www.olympic-airways.gr

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ena mikro lathaki brika kai ego:

ypotithete oti o Olympiaki aeroporia ensomatothike stis makedonikes kai ginan meta i olympiakes aerogrammes: o stolos ton 737-400 einai tote 16 aeroplana kai ohi 13 opos leei i selida

tha mou pite tora: "pou kolas re file, ti 13 ti 16?"

eipa mono

Apo oti vlepo merikoi peiraxtikan apo to sxolio mou.. Ego tha zitiso sygnomi, an prosevala kapoion prosopika (den eixa tetoia prothesi). Eimai sigouros, oti budget den tha yparxei stin etairia gia ti syntirisi tou site, kai sigoura auto pou dimiiourgithike, egine apo tin kali thelisi merikon. Den katigoro tous dimiourgous tou site, giati kai xrimata den tha eixan kai xrono kai mesa.

Omos i "dioikisi" tou aerometaforea kapoion pleon kai oxi ton ellinon, tha eprepe na analogistei ligo tis dedomenes synthikes tis agoras kai ton epaggelmatismo pou apaitite apo autes tis prospathies, prin apofasei, epitrepsei, diataxei, ekkinisei, - den xero den eimai sto esoteriko tis OA - tin diadikasia gia ena meso marketing. Stin teliki beite sto site tis Air Jamaica, me paraplisio touristiko kyrios proion kai peitai mou pio site protimate..

Kai pali den epithimo na prosvalo tous web designers, an auto kata lathos ekana, para na thixo to gegonos oti to apotelesma einai tragiko, thelo na pisteuo logo elleipseis ypostirixis kai xrimaton apo tin dioikisi.

Δε νομίζω ότι ο Κ98.... (δε θυμάμαι τα υπόλοιπα νούμερα, αλήθεια από που προέρχονται :?: ) υπερέβαλλε.

Είναι απόψεις τις οποίες ενστερνίζεται και ο πιο απλός άνθρωπος! Αν είναι δυνατόν να είναι αυτή η σελίδα μιας σοβαρής εταιρείας :?: Πραγματικά είναι θλιβερό να τη βλέπεις και να βλέπεις και σελίδες άλλων εταιρειών, από τις οποίες οι ΟΑ θέλουν να θεωρούνται καλύτερες

Με το φίλο μας το Nick (k984504) συμφωνώ απόλυτα στο ότι το olympicairlines.com δεν υπάρχει κανείς λόγος να το επισκεφτεί κανείς πάνω από το πολύ μία φορά. Σαφέστατα αυτό το σύστημα κρατήσεων μέσω e-mail κανείς δεν πρόκειται να το προτιμήσει, εκτός αν δεν έχει απολύτως καμία ιδέα τού πως λειτουργούν αντίστοιχα συστήματα άλλων εταιριών. Οι προσθήκες που προτείνεις, λοιπόν, είναι χρήσιμες, ΑΛΛΑ χρειάζονται χρήματα για να προσφερθούν όλες αυτές οι online υπηρεσίες, τα οποία όμως δεν υπάρχουν !!!

Από την άλλη, το εν λόγω site είναι προφανές ότι προέκυψε άρον άρον από το αντίστοιχο olympic-airways.com, από το οποίο έχει προέλθει αυτούσιο όλο το περιεχόμενο, με μόνη διαφορά ότι τα χρώματα και η όλη εικόνα της νέας σελίδας αποπνέουν προχειρότητα, γι'αυτό και μας έχει κάνει τόσο κακή εντύπωση. Τουλάχιστον το προηγούμενο site ήταν πιο καλαίσθητο. Δεν ξέρω αν πρέπει να αποδώσω αυτή την υπόθεση στα χρήματα, στη διοίκηση, σε αυτούς που έκαναν το σχεδιασμό ή σε όλους αυτούς μαζί.

