Vueling στην Αθήνα

• Thread starter Thread starter saf79
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
vueling ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Το πιο οικονομικο εισιτηριο μετ επιστροφης ειναι 70 ευρω.Αρα, ειναι μια πολυ καλη προσφορα. Εκλεισα για Οκτωβριο. Τωρα απο οτι βλεπω δεν υπαρχει , υπαρχει ομως για Σεπτεμβριο η τιμη αυτη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ VUELING

Σημερα στην ιστοσελιδα της εταιριας υπαρχουν οι τιμες των εισιτηριων για Βαρκελωνη και Μαδριτη μεχρι και 28 Μαρτιου 2008!!!!! Οι τιμες ειναι πολυ χαμηλες , για Βαρκελωνη 120 ευρω και για Μαδριτη 100ευρω μετ'επιστροφης. Παρακολουθωντας την εταιρεια 2 χρονια τωρα, ειμαι σιγουρος οτι οι τιμες αυτες θα μειωθουν αρκετα σε περιοδο προσφορων, για αυτο καλο ειναι οποιος ενδιαφερεται να επισκεπτεται συχνα την ιστοσελιδα.
Επισης, στους νεους προορισμους της vueling συμπεριλαμβανονται η Νικαια και η Μπολωνια!

VUELING-IBERIA

Φίλε saf79 μπράβο που το πρόσεξες απο το ημερολόγιο τής Vueling..

:!: :arrow: Από Νοέμβριο και μετά , το MAD-ATH-MAD είναι πρός το μεσημεράκι , normal ώρες , & όχι ξημερώματα που παραμένει το BCN-ATH-BCN..!!

ΣΗΜ : Εγώ πέταξα με την Vueling αρχές Ιουνίου CDG-AMS-CDG και έμεινα πολυ ευχαριστημένος από όλο το πακέτο τών 100 euro πού έδωσα...

ΑΑΑ !!
Να και ο Ισπανός ! Ήρθε και ας άργισε...αρχές ιουλίου..
Προσφορές IBERIA
Με περιορισμούς βέβαια αλλά κάτι μπορεί να γίνει....

:arrow: http://www.iberia.com./OneToOne/v3/Home.do

Μόλις επέστρεψε για τις διακοπές του σπίτι από τη Βαρκελώνη, συγγενικό μου πρόσωπο και πέταξε προφανώς με Vueling...
Σε γενικές γραμμές του άρεσε το service και ειδικά οι .... καραμελίτσες αλλά με τίποτε δεν μπορούσε να αντέξει τα στενά καθίσματα... Δεν είναι οτι πιο λεπτό υπάρχει στο κόσμο αλλά μου εξήγησε οτι το κάθισμα του μπροστινού είναι ουσιαστικά λίγα εκατοστά μπροστά από το προσωπό σου. Και μάλιστα μου είπε πως και άλλοι έκαναν τα ίδια παράπονα...
Αρα συμπέρσμα...Α320 με 180 θέσεις δεν είναι οτι πιο ανετο υπάρχει στην αγορά.

εγω ειχα ταξιδεψει με Vueling σε πτηση PMI-BCN και ειχα κλεισει αρκετα νωρις εισιτηριο οποτε ειχα κατσει σε emergency exit...οποτε ειχα αρκετο χωρο...το μονο καλο ειναι οτι σου δινει την δυνατοτητα να διαλεξεις τις θεσεις σου απο το internet οποτε πρεπει να εισαι γρηγορος για να ειναι διαθεσιμες...

Προς τους πιο έμπειρους με την Vueling: Όταν λέτε τιμές περιόδου προσφορών, σε τι επίπεδα πέφτουν?
Π.χ. βλέπω τώρα για τις ημερομηνίες που με ενδιαφέρουν (Δεκ-Ιαν) BCN-ATH στα EUR 50 one way (συνολική τιμή μαζί με φόρους) και ΑΤΗ-ΜΑD στα 90 EUR one way.

Για να δούμε...
3/10 ταξιδεύω για Μαδρίτη και επιστροφή 6/10.
ATH-MAD-ATH στα 150EUR.
Δλδ πόσο πιο χαμηλά και πόσο πιο ακριβά μπορούσα να το χα κλεισει;
Φαγητό έχει ή είναι όπως η easyjet;

Χωρίς φαγητό όπως η easy αλλά μπορείς να αγοράσεις εντός του αεροσκάφους... Τα αεροπλάνα είναι καινούργια αλλά με σχετικά στενάχωρη διαρύθμιση... Η τιμή είναι μια χαρα πιστεύω καθώς αν και μπορείς να αγοράσεις εισητήρια μετ' επιστροφής με κάτι λιγότερο από 100 ευρώ αν έχεις υπομονή και ελαστικότητα στις ημερομηνίες είναι περπίπου η μισή τιμή των εισητηρίων που θα αγόραζες πριν από λίγους μήνες με τις υπόλοιπες εταιρίες.

3 το πρωί τι να θες να φας; :wink: