USA TOUR.

• Thread starter Thread starter valentinovissi
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τα πιο κοντινά αεροδρόμια με τακτική συγκοινωνία είναι αυτά του Page (κωδικός PGA) και του Canyonlands (CNY). Είναι μικρά αεροδρόμια (με ελικοφόρα αεροσκάφη), και επομένως τα εισητήρια είναι αρκετά ακριβά.
Και τα δύο απέχουν περίπου 150 μίλια από την περιοχή, δηλ. περίπου 3 ώρες με το αυτοκίνητο που θα ενοικιάσεις, εκτός κι αν πας με οργανωμένη εκδρομή.
Να και μια φωτογραφία της περιοχής που τράβηξα κατά τη διάρκεια πτήσης BOS-LAX την περασμένη άνοιξη.
[album]17682[/album]

valentinovissi":238hcgjy said:
Εχω νεα παιδια ,λοιπον,αποφασισα να το μεγαλωσω λιγο το ταξιδι μου και να παω και Σικαγο και Σαν Φραντζισκο αλλα θελω μια βοηθεια.
Θα επισκευθω και το Monument Valley στην Αριζονα και θελω πτηση σε κοντινη πολη εψαξα αλλα ειναι λιγο μπερδεμενα τα πραγματα χωρις πολλα μεσα για να πας εκει........

Περιμενω ευχαριστω.

Ευχαριστω πολυ SK και εγω το Page βρηκα σαν πιο κοντινο με ανταποκριση απο το Phoenix.

Γνωριζει καποιος αν χρειαζεται βιζα για να παει κανεις Καναδα????

Όχι, δεν χρειάζεται για Καναδά. Δυστυχώς, αυτό είναι προνόμιο των ΗΠΑ, αλλά ευελπιστούμε όλοι να καταργηθεί σύντομα.

Ευχαριστω πολυ,ειπα και εγω να μου θελαν και αυτοι τετοια. :lol:

Στο ταξιδι μου αυτο θα παω και Τοροντο αλλα και Μεξικο με στασεις στην Αμερικη(Τοροντο-Σικαγο-Μεξικο-Βοστωνη)αυριο παω Λευκωσια για εξασφαλιση βιζας,μπορει καποιος να μου πει αν θα χρειαστω ξεχωριστα εγγραφα η' κατι αλλο,επειδη ειναι σαν να πηγαινεις στις ΗΠΑ 3 φορες αο 3 διαφορετικες χωρες.

Φυσιολογικά η βίζα που θα σου δωθεί θα είναι για Multiple entries, οπότε απο τη στιγμή που θα εκδοθεί θα μπορείς να μπείς και να βγείς όσες φόρες θέλεις. Εσύ απλά ίσως να χρειαστεί να το δηλώσεις κατα την συνέντευξη.

valentinovissi":w4let3cr said:
Γνωριζει καποιος αν χρειαζεται βιζα για να παει κανεις Καναδα????
βιζα απο εδω δε χρειαζεται να αποκτησεις, χρειαζεται μονο στα συνορα του Καναδα, ειναι δωρεαν και απο προσωπικη εμπειρια οφειλω να σου πω οτι παιρνει αρκετη ωρα και οι υπαλληλοι ειναι χειροτερα γαιδουρια απο τους αμερικανους....

Με Κυπριακό διαβατήριο δεν χρειάζεσαι βίζα, ούτε από εδώ ούτε "στα συνορα του Καναδα".

Ευχαριστω,την τεταρτη παω να παρω την βιζα μου,πρεπει να πω οι Αμερικανοι ευγενεστατοι........ :D