Θα μου επιτρέψετε πάντως να πω ότι το ζητούμενο δεν είναι αν η εταιρία θα προωθεί τον εαυτό της ως "εταιρία των πέντε ηπείρων" ή αν θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, κάνοντας περήφανους τους Έλληνες. Στο κάτω κάτω, πετάει όντως σε πέντε ηπείρους. Αυτό είναι βέβαια πλασματικό γιατί συμβαίνει με δανεικά φτερά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η διαφήμιση πρέπει να λέει πάντα την πλήρη αλήθεια. Και σας θυμίζω ότι στις μέρες μας το ζητούμενο είναι μια αεροπορική εταιρία να ξέρει πού απευθύνεται και να λειτουργεί αποτελεσματικά, μεταφέροντας την εν λόγω μερίδα επιβατικού κοινού. Κάποιες εταιρίες θα είναι κορυφαίες σε ποιότητα υπηρεσιών (βλέπε SQ, EK κ.ά.), κάποιες απλώς θα προσφέρουν αποδεκτά standards. Οι ΟΑ δεν ανήκουν στην πρώτη κατηγορία εδώ και δεκαετίες... και το κακό είναι ότι κινδυνεύουν να αποκλειστούν και από τη δεύτερη κατηγορία... Αν σε αυτή τη φάση θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, το μόνο που πρέπει να ζητάμε είναι η εταιρία να λειτουργεί έστω αξιοπρεπώς. Σε επόμενη φάση, όταν -και αν- γίνει κάποια εισροή ιδιωτικών κεφαλαίων, τότε θα μπορούμε να μιλάμε για οράματα και σχέδια είτε αυτά έχουν να κάνουν με την παρουσία της στο internet είτε σχετίζονται με άλλες πλευρές της λειτουργίας της...

Με συγχωρείτε αν έγινα κάπως κυνικός, αλλά δεν αισθάνομαι ότι μπορώ να έχω πολλές απαιτήσεις από την Ολυμπιακή αυτή τη στιγμή.

proton, o 'k984504' na anakalesei ti syggnomi tou! poious prosevales re file, liga tous eipes! ase an den katalavainoun!

oso gia ton amesos apo pano kyrio, re sy George, ki ego nomiza oti epitelous "egine sovari etaireia "kai tha leitourgei me idiotiko-oikonomika kritiria" kai tha "kratisoun mono tous aksious klp klp :? :? :? alla den ehoun lefta!
an eimastan sti vouli tha me epeplitte mallon kapoios oti diavazo lathos efimerides (kata to prosfato perifimo!).
koita na deis, file mou, an den eheis lefta den kaneis tipota! petas mia efetzidiki selida "soon konta sas me ti nea selida mas! tha eheis kai merika olympiaka 737 na petane kai tha tsakisteis na ti ftiakseis.
den einai ta lefta logos, oute kan dikaiologia...
sorry pou eimai ligo apotomos, alla anapsa proiniatika

Θαυμάστε ομοιότητες ιστοσελίδων:

http://www.miat.mn

Συμπέρασμα: Μόνο με την ιστοσελίδα των Μογγολικών Αερογραμμών μπορεί να συγκριθεί το http://www.olympicairlines.com

Α, και κάτι άλλο. Δείτε στο http://www.olympicairlines.com την ενότητα με τα γεύματα εν πτήσει. Θαυμάστε το αμύθητης πνευματικής αξίας λογοπαίγνιο flying saucers :lol: . Ωραία ως εδώ. Το flying saucers το οποίο στα ελληνικα μεταφράζεται "ιπτάμενοι δίσκοι", στην κυριολεξία μεταφράζεται σαν "ιπτάμενες γαβάθες". Φαντάζεστε τον ξένο που θα διαβάζει την ιστοσελίδα και θα νομίζει ότι το φαγητό σερβίρεται σε μπωλ αντί για δίσκο; Άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία στην υπηρεσία του ανύποπτου ταξιδιώτη!

Εκτός βέβαια αν με το Φοίβο και την Αθηνά τα αεροπλάνα θυμίζουν πράγματι UFO's εξ' ού και το flying saucers.

phantomas":3dawrzm3 said:
koita na deis, file mou, an den eheis lefta den kaneis tipota! petas mia efetzidiki selida "soon konta sas me ti nea selida mas! tha eheis kai merika olympiaka 737 na petane kai tha tsakisteis na ti ftiakseis.
den einai ta lefta logos, oute kan dikaiologia...
Σεβαστή άποψη. Νομίζω όμως ότι πρέπει να εξηγήσω καλύτερα το τι είπα παραπάνω.

Καταρχάς δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με την εικόνα της εταιρίας και δεν έχω κανένα λόγο να τους προτιμήσω αυτή τη στιγμή, εκτός αν σε κάποια περίπτωση είναι πολύ φθηνότερες οι τιμές τους. Ανεξάρτητα από τις όποιες αλλαγές σε εργασιακές σχέσεις, μισθώματα αεροσκαφών κ.λ.π., δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να έχει καταλάβει τι ακριβώς άλλαξε με το πέρασμα από την ΟΑ στις ΟΑ. Μάλλον έχει χειροτερέψει η εικόνα της εταιρίας με το να χρησιμοποιεί τόσο καιρό ξένα πληρώματα και αεροσκάφη. Εξάλλου, δεν έγινε και καμία ιδαίτερη παρουσίαση της νέας εταιρίας. Όσο για το προσωπικό, δεν έγινε και τίποτα για να αλλάξει η δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία κάποιων, άρα για ποιο λόγο να νομίζουμε ότι θα κινητοποιηθούν μόνοι τους? Πώς να αποβάλλουν την προχειρότητα? Έτσι κι αλλιώς, λιγότερο πληρώνονται τώρα και επιπλέον δουλεύουν και σε ένα κλίμα ρευστότητας, λόγω του ότι όλα βρίσκονται σε μια "ενδιάμεση φάση". Εν τω μεταξύ, ούτε η διοίκηση μπορεί να λειτουργήσει κανονικά, γιατί δεν ξέρει τι θα θέλει ο "ιδιώτης"...

Η μόνη περίπτωση να αλλάξουν όλα αυτά είναι, κατά τη γνώμη μου, η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, η οποία έχει ήδη καθυστερήσει πολύ και σίγουρα θα μείνει πάλι πίσω λόγω εκλογών. Έως τότε, και αφού δεν έχει γίνει τίποτα άλλο ουσιαστικό σχετικά με την εικόνα της εταιρίας, γιατί να περιμένουμε ότι η παρουσία της στο internet θα ήταν βελτιωμένη?

Όταν είπα νωρίτερα ότι
δεν αισθάνομαι ότι μπορώ να έχω πολλές απαιτήσεις από την Ολυμπιακή αυτή τη στιγμή
δεν εννοούσα ότι είμαι ικανοποιημένος με το τι συμβαίνει. Αντιθέτως, είμαι αρκετά απογοητευμένος από όλη αυτή την αδράνεια που εξακολουθεί να υπάρχει στην εταιρία. Δεν έχω, λοιπόν, κάποιο λόγο να έχω απαιτήσεις από αυτούς, γιατί το τι συμβαίνει στις ΟΑ δε μου κινεί το ενδιαφέρον πλέον.

nai re sy George, katalava ti eipes, den apantousa se sane amesa, aformi itan ta logia sou gia na po ayto pou ithela.

Allo lathos einai sta milia tou icarus....dromologia tou tupou Rodos-biritos .....napoli massalia .....

Dikigoros tou diavolou :

skeftite tin hellas jet otan ksekinise kai poso xrono ekane gia na vgallei to kainourgio tis site.As dosoume 1 xrono pistosi stis oa kai meta tous thavoume oloi mazi.ti lete? Lefta opos stin periptosi tis swiss na ksekinisei me allages den upirxan .Ego pantos den tous katigoro gia to website.Min ksexname oti protistos i oa apeuthunete stin elliniki agora me to 10% prosvasi sto internet ktlp ktlp.AAAAAAAAAN upirxan xrimata gia na ginei kati kalutero ego protistos tha eftiaxna to til.kentro (to opoio sigoura tha dexete perissoteres kratiseis ap oti to site tous) to opoio exei apeires kathusteriseis tis ores aixmis.

Aplos oloi vrizoume ..o ethnikos mas aerometaforeas blah blah blah exei ta maura tou ta xalia...oa tou 5 ipeiron kai ton 7 thallason kai den exei oute site....se ligo den tha exei oute aeroplano.An den sas aresei i oa min asxoleiste kan mazi tis.Den einai ethnikos mas aerometaforeas.Ksexnate tin aegean kai tin hellas jet.tora poia (thelo na pisteuo) den tous plironoume gia na mas kanoun rezili opote pros ti i empatheia ?????

Sas 8umizw apla oti otan i hellas jet apofasise na dimiourgisei selida evgale agelies zitwndas web designer kai web administrator. E kati parapanw 8a zitousan apo to na apasxoleis enan dimosio upallilo pou 8a pairnei mail kai 8a stelenei aitimata gia kratiseis... :!: