ΒΥΕ ΒΥΕ USA. WE WANT THE GOLD!

  • Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Παιδιά, ηρεμήστε!!!!!!!!!!!!!!!
Νικήσαμε, ας το ευχαριστηθούμε και ας αφήσουμε όλα τα άλλα (τις φιλοσοφίες)!
Και στην τελική, ας μην ασχολούμαστε με την Dream Team του 92. Αυτό ήταν τότε!
Το παιχνίδι εγινε σήμερα και οχι τοτε. Γιατι να μην χαρούμε? Στο τώρα, αυτό ειχε καλύτερο να κατεβάσει η ΗΠΑ και αυτο κατέβασε. Δηλαδή να χαλαρώσουμε τους πανυγηρισμούς επειδή κάποτε υπήρχε μια Dream Team καλύτερη? Μπαααααααααααααααααααα
Μπράβο στα παιδιά του 2006!!!
 
OA269":af1u3a0a said:
Δεν αντιλέω pingu, μιλάς σε ενα αντικειμενικό κριτή (όσο εγωιστικό και ν'ακούγεται και καμία σχέση με μιζέρια). Άλλο όμως να αναγνωρίζεις μια πολύ καλή προσπάθεια που θα συμβάλει στη γενικότερη βελτίωση του αθλιτισμού στην χώρα μας και άλλο με μια αναλαμπή τύπου Euro2004 να βγαίνουμε όλοι στους δρόμους. Κακά τα ψέματα δεν έγινε καλύτερο το ποδόσφαιρο απο το 2004 και μετά (μην υπενθυμίσω τον αποκλεισμό απο τη FIFA) ούτε θα γίνει με το Μουντομπάσκετ. Αυτά μου θυμίζουν περισσότερο εθνικιστικά αποθυμένα που βρίσκουν αφορμές να βγουν παρά υγιή και κριτικό αθλιτικό πνεύμα (απο τους φίλαθλους). Νομίζω πιάνεις την διαφορά μου. Just plain truth, peace.

Σ'αυτό έχεις απόλυτο δίκιο, και αυτό με το Euro το συμμερίζομαι απόλυτα. Όπως και με το Μουντομπάσκετ, σε μεγάλο βαθμό συμφωνώ ότι άμεσα δεν θα φέρει καλυτέρευση του μπάσκετ στην Ελλάδα. Χάριν του φόρουμ (θα βαρεθούνε να μας ακούνε :lol: ), προτείνω να πατήσουμε μια παύση μέχρι το aftermath του τελικού και να αναπτύξουμε πιο πολύ τότε τις απόψεις μας (θα ταιριάζει πιο πολύ και το κλίμα).

Α, και βεβαίως δεν το βρίσκω μιζέρια ή κακία ή "ανθελληνισμό" το να έχει αντίθετη άποψη κάποιος - ίσα ίσα μ'αρέσει για να γίνεται και καλή κουβέντα. Θα επιστρέψουμε ! :mrgreen:
 
Ειναι αναγκη να ξεψυριζουμε τα παντα? Ενα μπράβο στην Εθνικη ειπαμε. Οποιος θελει χαιρεται, οποιος δεν θελει,οχι. Τι καθεστε κ ψαχνετε ρε παιδια?

Αντε και μεθαυριο με το χρυσο στις αποσκευες και water cannon salute στο 340...! :wink: (Για να σας προλαβω, δεν ξερω κατι συγκεκριμενο, υποθεση κανω. Δεν νομιζω να τους φερει παλι η Aegean με 18 στασεις :lol: )
 
seven4seven":3urvsp72 said:
Αντε και μεθαυριο με το χρυσο στις αποσκευες και water cannon salute στο 340...! :wink: (Για να σας προλαβω, δεν ξερω κατι συγκεκριμενο, υποθεση κανω. Δεν νομιζω να τους φερει παλι η Aegean με 18 στασεις :lol: )

To απογευμα ακουσα στις ειδησεις οτι ειχε προγραμματιστει πτηση με 340 της ΟΑ για να γυρισει πισω η ομαδα και θα εφταναν εδω στις 12:30 το μεσημερι της Τριτης. Αν ομως παρουμε το κυπελλο αυτο μπορει να αλλαξει και ισως καποια αλλη πτηση charter τους φερει πισω.Σας τα μεταφερω οπως ακριβως τα ακουσα.

