Re: y
Ο Γερμαναρας, δεν ειναι ο ιδιος ιδιοτροπος. Ειναι "οργανο εκτελεστικο" της διοικησης της εταιριας στην οποια δουλευει. Λαμβανει και εκτελει εντολες. Οποτε αλλου ειναι το "προβλημα", και απορω που κανενας απο τα παιδια που πετανε εκει δεν εχουν γραψει καμμια "ιστοριουλα".....Μονο στα "καφε" της Γλυφαδας τα λενε!
pilot767":7r14upmt said:Λοιπον θα σας πω τη γνωμη μου που ειμαι σιγουρος οτι καποιοι εδω θα με κατακρινουν.
Αν ειχα περασει εκπαιδευση,ειχα αλλαξει πτυχια απο αμερικανικα σε ευρωπαικα(οι περισσοτεροι στην αιγαιου ειναι εξ αμερικης),παιρνουσα στις εξετασεις της εταιριας και μετα εκοβε ο γερμαναρας επειδη <<επρεπε>>να με κοψει η με εκοβε για λογο του στιλ<<επρεπε να στριψεις 1 μοιρα ακομα στο τροχοδρομο>>και για οποιοδοιποτε βλακεια λογο,ειλικρινα δεν ξερω που μπορει να εφτανε η οργη μου,και σε τι μορφη ξυλου θα μου εβγαινε.
Το θεωρω ηλιθιοτητα,να εχει περασει καποιος τοσες εξετασεις να τον εχει εμπειστευθει η εταιρια,κι επειδη ο γερμαναρας ειναι ιδιοτροπος και μπορει το βραδυ να μην καλοκοιμηθηκε,να κοβει για να ηρεμησει.
Θα μου πεις δεν μπορει να κοβει ετσι... αλλα...
επισης αλλο ειναι αυστηροτητα και αλλο ειναι ιδιοτροπια.
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
Ο Γερμαναρας, δεν ειναι ο ιδιος ιδιοτροπος. Ειναι "οργανο εκτελεστικο" της διοικησης της εταιριας στην οποια δουλευει. Λαμβανει και εκτελει εντολες. Οποτε αλλου ειναι το "προβλημα", και απορω που κανενας απο τα παιδια που πετανε εκει δεν εχουν γραψει καμμια "ιστοριουλα".....Μονο στα "καφε" της Γλυφαδας τα λενε!