Volotea στην Ελλάδα

  • Thread starter EFL
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Η Volotea έκανε τον προγραμματισμό της, ανακοίνωσε δρομολόγια και άνοιξε τις πωλήσεις εισιτηρίων. Και ξαφνικά αρχίζουν οι ακυρώσεις Καλοκαιρινών διεθνών πτήσεων (Ιουλίου) από τον Απρίλιο, με τη δικαιολογία των περιορισμών του Covid-19, και σε βάζουν αναχώρηση 2-3 μέρες μετά. Αν το δεχτείς σου δίνουν και ένα voucher 120€ ανά άτομο. Το θέμα είναι όμως ότι το άλλο σκέλος παραμένει το ίδιο. Έτσι αναγκάζεσαι να κάνεις rebooking (με όποιο παραπάνω κόστος λόγω διαφοράς τιμής εισιτηρίου) και φυσικά να αλλάξεις κράτηση ξενοδοχείου. Και άντε άμα γίνει μια φορά, οκ το δέχεσαι. Αλλά στο καπάκι δεύτερη φορά ακύρωση της νέας ημερομηνίας (που οι ίδιοι σου πρότειναν), 4 μόλις μέρες μετά την πρώτη αλλαγή, πάει πολύ. Ευτυχώς υπάρχει ισχύει το full refund αλλά μόνο στην περίπτωση που ακυρωθούν και τα δύο σκέλη.
Κρίμα και είχα ταξιδέψει με καλές εντυπώσεις μαζί τους. Τώρα... Χ για πολύ καιρό.
 
Πολλά δρομολόγια τα έχει μεταφέρει για το 2022
 
Καλοί άνθρωποι...:rant:
 
Ακόμα κι αν σου ακυρωθεί μόνο το ένα σκέλος, έχεις δικαίωμα να ζητησεις δωρεάν αλλαγή για όλα τα σκέλη. Το πρόβλημα είναι ότι το κάνεις μόνο μέσω του call centre, του οποίου το τηλέφωνο έχουν επιμελώς κρυμμένο.

(+30) 2111 9894 33
 
Έχετε προσέξει ότι στην ιστοσελίδα της εμφανίζει προορισμούς και δίπλα έχει το logo της Aegean όπου αναφέρει route operated by aegean;

Τι παίζει; κάποια συνεργασία;
 
Στο app της δεν μου εμφανίζει το logo της Aegean ουτε ημερομηνίες διαθέσιμες.
 
Διαθέσιμες ημερομηνίες δεν βγάζει ούτε στο web
 
Σήμερα μου ήρθε mail ότι οι πτήσεις για Βενετία από Αθήνα ακυρώνονται για τον Σεπτέμβριο λόγω covid.
 
Δεν ξέρω αλλού, αλλά από Κεφαλλονιά κόψανε όλες τις πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες το Σεπτέμβριο για Βενετία, Μπάρι και Νάπολη.
 
Γενικώς δεν το πάει καλά το πράμα η V7. Σε πρήζει για πάμφθηνες πτήσεις και μετά στις ακυρώνει.
 
Top