Γυρίζοντας τον κόσμο!!!

• Thread starter Thread starter fotis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Ενισχύοντας την αμερικανική οικονομία!!!

fotis":2k8nnfg9 said:
Ένας κύριος κρατούσε μια μεγάλη πινακίδα η οποία μεταξύ άλλων ονομάτων έγραφε και τα εξής τρία: Fotios, Angeliki, Ioannis...

...Ρωτάμε τον καλό κύριο για ποιο λόγο θέλει να μας γνωρίσει και εκείνος απαντά ότι οι βαλίτσες μας δεν πρόλαβαν να φορτωθούν στο αεροπλάνο και ότι θα έπρεπε να πάμε στο γραφείο της Air France αμέσως μετά την έξοδο από τον χώρο transit για να δηλώσουμε την απώλεια...

...Κάναμε την απαραίτητη χαρτούρα και η εκεί υπάλληλος μας ενημέρωσε ότι οι βαλίτσες θα έρχονταν με την επόμενη πτήση. Αυτό σήμαινε ότι θα ήταν στο JFK περίπου τα μεσάνυχτα, άρα μετά τις 2-3 τη νύχτα στο ξενοδοχείο. Επίσης μας ενημέρωσε ότι μπορούμε να κάνουμε αγορές για τα απαραίτητα και κρατώντας τις αποδείξεις να αποζημιωθούμε. Αυτό έλειπε να μη γινόταν και αυτό...
Έτσι για την ιστορία, να σας πω ότι τελικά η Air France μας αποζημίωσε με 602,40€.
Καθόλου άσχημα!
Την επόμενη φορά ας είναι πιο σβέλτοι!

Αυτά είναι τα καλά με τις hico (αυτό δεν είναι το αντίθετο του loco?). Αντίθετα, εγώ με την Easyjet τραβάω ζόρια, αν και έχω βγάλει την χασούρα με την χαμηλή τιμή των εισιτηρίων. Μου έσπασαν μια βαλίτσα. Έκανα τις απαραίτητες ενέργειες για αποζημίωση και μου απάντησαν πως αν και παραδέχονται το σφάλμα τους, για να με αποζημιώσουν, πρέπει να τους πάω την απόδειξη αγοράς της βαλίτσας. (τους είπα ότι κοστίζει περίπου 40-45 ευρώ). Αν δεν μπορέσω να τους δώσω την απόδειξη, τότε πρέπει να τους πάω κάποιο αποδεικτικό που να δείχνει την αξία της βαλίτσας μου και αυτοί να με αποζημιώσουν για το 50% της αξίας της...........
Ολόκληρη μανούρα για 25 ευρώ δηλαδή. Τους τα χαρίζω, να τα πιούνε σε γιατρούς και σε φάρμακα....