Flight into History

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Είσαι από τα μεγαλύτερα τρολ στην σύγχρονη ιστορία του φόρουμ... Γιατί να τα γράφεις στα σοβαρά όσα γράφεις, δεν παίζει...

Από την άλλη αν έχεις να προσθέσεις κάτι στο θέμα της ΟΑ, κάνε το σε παρακαλώ, είναι απόλαυση να σε διαβάζω. Ακόμα και να μην έχεις δηλαδή, που από ότι φαίνεται δεν έχεις.
 
Καλησπερα αποφευγω να γραφω διοτι βλεπω συνεχεια αντιδικιες σε θεματα ΟΑ AEGEAN και αλλων εταιριων θα ηθελα να βλεπω αλλα πραγματα φωτογραφιες και θεματα αεροπορικου ενδιαφεροντος και για αυτο γραφτηκα σε αυτο το φορουμ πριν απο 8 χρονια και σε αυτα τα χρονια συνεχεια ελεγα,απαντουσα και δημοσιευα φωτογραφιες απο την δουλεια μου (δουλευω σε αεροπορικη εταιρια) ειμαι στεναχωρημενος με αυτα που βλεπω τα τρια τελευταια χρονια και σκεφτομαι να αποχωρησω κριμα κριμα..

συγνωμη για το offtopic αλλα τα πηρα στο κρανιο :evil: :cry: :cry: :cry:

[album]3310[/album] [album]1778[/album] [album]1504[/album] [album]4844[/album] [album]8001[/album]
 
Κύριε ΜΑΝΑΡΗ,κάνεις το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λες ό,τι επιδιώκεις.
Με προσωπική σου ευθύνη και πεισματική άρνηση να αποδεχθείς ό,τι "κι'όμως γυρίζει" ΔΥΣΦΗΜΕΙΣ την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ.
ΕΣΥ,είσαι η κακή πλευρά της.Επιτέλους,ΣΤΑΜΑΤΑ ! ! !
 
Βρε μανία με τήν Ολυμπιακή!Τώρα ανακάλυψα τήν Elbonia,τήν πατρίδα του OveLix!Για τη Ολυμπιακή θα μιλάμε τώρα; Κοίτα κόλλημα...βρέ μπάς και έχετε απωθημένα; Πιές ένα χαμομηλάκι,θα σού κάνει καλό.


Τι μού θύμησες lgav1966! Χαίρομαι πού επιτέλους μιλάω με κάποιον πού έχει δουλέψει στο αεροδρόμιο και όχι με επιβάτες πού τα ξέρουν όλα.Αυτό το αεροπλάνο το είχα δεί τρείς φορές.Όπως θα θυμάσαι,πάρκαρε στο Α07.Τρείς φορές είχα περάσει από μπροστά του και μού είχε κάνει εντύπωση το όνομά του.Αφού είναι Ελληνική τοποθεσία, αναρωτιόμουν και έτσι ονομάζεται το DFA.Γιατί σε Κυπριακό αεροσκάφος; Αυτό κι αν ήταν Flight into History! Έτσι δεν μπορούν να μάς πουν ότι βγήκαμε από το θέμα μας....
 
Μαζί με τις wannabe, είσαι Ο,ΤΙ καλύτερο έχει βγάλει αυτό το forum τον τελευταίο χρόνο. Keep walking...

H απόλυτη κατρακύλα της
μεγαλύτερη και πληρέστερη ελληνόφωνη ιστοσελίδα της ελληνικής και διεθνούς πολιτικής αεροπορίας.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .
 
Πρόλαβα να γράψω κι εγώ στο επικό νήμα. Άλλος για ban?
 
Πώς πάτε φιρί-φιρί για τουρτοπόλεμο! Περπατώ εις το φόρουμ,Συντονιστές είστε εδώ; Στο Flight into History γίνεται πάρτυ! andreas,καλώς ήρθες στην παρεούλα μας! Έτσι ήταν κι οι επιβάτες στο αεροδρόμιο. Επεράσαμε όμορφα και τούτη τη φορά.Όταν σε έβλεπαν πιό αγχωμένο από εκείνους τα ξέχναγαν όλα.Και δεν υπάρχει τίποτα πιό όμορφο από το να έχεις ικανοποιημένους επιβάτες!
Δεν είναι όμως εικονίδια αυτά πού έχετε!Θα ήθελα να παραγγείλω τρείς τούρτες απλές,μία τριόρωφη extraordinaire, ένα άσπρο σημαιάκι ανακωχής και ένα με χασμουρητό.Θα με υποχρεώσετε....
 
Βάρα λοιπόν!!!
Απάντησε μας σε αυτά που σου λέμε. Σε εκλιπαρώ!!!
Αλλά βλέπω ότι έχεις άλλο σχέδιο...Θέλεις να μας ρίξεις στο επίπεδό σου και στο τέλος να βγεις κι απο πάνω.
Όσο για τους <<επιβάτες>> του θέματος είναι ανάλογοι των λεγομένων του εμπνευστή του...Όπως και η ΟΑ είχε τους επιβάτες που της άξιζαν σε κάθε φάση της...

@flying Doc
Mου έδωσες πάσα με την κατατρακύλα που λές...θα την αξιοποιήσω σύντομα. Eπίσης διαφωνώ στο πρώτο που λες είναι ΠΟΛΥ πιο πάνω απ τις wannabe.
 
george_a":1fhcojgu said:
Που ενδεχομένως να οδηγήσουν, επειδή το ...συμπέρασμα έχει ήδη διατυπωθεί, σε trolling.

