναχωρησεων και ανταποκρισεων. την εχω δοκιμασει 2 φορες και εμεινα ενθουσιασμενος.
ο στολος της αποτελειται απο 737-700 και 717, τα οποια ειναι ολα καινουργια και σε ειλικρινα παρα πολυ καλη κατασταση, με πολυ καλο seat pitch.
επισης συμφωνω οτι η Jetblue ειναι αρκετα καλη κι αυτη θα την προτιμουσα απο τη Southwest.
προσεξε πολυ τι εταιρια θα κλεισεις για domestic στην αμερικη, ειδικα για εμας που ταξιδευουμε απο ευρωπη και φυσιολογικα εχουμε πολλες και μεγαλες αποσκευες μαζι μας μπορει να βρεθουμε προ μεγαλης εκπληξης στο αεροδρομιο καθως ορισμενες εταιριες πλεον χρεωνουν και το check-in αποσκευων ξεκινωντας απο 20 USD την πρωτη αποσκευη και υπερδιπλασιαζοντας στη δευτερη!! μακρια απο τη United !!! αν κλεισεις με American-Continental-Delta διαβασε καλα τους ορους για τις αποσκευες μηπως χρεωνουν κι αυτοι. Southwest νομιζω δε χρεωνει, AirTran σιγουρα δε χρεωνει.
 
Ευχαριστω,υπαρχουν παρα πολλες εταιρειες γιατι να μην εχει και η Αμερικη μια Ryanair αν και να πω την αληθεια φθηνα ειναι τα εισητηρια για τις αποστασεις αυτες.
 
γενικα, κανονας στην αμερικη ειναι να κλεινεις πολυ νωρις και οτι σχεδον ολες οι εταιριες εχουν πανω κατω τις ιδιες τιμες οποτε περισσοτερο κοιτας αεροδρομιο και ωρες που σε βολευουν. απο ΝΥ απεφυγε αν μπορεις την ταλαιπωρια του La Guardia και διαλεξε Newark.
ψαξε πρωτα τις low cost κι αν βρεις καμμια πολυ καλη τιμη κλειστη, αλλιως συνεχισε με legacy carriers και αν δεις οτι οι τιμες ειναι πανω κατω οι ιδιες κλεισε legacy (εκτος UA). το τελειο θα ηταν να πετυχεις Continental φθηνη (δυσκολο), αλλα ειδικα για το δρομολογιο για LA σε βλεπω να κλεινεις με ΑΑ η DL απευθειας. ειναι και οι 2 καλες.
 
Ευχαριστω bari ,ειναι ενα θεμα τα αεροδρομια γιατι ειναι πολλα,οποτε Νεα Υορκη παω η JFK η Νετγ..για τις αλλες 2 πολεις ??
 
το Νεα Υορκη - Ουασιγκτον νομιζω πως μπορεις να το κανεις και με τρενο μιας και ειναι κοντα οι 2 πόλεις
 
Top