Ενοχλητικοί Συνεπιβάτες

Φυσικά.
Εκεί είναι η Γη της επαγγελίας.
 
Το αποκορύφωμα ήταν στην ΑΖ732 FCO-SKG όταν αναχωρήσαμε με 4 ώρες καθυστέρηση και η αεροσυνοδός στην πόρτα μας καλωσόριζε με το Buongiorno και η απάντηση από τους ελληναράδες ήταν: Το σπίτι σου... δεν **μιεσαι βραδυάτικα και πολλά άλλα παρόμοια κοσμητικά επίθετα...εκεί δείχνουμε την μαγκιά μας... :wall: :wall:
 
Καλα ας μην ειμαστε και τοσο απολυτοι οσο αφορα τη συμπεριφορα μας σαν ελληνες.

Εγω σε πτηση της virgin australia απο μελβουρνη για συδνευ οπου σε ενα γεματο αεροπλανο ειμασταν μονο 6 ελληνες και οι υπολοιποι αυστραλοι,ε λοιπον οι αυστραλοι μονο χερι που δεν εβαλαν στις αεροσυνοδους.

Συν οτι την ωρα που ειχα αποκοιμηθει,περνουσαν και με χτυπησαν 2-3 φορες.

Σιγουρα σαν λαος ειμαστε καπως διαφορετικοι και ενθουσιωδεις σε σχεση με τους αλλους και αγενεις πολλες φορες αλλα να μην υπερβαλουμε.

Μην θυμηθω για πτηση της ιδιας εταιρειας προς gold coast.Ηταν ολοι σε διαθεση διακοπων :D

Για εμενα υπαρχει θεμα εφοσον προσβαλεις τον αλλο.Το να εισαι παραπανω ενθουσιωδεις για τους δικου σου/σας λογους δεν δημιουργει θεμα.

Και σιγουρα ειναι θεμα ανθρωπου το πως θα εκλαβεις τον ενθουσιασμο ενος γκρουπ ή καποιου ατομου.
 
Μια ιστορια που μου ειπε φιλη για ενα ταξιδι απο Μοσχα για Αβανα εχει ενδιαφερον.Στο αεροπλανο 4 ελληνες και ολοι οι αλλοι ρωσοι.Λιγη ωρα μετα την απογειωση βγηκαν οι βοτκες.Οσο περνουσε η ωρα το κεφι αναβε ωσπου εκτος απο φωνες και γελια αρχισαν να αναβουν και οι σεξουαλικες ορμες.Αφου οι τουαλετες ηταν μονιμα κατειλημενες (για ευνοητους λογους) καποιοι δεν ειχαν προβλημα να "ξεδωσουν" και μεσα στην καμπινα προσφεροντας ταυτοχρονα και θεαμα!Η φιλη μου μαζι με τους αλλους ελληνες κολλημενοι στο καθισμα τους εντρομοι παρακολουθουσαν τα γεγονοτα!
Ειχα και εγω εμπειρια με ρωσους τουριστες σε ελβετικο τρενο απο Βερνη για Γενευη.Μπουκαρουν μεσα 3 ζευγαρια με φωνες και γελια και μετα απο λιγο ανοιξαν ενα μπουκαλακι κρασι μαζι με σαλαμι και τυρι και σε λιγη ωρα ειχαν γινει τυφλα και κελαηδουσαν.Βρωμισε και το βαγονι σαλαμι!
 
άμα δε κάνω λάθος, η SU έχει απαγόρευση την πώληση/διανομή αλκοόλ σε πτήσεις προς Αβάνα
 
Νομίζω ότι είστε όλοι πολύ υπερβολικοί, ειδικά με τα πιτσιρίκια που πηγαίναν εκδρομή. Ειλικρινά πιστεύει κανείς ότι αυτό είναι θέμα παιδείας και όχι ηλικίας;
Πάνω κάτω όλοι οι μαθητές του κόσμου έτσι συμπεριφέρονται σε μια σχολική εκδρομή και ορθά και οι αεροσυνοδοί ανέχονται διακριτικά τέτοιες συμπεριφορές.
Μια χαρά καφρίλες έχω δει και από Γερμανούς και από Ολλανδούς μέσα σε αεροπλάνα, άν ο άλλος δεν έχει τρόπους, δεν φταίει η εθνικότητα του.
 
Προσωπική μου άποψη είναι πως παιδιά 17-18 χρονών,δηλαδή έφηβοι και πολλοί ενήλικες είναι σε απόλυτη θέση να καταλάβουν που βρίσκονται και να πράξουν ανάλογα.Εγώ δηλαδή γιατί να είμαι κύριος σε κάθε πτήση;Μυαλό έχουν όλοι,το θέμα είναι πως και που το χρησιμοποιούν.Δυστυχώς αυτό το φαινόμενο είναι γενικά των Ελλήνων επιβατών και όχι μόνο των νέων.Πτήσεις με έλληνες είναι από τις χειρότερες για εμάς που βλέπουμε το πράγμα διαφορετικά.
 
Θα ηθελα να ηξερα ποιοι εισαστε εσεις φιλε μου μη μου απτου που λετε για τους Ελληνες επιβατες,,
Τραβα ριξε μια ματια σε καποιες TUI και THOMSON και πες μας ξανα,

Εχετε ολοι γνωμη επι παντος επιστητού
 
Πριν ξεκινήσει ο καβγάς, να πω και εγώ την ιστοριούλα μου.

Σε πτήση Aer Lingus απευθείας από Orlando-Florida με Dublin-Ireland, καθόμουν παράθυρο δίπλα σε μια κυρία μεγάλη σε ηλικία (70+) που πραγματικά πιστεύω ότι θα ένιωθε πιο άνετα σε κάποιο business class, εκεί μπροστά μπροστά και μακριά από μένα.

Ντυμένη πολύ σεμνά, πλακωμένη στα χρυσαφικά και στα μαργαριτάρια γύρω από τον λαιμό (φαντασιωνόμουν ότι την έπνιγα με αυτά) η κυρία δεν ήταν πάνω από 1.55μ ύψος, δηλαδή είμαι σίγουρος πως άνετα χωρούσε στα ντουλαπάκια χειραποσκευών.
Εγώ είμαι 1.87μ ύψος, επομένως αν δεν έχει διαθέσιμη θέση κοντά στις εξόδους κινδύνου, πρέπει να διπλωθώ σαν το τραπεζάκι για να κοιμηθώ. Λοιπόν σας πληροφορώ έφαγα τρελό χέρι πάνω από 4 φορές από αυτήν την “κυρία” γιατί όποτε με έπαιρνε ο ύπνος, το δεξί μου πόδι γλιστρούσε προς την πλευρά της και «Intruded her leg room area” όπως το έθετε αυτή με μια νότια, Τεξικανή προφορά. Με ξυπνούσε για να μου πει αυτό το πράγμα! Μιλάμε για πόσο; Ίσα ίσα να περνούσε για 10 εκατοστά; Αυτής έτσι και αλλιώς δεν έφταναν το πάτωμα και δεν είχε αποσκευές εκεί, άρα δεν την ενοχλούσα. Είμαι συμμαζεμένο άτομο και σχετικά ευγενικό, είμαι σίγουρος οτι δεν την προκάλεσα με κάποιο αδικαιολόγητο τρόπο. Εδώ όποτε με έπιαναν τα γέλια με το λάπτοπ (έβλεπα Family Guy με ακουστικά) με κοίταζε με ένα ψυχρό, φονικό βλέμμα.

Τον άντρα της τον είχε τελείως εξημερωμένο από το μαστίγωμα. Ήταν και απότομη με το προσωπικό καμπίνας...
 
KALAMATAS":18jk2s5z said:
Θα ηθελα να ηξερα ποιοι εισαστε εσεις φιλε μου μη μου απτου που λετε για τους Ελληνες επιβατες,,
Τραβα ριξε μια ματια σε καποιες TUI και THOMSON και πες μας ξανα,

Εχετε ολοι γνωμη επι παντος επιστητού
Ε ναι οι νεαροι αγγλοι κανουν οργια οταν πηγαινουν διακοπες ή διασκεδαζουν.Δε νομιζω να αλλαζει η συμπεριφορα τους στο αεροπλανο.
 
Top