ΒΥΕ ΒΥΕ USA. WE WANT THE GOLD!

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Η ομαδα εχει μελλον αν θα εχει και προπονητοι καλο. ο γιαννακης αλλαξε ολη την ομαδα

Ακριβώς!

Και στο κάτω κάτω ΒΓΗΚΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!

(οσο για τους Ισπανούς θα τους περιποιηθούμε το 2007 στο Ευρωμπάσκετ που γίνεται στην Ισπανιά.. θα είναι ένα πιατάκι κρύο που θα τους έρθει μούρλια..!)

Απλα σ αυτο το παιχνιδι η Ισπανια ηταν καλυτερη. Η Ελλαδα ειχε τραγικη αμυνα, μηδεν ριμπαουντ(επιθετικα κ αμυντικα) και φοβερη αστοχια. Τωρα το τι φταιει για ολα αυτα δεν αξιζει να κατσουμε κ να το αναλυσουμε. Ειμαστε δευτεροι στον κοσμο, κατι επισης αξιομνημονευτο,μην τρελλαθουμε!

Αντε, το water cannon salute θα μας παρηγορησει περισσοτερο! :wink:

Είδα τους δύο τελευταίους αγώνες της Εθνικής από το τουρκικο ΝΤV, γιατί δεν άντεχα να ακούω τους Έλληνες σχολιαστές και το παραλήρημά τους. Περιττό να σας πώ ότι οι αντιδράσεις των τούρκων σχολιαστών στο αγώνα με της ΗΠΑ ήταν περισσότερο από ενθουσιώδεις. Σήμερα ήταν πολύ "παγωμένες".

Είμαι υπερήφανος για την Εθνική μας για εκεί που έφτασε, και είμαι ακόμα περισσότερο υπερήφανος για τα μαθήματα μπάσκετ που παρέδωσε στον ημιτελικό. Με το καλό πίσω στην πατρίδα. Η δεύτερη θέση είναι μεγάλο κατόρθωμα.

Η πτήση από το LGAV για το NRT για να φέρει την Εθνικάρα μας:

OA 4718 NRT 2130 A340-300 CHARTER FLT

Ποιο 340 θα είναι άραγε; (Θα το πιάσω στο acars πιστεύω...)

OA 4718 NRT 2130 2130 A340-300 DEPARTED

Αντε με το καλό να γυρίσει με την ομαδάρα!
Εχετε ακούσει τίποτα, γιατί δεν είδα ειδήσεις, αν έχουν ετοιμάσει καμια τελετή στον Βενιζέλο ή πουθενά στην Αθήνα γενικά;;

Και η άφιξη του στις 23:00 σήμερα από Narita

OA 4728 NRT 2300 A340-300 CHARTER FLT

MerNion":20m3jrav said:
Εχετε ακούσει τίποτα, γιατί δεν είδα ειδήσεις, αν έχουν ετοιμάσει καμια τελετή στον Βενιζέλο ή πουθενά στην Αθήνα γενικά;;

Στο Α32 παει, και ειναι το DFD

Γιατί τόσο αργά :( :x

Ευχαριστώ seven4seven

pingu":27gayw2r said:

Δεν ξέρω ακριβώς πόσες ώρες είναι το ταξίδι Αθήνα - Ιαπωνία - Αθήνα αλλά αφού έφυγε το αεροπλάνο από την Αθήνα χτες το βράδυ στις 21:00, λογικό μου ακούγεται να κάνει τόσο...