Ένας Προφήτης, μα τι Προφήτης.

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ξεκίνησε το παρόν. Ξεκίνησε ως μια προσπάθεια ανασύστασης μνημών, με το πρώτο αρνητικό σχόλιο, άρχισαν οι εκνευρισμοί και εδώ και 2-3 μερες εξελίσσεται στο "Ημερολόγιο Ενός Τρελλού" του Νικολάι Γκόγκολ. Εντάξει ρε Μαναρη, (τέρμα το κύριε), έκανες το κομμάτι σου, αλλά ΦΤΑΝΕΙ. Έχεις καταντήσει ενοχλητικός, γραφικός και αγγίζεις τα όρια της γελοιότητας.

παρακαλώ να αποβιβασθείτε. Το νήμα αυτό θέλω να το θεωρώ προσωπικό μου
Σώπα ρε ! Μαγαζί του μπαμπά σου το πέρασες το forum και μας διώχνεις ?

Αγόρασε ένα τετράδιο, και την ώρα που σφίγγεσαι γραφε τις σκέψεις σου.

Μην απαιτείς να σε παρουν στα σοβαρά, όταν απαντας σαν 10χρονο που του κάναν πλάκα στο σχολείο. Εκτός από την "Αγια Ολυμπιακή" που βόλεψε τον κάθε κακομοίρη, υπήρξε και η "ΚΑΚΙΑ Ολυμπιακή" που βόλεψε γενιές από λαμόγια και που φέσωσε το Κρατος. Συνέβαλλε με τον τρόπο της στην κατάντια που ζούμε τώρα.
Σου το επισημάνανε κι άρχισες να μιλάς για Elbonia και Πεπόνια. Ξεκόλλα κι αντιμετώπισε την πραγματικότητα. Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Ε Κ Λ Ε Ι Σ Ε !!! Ακόμα και πεθαμένη συνεχίζει να βολεύει τα golden boys της. Δεν είσαι ένα από αυτά και πάρ' το απόφαση.

Το ξαναέγραψα. Πέντε πτήσεις έχω όλες κι όλες με την παλιά ΟΑ. Περίμενα εδώ μεσα, να διαβάσω γνωστες και άγνωστες ιστορίες, αλλά κατελληξα να διαβαζω το παραλλήρημα ενός "γραφικού" που απαντά με μπαλαφάρες στην καζούρα που του κάνουν και που ο ίδιος προκάλεσε.
Αν όντως έχεις να πεις κάποια ιστορία για την ΟΑ, πεστην να ησυχασουμε κι εμεις κι εσύ. Αλλιως σταμάτα να ενοχλείς.
 
Πολύ ασχοληθήκατε μαζί μου.Γιατί δεν μετακομίζετε σε ένα άλλο νήμα;Υπάρχουν πολλά.Δεν σάς υποχρεώνει κανείς...και εγώ δεν θα ασχοληθώ ποτέ μαζί σας.Αυτό το trolling,όπως το λέτε,με βοήθησε να ξελαμπικάρω. Σημειώνω τις απαντήσεις σας και προσθέτω ότι στη δουλειά μου έμαθα πώς πρέπει να σέβομαι και το μίσος τών άλλων.Είμαι στ' αλήθεια αφελής.Νόμιζα ότι είχα να κάνω με φίλους τής αεροπορίας που θα εκτιμούσαν μερικές "συλλεκτικές" φωτογραφίες από το Ελληνικό,χάρτες με το στόλο της Ολυμπιακής,χάρτη τής Ελλάδας με τα αεροδρόμια στη θέση τών προορισμών,κ.ο.κ.γιατί οι άλλες εταιρείες δεν έχουν δώσει και τίποτα αξιόλογο. Βλέπω κάτι άλλο σε αυτό το φόρουμ.Κάποιος με είπε ρομαντικό και ονειροπαρμένο.Αλήθεια,ποιά είναι η γνώμη σας για τον "κυρ-Μήτσο"; Δε χρειάζεται να ρωτήσω,το έχω διαπιστώσει προ πολλού....Κάποτε πέρασε ένα μηχανάκι και τούς άκουσε να λένε:"Για δες ένα μ----α"! Βέβαια,ο κυρ-Μήτσος δεν καταλάβαινε τίποτα.Κάποτε ένας πέταξε μπροστά του από το δρόμο δύο μπουκάλια μπύρας και κάθησε και μάζεψε τα γυαλιά.Τρείς φορές κάποιος πέταξε πολλές πέτρες πού έφτασαν κάτω από τήν ουρά του τζάμπο.Και μία φορά είδε μία σακούλα πού έγραφε Zurich Airport duty-free. Ο κυρ-Μήτσος άφησε να περάσει μία βδομάδα για να ξεραθεί το περιεχόμενο και μετά με μία βέργα άνοιξε τη σακούλα για να το επιβεβαιώσει.....
Τουλάχιστον έχει ξεπεράσει κάποια απωθημένα του,γιατί τον θεωρούσαν τρελλαμένο.Θα μπορούσα να πω ότι έκανε μόνος του τον ψυχολόγο στον εαυτό του.Κάποιος έγραψε: " Τεράστιο πρόβλημα αντίληψης". Λέτε; Εγώ πραγματικά ζητώ συγνώμη....
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top