alex96":1l3gd49f said:
Μπορεί να μας πει ο "Talk to me Goose" σε ποιά κατηγορία κατατάσσεται χειριστής που ξεχνάει φώτα θαλάμου επιβατών αναμμένα ολόκληρη νύχτα σε overnight εκτός Αθήνας και το α/φος το πρωί δε μπορεί να εκκινήσει με αποτέλεσμα η εταιρεία να πρέπει να στείλει άλλο για να παραλάβει τους επιβάτες;
FIAT ητανε? Και οι μηχανικοι τι κανανε ολη νυχτα? Στα μπουζουκια ηταν? Καλο το παραμυθι, αλλα λειπει ο "δρακος"!
Hastaroth":1l3gd49f said:
Τελικά ο εν λόγω "κόφτης" (και όχι κόπτης),μέ ποιόν τρόπο άραγε μπορεί να κόψη κάποιον ο οποίος εξετέλεσε ΣΩΣΤΑ όλες τίς απαιτούμενες ενέργειες που τού ζητήθηκαν κατά την εξέτασή του;Καί επίσης,δέν υπάρχει τρόπος ο χειριστής που θεωρεί οτι αδικήθηκε νά διαμαρτυρηθή κάπου καί να ζητήση επανεξέτασή του από άλλον εξεταστή ώστε νά βρή το δίκιο του;...
Φιλτατε, φερε μου τον testpilot της AIRBUS η της ΒOEING, και θα τον κανω να αλλαξει επαγγελμα!
Οταν καθεσαι στην κονσολα, και φελλος να εισαι, μπορεις να κανεις και τον v. Richthoven να τρελλαθει!
Ο "κοφτης" δεν εχει παρα να ανατρεξει στο menu των βλαβων (η ακομα και να κανει συνδιασμους βλαβων), που και 10000 ωρες στον τυπο να εχεις, να κανεις crash καθε δευτερολεπτο. Να σε βγαλει τελειως ασχετο.
SCanavos":1l3gd49f said:
Ειδατε λοιπον οτι δεν πρεπει να εκπλησεσθε?
Αφου το πραγμα κανει μπαμ.Υπαρχουν χειριστες που καταθετουν την νοσταλγια τους για καποιους.Τους γουσταρουνε οι ανθρωποι και για το ηθος τους και για τις πρακτικες τους και για τα αποτελεσματα των πραξεων τους...
Στο OSCAR δεν πανε πια.....! Εχεις μεινει μερικα χρονια πισω. Ισως ακομα και στην εποχη LGAT.
Αν υπηραχν (και υπηρχαν) 2-3 κομπλεξικοι (του στυλ "Γερμανου") κανεις δεν το αμφισβητει. Το θεμα ειναι, ΤΩΡΑ υπαρχει κανεις? ΟΧΙ φιλτατε, σημερα ΔΕΝ υπαρχει κανεις "κοψιματιας" στις ταξεις των ΟΑΕ. Το "συστημα" τους "απεβαλε".
gonso":1l3gd49f said:
Ταπεινή μου άποψη και παρακαλώ όποιος διαφωνεί να μου το πεί : Όταν κάποιος πάει για κόψιμο από πρίν, δεν τον γλιτώνει ο Θεός ο ίδιος. Όποιος και να είναι ο εξεταζόμενος, μπορεί να κοπέι αν υπάρχει τέτοια πρόθεση από την μεριά του εξεταστή...
Εχεις απολυτα δικιο. Στην ΟΑ, σημερα, κατα την διαρκεια των LPC/OPC δουλευει η "καμερα", ετσι ωστε να ελεγχονται οι ελεγχομενοι, και οι ελεγχοντες!
Καλο θα ειναι οι "νεοι" να μαθαινουν απο πρωτο χερι, και τα κακα της ιστοριας.....C'est la vie!
Test_P":1l3gd49f said:
Αν μου επιτρέπετε και την δική μου παρέμβαση.
Αν είναι δυνατόν το Simulator training να είναι το μόνο αποκλειστικά κριτήριο για την διασφάλιση της πτητικής ικανότητας των χειριστών...
Σε μια αρχικη αξιολογηση, λαμβανονται υπ'οψιν ολα αυτα που προανεφερες. Μετα ο καθενας εχει "την ιστορια" του, που τον ακολουθει μεχρι την συνταξη.
SCanavos":1l3gd49f said:
Εμας ρωτας ρε Μαριε πως γινεται να κοβονται χειριστες απο το simulator?
Εσυ που "καθαρισες" 17 χειριστες ξερεις...
Εγω πού να ξερω?Χειριστης ειμαι?.....
Τα εχεις βαλει με τον Μαριο.....Ρε μπας και εισαι και εσυ ενα απο τα "θυματα" του??
Edited by xristos: CONFI2 τα 6 (!) συνεχόμενα post έγιναν ένα, και τα quote μικρότερα!