Viking Hellas

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν ξέρω που πρέπει να το πρωτογράψω, εδώ ή στο θέμα της sky wings..

Μάντσεστερ GSW GSW779 20/10/2011 23:30 Καθυστέρηση
Μόσχα (Sheremetyevo)* (IEV) GSW GSW2422 21/10/2011 04:20
ISU GSW GSW778 21/10/2011 10:00
IEV GSW ND 312 21/10/2011 19:10

B737Mech

Μην έρχεται η TorAir τού Phill???

MerNion

Καλά το έβαλες εδω,πτηση της Viking einai...

Κωμικοτραγικες καταστάσεις έρχονται στην Viking αρχής γενομένης από τα πληρώματα που φεύγουν με ελαφρά πηδηματακια προς άλλες νεοαναδυομενες αεροπορικές εταιρίες με έδρα την Αθήνα με άγνωστη φερεγγυοτητα...
Οι ανευθυνουπευθυνοι της Viking έκαναν πάλι το θαύμα τούς!
Πως το λέγανε το σύνθημα: Ομάδα μοντέλο την κάνατε....

Και εις αλλά με υγεία φίλοι μου!

δεν θα κλεισει η εταιρεια απλα επεσε σε χειμερια ναρκη για αλλη μια φορα. οι εξεληξεις θα ειναι ασημαντες μεχρι τη νεα σεζον! καλο χειμωνα!

Τι να κάνουν και τα πληρώματα; Στην Καμπίνα χρωστάνε λεφτά απο τον Άυγουστο, στο πιλοτήριο είναι χειρότερα τα πράγματα. Αν και δεν νομίζω ότι τους απασχολεί ιδιαίτερα, μιας και οι "ανευθυνουπέυθυνοι" όπως λεεί και ο Airlaw δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να στείλουν ένα mail και να ενημερώσουν για την κατάσταση τηε εταιρίας.

flyhigirl":cwtvz4tz said:
δεν θα κλεισει η εταιρεια απλα επεσε σε χειμερια ναρκη για αλλη μια φορα. οι εξεληξεις θα ειναι ασημαντες μεχρι τη νεα σεζον! καλο χειμωνα!

Δυστυχώς τα Ελληνικα των διοικουντων την Viking ειναι μετριου επιπεδου και απο οτι δειχνουν τα πραγματα η εννοια χειμερια ναρκη θα εχει διαρκεια εις το διηνεκες...δυστηχως...

Fly Hellas

Το SX-SMV πετάει κανονικότατα σε μεσανατολικούς προορισμούς:

http://data.flight24.com/airplanes/sx-smv/

Ξέρει κανείς αν πρόκειτε να συνεχίσει και τα roots ΑΤΗ-EBL και ΑΤΗ-ISU; Επίσης μετά το re-branding σε Fly Hellas θα πάρει νέους κωδικούς ΙΑΤΑ/ICAO ή θα διατηρηθούν οι κωδικοί της Viking;

Φιλε Πανο να κανω μια μικρη διορθωση στα λεγομενα σου: Το SX-SMV πετουσε...δεν πεταει πια...η τελευταια πτηση του εγινε στις 17OCT11 BGW-ARN. Προς το παρον το αεροπλανο καθεται στην ARN και το μελλον του ειναι αγνωστο σαν και το μελλον της Viking...
Τι εννοεις: μετα το re-branding σε Fly Hellas;. Δεν εχει γινει κανενα re-branding...Fly Hellas ονομαζεται ο charter travel agent πισω απο την Viking Hellas http://www.flyhellas.com/index.asp που στη ουσια ειναι η ιδια εταιρια!
Οσο για τα routes ΑΤΗ-ΙSU και ATH-EBL αυτα φαινεται οτι (θα) τα κανει η Tor Air (πιθανως για ολη τη χειμερινη σαιζόν;;;;)

AirLaw":heeq98ns said:
flyhigirl":heeq98ns said:

Δυστυχώς τα Ελληνικα των διοικουντων την Viking ειναι μετριου επιπεδου και απο οτι δειχνουν τα πραγματα η εννοια χειμερια ναρκη θα εχει διαρκεια εις το διηνεκες...δυστηχως...

δεν εχω ενημερωθει απο τους διοικουντες , παραθετω εμπειρικα τη γνωμη μου. δε θα συγκρουσω το λογο μου απλα θα περιμενω ο χρονος καθοριζει την εξελιξη. ευχαριστω οπως κ να εχει για την απαντηση σου.

Καλημερα flyhigirl. Ευχη ολων μας ειναι η εταιρια να μην κλεισει και να μην χασουν τις δουλειες τους τοσοι ανθρωποι αλλα τα γεγονοτα δειχνουν προς την αντιθετη κατευθυνση...Φυσικα, ο χρονος θα δειξει και δεν εχουμε παρα απλα να περιμενουμε (εχω την εντυπωση οτι ειναι θεμα απλα ημερων να βγει μια ανακοινωση απο την εταιρια).