Γερμανος "εκπαιδευτης-εξεταστης-κοψιματιας" στην Α3?

• Thread starter Thread starter CONFIG2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

CONFIG2

Business-Class-Member
Περιοχή
30W
Ειναι αληθεια, οτι υπαρχει "εκπαιδευτης-εξεταστης-Γερμανος" ο οποιος κατοπιν "ανωθεν εντολων", κοβει στο simulator?
Προχθες ακουσα, οτι καποιος "κομμενος", αφου πηρε τηλεφωνο στην διοικηση, και απηλεισε με αμεση παραιτηση, ξαναεκανε pc την επομενη, και "περασε".(πληροφοριακα, ο εν λογω χειριστης, ειναι αριστος επαγγελματιας)
Δεν ξερω αν ειναι ολα αυτα αληθεια, αλλα δυστυχως το εχω ακουσει απο πολλους στην Αιγαιου, οτι η διοικηση, για να κραταει τα γκεμια σφικτα, χρησιμοποιει τετοιου ειδους μεθοδους, βαζοντας τον Γερμανο ( καποιον Luebe?), να "κοβει" κατοπιν "εισηγησεως". Με αυτον τον τροπο η εταιρια αποκτα "αιχμαλωτους", και πηθηνεια οργανα, με αποτερο σκοπο την μη ιδρυση καποιου επαγγελματικου σωματειου.
Η παρουσα "διαδικασια" ειναι επιεικως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! :wall:
Θα ηθελα απο τους συναδελφους που πετανε στην Αιγαιου, να απαντησουν. Ουτως η αλλως, προστατευονται απο την "ανωνυμια" του παροντος, οποτε θα ειναι αδυνατον, να....κληθουν για εξηγησεις!
Καλη χρονια σε ολους, με υγεια πρωτα απ'ολα!

CONFIG2":mluj76ds said:
Ειναι αληθεια, οτι υπαρχει "εκπαιδευτης-εξεταστης-Γερμανος" ο οποιος κατοπιν "ανωθεν εντολων", κοβει στο simulator?
Προχθες ακουσα, οτι καποιος "κομμενος", αφου πηρε τηλεφωνο στην διοικηση, και απηλεισε με αμεση παραιτηση, ξαναεκανε pc την επομενη, και "περασε".(πληροφοριακα, ο εν λογω χειριστης, ειναι αριστος επαγγελματιας)
Δεν ξερω αν ειναι ολα αυτα αληθεια, αλλα δυστυχως το εχω ακουσει απο πολλους στην Αιγαιου, οτι η διοικηση, για να κραταει τα γκεμια σφικτα, χρησιμοποιει τετοιου ειδους μεθοδους, βαζοντας τον Γερμανο ( καποιον Luebe?), να "κοβει" κατοπιν "εισηγησεως". Με αυτον τον τροπο η εταιρια αποκτα "αιχμαλωτους", και πηθηνεια οργανα, με αποτερο σκοπο την μη ιδρυση καποιου επαγγελματικου σωματειου.
Η παρουσα "διαδικασια" ειναι επιεικως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! :wall:
Θα ηθελα απο τους συναδελφους που πετανε στην Αιγαιου, να απαντησουν. Ουτως η αλλως, προστατευονται απο την "ανωνυμια" του παροντος, οποτε θα ειναι αδυνατον, να....κληθουν για εξηγησεις!
Καλη χρονια σε ολους, με υγεια πρωτα απ'ολα!

Σημπληρωματικα, για να μην βγαζω απ'εξω την ΟΑ, καποτε γινοταν και στην ΟΑ αυτο συνεχως! "Εκδικηση" δια μεσου simulator pc! Ευτυχως αυτο εξαφανισθηκε, οταν εφυγαν με συνταξη οι παλιοι....
"Επαιρνε" εντολη ο "κοφτης" και εκοβε τον εξεταζομενο. Και RICHTHOVEN να εισαι, οταν θες να ταλαιπορησεις καποιον, ειναι μια υποθεση αστεια!

CONFIG2":2tbc8u0t said:
οτι η διοικηση, για να κραταει τα γκεμια σφικτα, χρησιμοποιει τετοιου ειδους μεθοδους, βαζοντας τον Γερμανο ( καποιον Luebe?), να "κοβει" κατοπιν "εισηγησεως".

Η ύπαρξη του διαβόητου Luebe μάλλον δε θα επιβεβαιωθεί ποτέ επίσημα και γραπτά από κάποιον της εταιρείας (γιατί άραγε?). Στο τέλος πάντως θα καταλήξει αστικός μυθικός (αεροπορικός μύθος στην περίπτωση μας).

