Viking Hellas

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εχεις συλλεκτική φώτο :) Εγώ έχω μια πιο ταπεινή.. :P

Η αλήθεια είναι ότι μετά την ανακοίνωση τους στις 2 Μαρτίου περιμενει κανείς να δει το νέο livery

Viking Airlines unveiled its new branding for the group and its aircraft. The fresh new design draws its inspiration from the Viking era and features abstract images with colours that are influenced by the beautiful Mediterranean and Red Sea resorts.

http://www.vikingairlines.com/

Αυτοί μιλάνε για νέο branding του group. Στο ίδιο group δεν ανήκει και η Hellas;

Το MD-83 πετάει για positiong στο Ηράκλειο τώρα.

Η ιστοσελίδα της εταιρείας έχει ανανεωθεί και μπορώ να πω πως έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Επίσης υπάρχει και πρόγραμμα τακτικών πτήσεων από και προς Αθήνα. :great:

Δε λέω, καλόγουστο το site της εταιρίας. Ωστόσο, πέρα από την ελαφρώς παραπλανητική αναφορά στο στόλο (θέλει αρκετή προσοχή για να καταλάβει κανείς πως το μόνο αεροσκάφος της είναι το MD83 κι όλα τα άλλα που αναφέρει ανήκουν στο μητρικό όμιλο ή αποτελούν μελλοντικά σχέδια), έχω μία απορία: από πότε έχει συνεργασία με ΟΑ και Α3; Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικό;

εμένα μου έκανε εντύπωση οι απευθείας προγραμματισμένες πτήσεις σε 3 διαφορετικούς προορισμούς του ... ΙΡΑΚ ! Ούτε η ΒΑ ή η AF δεν έχουν τόσες πτήσεις προς Ιράκ !!!!
Ποιοι θα γεμίζουν τις πτήσεις αυτές !!!!?????
Διότι η εταιρεία αυτή δεν πετάει σε αρκετούς ευρ. προορισμούς ωστε να κάνει το Βενιζέλο HUB προς Ιράκ !!!

Mετα το κλεισιμο της Olympic airlines κοπηκε το απευθειας δρομολογιο που διατηρουσε για Manchester δυστηχως,
και μιας και με ενδιαφερει η συγκεκριμενη πτηση γιατι ταξιδευω συχνα,με χαρα μου διαπιστωσα οτι η Viking εχει προγραμματισμενες πτησεις για Φεβρουαριο-Μαρτιο-Απριλιο http://www.flyviking.gr/FlyVikingGr2/timetable.html
Οι τιμες ειναι αρκετα καλες απ'οτι ειδα αλλα αυτο που με προβληματισε ειναι οτι δεν αναγραφεται ο τυπος του αεροσκαφους που θα εξηπηρετει το συγκεκριμενο δρομολογιο.
Ελπιζω να ειναι το 737-800 ή το Α-320 αλλιως παλι θα προτιμησω με ενδιαμεσο.