Τελος παντων,καλη τυχη στα παιδια, μακαρι αυριο να πανηγυριζουμε το κυπελλο και μετα βλεπουμε και το αεροπλανο! :banana:
 
connie":g03dsxw3 said:
Τελος παντων,καλη τυχη στα παιδια, μακαρι αυριο να πανηγυριζουμε το κυπελλο και μετα βλεπουμε και το αεροπλανο! :banana:

+++
Αλλωστε θα το μάθουμε πότε επιστρέφουν γιατί είτε πάρουμε την κούπα είτε όχι προβλέπετε υποδοχή αλλά EURO στην Αθήνα..
 
Half time και ποναει οσο ποτε... :cry: :cry: :cry:
 
'ντάξει δεν χάθηκε και ο κόσμος ! Άμα μας λέγανε το 2003 "Θα παίξουμε τελικό στο επόμενο Μουντομπάσκετ" θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι με τα πολύχρωμα φιογκάκια. Μια χαρά τα πήγαμε, δεν τρέχει τίποτις...

Ακόμα και έτσι, αξίζουν υποδοχή ανάλογη (και μεγαλύτερη) του Euro και πολύ κόσμο (και σποττέρια) στο αεροδρόμιο για τρελή υποδοχή. Ούτε όλες οι ομάδες κάνουν τέτοια πορεία, ούτε κάθε μέρα κερδίζεις τις ΗΠΑ. Από τις 200τόσες χώρες του κόσμου, η Ελλάδα είναι η 2η καλύτερη ! Μακάρι να ήμασταν παντού έτσι....
 
τα κωλοκαναλια φτεναι γαμωτο, ολο λεγαν για χρυσο και χρυσο ε λογικο να εχουν πεθανει απο το αγχος τα παιδια. (ποτε και τι ωρα θα ερθουν να τους υποδεχτουμε σαν ηρωες)
 
Thanasis_U2":2klw2rq7 said:
τα κωλοκαναλια φτεναι γαμωτο, ολο λεγαν για χρυσο και χρυσο ε λογικο να εχουν πεθανει απο το αγχος τα παιδια. (ποτε και τι ωρα θα ερθουν να τους υποδεχτουμε σαν ηρωες)

Βασικα αλλου ειναι ο λογος (μη βαραμε το σαμαρι οταν φταιει ο γαιδαρος!) Οι Ισπανοι παιξανε ΦΟΒΕΡΗ αμυνα, ειχανε πολυ.. ποδι στα τριποντα και η "αμυνα" μας δεν αξιζε αυτον τον τιτλο! Η επιθεση ητανε απαραδεκτη, χωρις ιδεες και με πολλα λαθη. Ισως δεν ειχανε καθαρισει τα κεφαλια απο τη νικη εναντιων των αμερικανων.. Ειναι μεν τεραστια επιτυχια το να φτασεις στον τελικο του παγκοσμιου και μπραβο, αλλα: Οταν φτασεις εκει, πρεπει να πουλησεις πολυ ακριβα το τομαρι σου!

Αλλα οπως και να εχει, ο κανονας εχει διξει οτι η ομαδα αυτη εχει μελλον. Και σιγουρα ειμαστε περηφανοι που ειμαστε Ελληνες, και σιγουρα δεν προκειται να γυρισουμε την πλατη μας στην επισημη αγαπημενη μας.


Γιαυτο ισως μας ποναει πιο πολυ καθε ηττα...
 
Top