Επιβάτες πάντως (και μέλη γνωστού αεροπορικού φόρουμ) έχουν πετύχει το Luebe σε πτήση και μάλιστα έχουν να μαρτυρήσουν τρομαγμένα και... ιδρωμένα πληρώματα :roll:

Αλλά πάλι τίποτα επίσημο :)

Από τακτ και μόνο δεν θα παραθέσουμε τα "γερμανικά" βασανιστήρια. Φυσικά τα αποτελέσματα δεν μας έγιναν ποτέ γνωστά. :wink:
Μα νόμιζα ότι έφυγε ο γερμανός. Δεν είναι έτσι;

Ο Γερμανος ζει και βασιλευει...Δυστυχως και για τα νεα παιδια που κανουν το initial training ειναι στην γερμανια και ειναι εκπαιδευτης-εξεταστης... :twisted:

τον ακριβη λογο που τον κραταει η εταιρια δεν τον γνωριζω(για τυχον μη ιδρυση σωματειων) παντος ξερω οτι ανωτατο στελεχος της Α3 εχει παραδεχτει την αυστηροτητα δικαιολογωντας τον για την συνεργασια της Α3 με LH.

Δηλαδη εχει συμβαλει τα μεγιστα για αυτην την συνεργασια αλλα ας κοβει τους πιλοτους μας...θα βρουμε αλλους βρε αδερφε... :?:

y

Λοιπον θα σας πω τη γνωμη μου που ειμαι σιγουρος οτι καποιοι εδω θα με κατακρινουν.

Αν ειχα περασει εκπαιδευση,ειχα αλλαξει πτυχια απο αμερικανικα σε ευρωπαικα(οι περισσοτεροι στην αιγαιου ειναι εξ αμερικης),παιρνουσα στις εξετασεις της εταιριας και μετα εκοβε ο γερμαναρας επειδη <<επρεπε>>να με κοψει η με εκοβε για λογο του στιλ<<επρεπε να στριψεις 1 μοιρα ακομα στο τροχοδρομο>>και για οποιοδοιποτε βλακεια λογο,ειλικρινα δεν ξερω που μπορει να εφτανε η οργη μου,και σε τι μορφη ξυλου θα μου εβγαινε.

Το θεωρω ηλιθιοτητα,να εχει περασει καποιος τοσες εξετασεις να τον εχει εμπειστευθει η εταιρια,κι επειδη ο γερμαναρας ειναι ιδιοτροπος και μπορει το βραδυ να μην καλοκοιμηθηκε,να κοβει για να ηρεμησει.
Θα μου πεις δεν μπορει να κοβει ετσι... αλλα...

επισης αλλο ειναι αυστηροτητα και αλλο ειναι ιδιοτροπια.

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ

συμφωνω απολυτα με τον pilot767

τους ακριβεις λογους που κοβει ισως να μην τους μαθουμε ποτε...Δεν ειμαι στην Α3 και δεν ξερω λεπτομερειες,οποιος ειναι ας μας κατατοπισει...
(αν και εχω πολλους γνωστους θα προσπαθησω να μαθω)
Το μονο που ξερω και ειναι δεδομενο ειναι οτι στην προηγουμενη σειρα ειχε κοψει 3 απο τους περιπου 20 νεους που φυσικα και τους στειλανε σπιτι τους...
:?
ενω καποιοι παλιοι καταφερανε και την 'σκαπουλαρανε' και πετανε ακομα...

Re: y

pilot767":73wl2l63 said:
Το θεωρω ηλιθιοτητα,να εχει περασει καποιος τοσες εξετασεις να τον εχει εμπειστευθει η εταιρια,κι επειδη ο γερμαναρας ειναι ιδιοτροπος και μπορει το βραδυ να μην καλοκοιμηθηκε,να κοβει για να ηρεμησει.

off topic
Που ειναι το προβλημα? ενα ειδους εξετασεις ειναι κι αυτo στα ελληνικα πανεπιστημια ειναι συνηθες αυτο το πραγμα,γιατι να μην ειναι και στην Αιγαιου.

Μόνο που στα ελληνικά πενεπηστήμια με λίγο γλύψιμο ή κανένα σκονάκι την έχεις σκαπουλάρει.....
Είναι άδικο να κόβεται κόσμος επειδή έτσι απλά δεν αρέσει η φάτσα σου....

Σαν απλό νούμερο, 3 από τους 20 νέους ακούγεται χαμηλό ποσοστό. Δεν εργάζομαι στον χώρο όμως, οπότε δεν ξέρω ποιο θα ήταν το αντίστοιχο ποσοστό για νέους σε μια από τις γνωστές, μεγάλες ευρωπα?κές εταιρείες. Μήπως κάποιος από τους πιλότους εδώ έχει σχετικές πληροφορίες;