Γενικές (αεροπορικές) απορίες !!!

• Thread starter Thread starter gioannis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
και εγω κατι τετοιο υποπτευομαι...διοτι....σκεφτομαι να παω βοστωνη και βρηκα φτηνοτερο εισητηριο με αλιταλια απο θεσσαλονικη βοστονη μεσω μιλανου...απο οτι μιλανο βοστονη απ ευθειας παλι με αλιταλια και μαλιστα πρεπει να ειναι η ιδια πτηση που αποτελει το δευτερο leg στην πρωτη απο τις δυο πτησεις που ανεφερα. :!: :!: :!: :!: :!: :shock: :shock: :shock:

Μια απορια αν μπορειτε να μου την λυσετε,

Πειτε οτι κανω κρατηση με e-ticket απο την Aegean για 2 προορισμους αλλα ξεχωριστα για να παρω τα μιλια ή επειδη μου βγαινει πιο φθηνο.
Παραδειγμα κλεινω Θεσ - Αθηνα και Αθηνα - Ροδος. Συμβαινει ομως και καθυστερει η πρωτη πτηση και χανω τη δευτερη. Δικαιουμαι κατι ως επιβατης?

Υπ'οψιν οτι με τη λογικη αυτη θα παρω τις βαλιτσες απο την 1η πτηση και θα ξανακανω check-in για τη δευτερη κανονικα.

ohi. gia na dikaiouse kati prepei na einai se mia kratisi kai i dyo ptisis.
Prosopika den tha riskara kati tetio mono kai mono gia milia

Θεσσαλονίκη-Ρόδο θα πάρεις 500 μίλια Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Ρόδο θα πάρεις 1000 και με μια κράτηση :wink:

σκεψου οτι αν κλεισω ξεχωριστα τις πτησεις μπορει να γλυτωσω τουλαχιστον 50 ευρω.

Αλλωστε απο την μικρη μου εμπειρια η Aegean δεν εχει καθυστερησεις πανω του 10λεπτου συνηθως.

ξεχωριστα δαγκωτο!!!!! αν εχεις 2 ωρες αερα αναμεσα στις 2 πτησεις μη φοβασαι τιποτα!

LIVE YOUR RISK IN GREECE

file morfea, ti ora einai i afiksi stin ATH kai pote i anahorisi ??

exw 1 wra keno anamesa stis ptiseis oi opoies einai kai oi 2 eswterikou.

Ti wra kleinei to check-in tis Aegean?

s

ρε παιδια θα ηθελα να μαθω αν απτον εξωτερικο φωτισμο ενος α/φους μπορω να εχω καποιες πληροφοριες.?

Ο ρυθμος αναλαμπης,τα χρωματα τι σημαινουν κτλ.

:arrow: :idea:

Re: s

pilot767":uhtvg4tq said:
ρε παιδια θα ηθελα να μαθω αν απτον εξωτερικο φωτισμο ενος α/φους μπορω να εχω καποιες πληροφοριες.?

Ο ρυθμος αναλαμπης,τα χρωματα τι σημαινουν κτλ.

:arrow: :idea:

Τσεκαρε αυτην την ιδιαιτερα "φωτισμενη" κουβεντα που εχουμε κανει εδω: https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?t=3098

Oσο για τον ρυθμο αναλαμπης που ρωτας, απ οσο ξερω δεν σημαινει κατι ιδιαιτερο. Αναλογα με τον τυπο.