NovaShift
Νέο μέλος (Tourist)
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAV
Καλησπέρα σας,
Έχω αποφασίσει να αλλάξω επαγγελματική καριέρα και να προσπαθήσω να γίνω πιλότος. Πριν προχωρήσω, θα ήθελα να κάνω ορισμένες ερωτήσεις, καθώς το κόστος εκπαίδευσης είναι σημαντικό (από όσα έχω δει) και θα ήθελα να έχω μια πιο ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με τις προοπτικές επιτυχίας.
Συγκεκριμένα:
Έχω αποφασίσει να αλλάξω επαγγελματική καριέρα και να προσπαθήσω να γίνω πιλότος. Πριν προχωρήσω, θα ήθελα να κάνω ορισμένες ερωτήσεις, καθώς το κόστος εκπαίδευσης είναι σημαντικό (από όσα έχω δει) και θα ήθελα να έχω μια πιο ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με τις προοπτικές επιτυχίας.
Συγκεκριμένα:
- Μέγιστο όριο ηλικίας πρόσληψης από αεροπορική εταιρεία
Για να συγκεντρώσω τα απαραίτητα χρήματα και να ολοκληρώσω τη σχολή, υπολογίζω ότι θα είμαι περίπου 35 ετών. Υπάρχει δυνατότητα πρόσληψης σε αυτή την ηλικία από αεροπορικές εταιρείες; - Επιλογή σχολής
Η σχολή που εξετάζω είναι η Global Aviation SA. Θα ήθελα να γνωρίζω αν θεωρείται αξιόπιστη επιλογή. - Επόμενα βήματα μετά τη σχολή
Ποια επιπλέον βήματα απαιτούνται, πέρα από την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, ώστε να μπορέσω να ξεκινήσω να εργάζομαι ως πιλότος;