Flight details
Flight No. Departs from Departure date Arrives in Arrival date
W6 573 Wroclaw 10. Aug 2010 16:05 Paris Beauvais 10. Aug 2010 18:00
W6 574 Paris Beauvais 14. Aug 2010 18:30 Wroclaw 14. Aug 2010 20:20
Grand total
433.00 PLN =
111.53 EUR
Μια χαρα θα τα προλαβω ολα. Αν και λιγο εχω αγχωθει με τις μεταφορες εκει...
@gr.aviator ευχαριστω για τους χαρτες θα τους μελετησω εκτενως αργοτερα που θα εχω χρονο!
@Thanasis_U2 φιλε αυτο ειναι που με εχει αγχωσει περισσοτερο γιατι φοβαμαι πως ειναι ακριβα και οτι θα χασω αρκετα το χρονο μου ψαχνοντας.
Αυτα που εχω βρει ειναι τρενο το οποιο κανει 1 ωρα και 10 λεπτα
24Ε για 2 φοιτητικα αλλα ο σταθμος ειναι 15 λεπτα με αυτοκινητο (δηλαδη ταξι) και εκει δεν ξερω καν ποσο χρεωνουν.
Δευτερη επιλογη ειναι ενα λεωφοριο που υπαρχει υποτιθεται και φευγει 10 (νομιζω) λεπτα μετα την αφιξη αεροσκάφους και κοστιζει
14Ε το ατομο δηλαδη για μας θα ειναι
28Ε..
Αυτα ειναι τα καλυτερα απο τι ειδα. Τωρα, υπαρχει και απο τι διαβασα η επιλογη του ταξι που ειναι
120-160Ε 
<--(ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ!)
Kαλα ρε παιδια ενταξει 90 χλμ αποσταση δινεται απο το Παρισι το Beuavais. Ενας προαστιακος με 5 ευρω δεν μπορουσε να υπηρχε? Ο προαστικος εδω ειναι μακραν φτηνοτερος... (Εκτος αν δεν υπολογιζω κατι σωστα..απο ποτε η Ελλαδα ειναι καλυτερη σε κατι σε σχεση με αλλη χωρα της ΕΕ?)
ΥΓ. Κατι αλλο! @fotis αυτο δεν το καταλαβα. Παω σε ενα μαγαζακι και λεω "καρνε" και μου δινουν 10αδα εισητηρια? Και με αφορμη αυτο. Ισχυει οτι στη Γαλλια αποφευγουν και δεν ξερουν Αγγλικα η μ@λ@κιες? Μου φαινεται παραλογο..