Γενικές (αεροπορικές) απορίες !!!

• Thread starter Thread starter gioannis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μηπως υπαρχει κ καμια απαντηση για μενα?

Ναι δεν μοιάζει καθόλου τελικά ! Αλλά η συγκεκριμένη φωτο που είδα ήταν από τα φτερά και πίσω ! Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση !!

Ελα hooker μην παραπονιέσαι,υπάρχει απάντηση και για εσένα και για όσους έχουν αντίστοιχες απορίες για άλλα operating costs....είναι με τιμές του 2000 αλλά φτιάξε την διαφορά τιμής μόνος σου.. follow the link below

http://www.icao.int/icao/en/ro/allpirg/ ... p28app.pdf

Μπραβο φιλε....σ ευχαριστω πολυ,ισως ειναι η καλυτερη απαντηση που εχω παρει ποτε εδω μεσα.Να σαι καλα. :thx: :great:

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να εκφράσω μια απορία η οποία μου είχε δημιουργηθεί στις πτήσεις της αείμνηστης Ολυμπιακής. Η σχετική ανακοίνωση που προετοίμαζε την καμπίνα για την προσγείωση του αεροπλάνου, εκτός των άλλων (τραπεζάκια κλειστά, πλάτη καθίσματος σε όρθια θέση, κ.λπ.) ανέφερε ότι πρέπει και το σκιάδιο του παραθύρου μας να είναι ανοιχτό (για την ιστορία: στην αρχή της λειτουργίας της σημερινής ΟΑ δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο - για την Aegean δεν είχα προσέξει. Τελευταία, σε πτήσεις τις ΟΑ άκουσα στην προσγείωση ότι πρέπει να βεβαιωθούμε ότι τα καλύμματα των παραθύρων μας είναι ανοιχτά - και αυτοί μάλλον θέλουν να βεβαιωθούν ότι κανείς δεν θα μπερδευτεί και θ' αναρωτιέται τι σημαίνει η λέξη σκιάδιο).
Η απορία μου είναι, αν γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που θα πρέπει να είναι ανοιχτά τα σκιάδια κατά τη φάση της προσγείωσης. Το μοναδικό που μπορώ να σκεφτώ εγώ είναι ότι θα είναι σίγουρα καλό οι ευρισκόμενοι εντός του αεροσκάφους να έχουν οπτική επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον, ώστε πιθανότατα να αντιληφθούν κάτι το οποίο δεν πηγαίνει καλά έξω και ενδεχομένως να αντιδράσουν ή να προφυλαχθούν όσο είναι δυνατό (π.χ. μια πυρκαγιά, το ενδεχόμενο μιας ανώμαλης προσγείωσης...). Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο λόγο...γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω;

Για να βλέπουν μέσα τα σωστικά συνεργεία (αχρείαστα να 'ναι).

Καμια ελληνικη εταιρεια δεν πεταει για Ν.Υορκη....Να υποθεση πως δεν υπαρχει ζητηση κ το κοστος ειναι μεγαλο ή κατι αλλο?

Οχι για πολύ. Μόλις βρούν φτηνό 7-7-7, ξεκινάνε :twisted: