LGTS/SKG Thessaloniki "Makedonia"

Μα δεν έχει αναλάβει το αεροδρόμιο η Fraport ακόμα.
 
Στο timetable του Ben Gurion ειδα για το καλοκαιρι πτήσεις τσάρτερ προς Θεσ/νικη, εκτος από Α3 και Α2, φέτος και Arkia,Israir, Ellinair..Ερωτηση: oι Ellinair, Israir πετούσαν κ πέρσι; η Arkia πετούσε πριν μερικά χρόνια κ μετά σταμάτησε..μαλλον ξαναρχεται με Ε-195 (οπως και τότε)..Παντως το αμαντέους δεν δειχνε πέρα από Α3 τιποτα,προφανως είναι απο Τ.Ο. και οχι ανοιχτες προς το κοινο για κρατηση
 
Η Israir πετούσε και πέρυσι ναι. Και μάλιστα κάνει και κάποια σποραδικα χειμερινά. Κατέβηκε LGTS μάλιστα πριν 3 μέρες.
 
Σωστά λέει ο σπιναλ, μάλιστα κατέβηκε και εχθές το βράδυ ξανά. Κάποιες φορές την έχω δει να χρησιμοποιεί τα 738 της travel.
 
Αναστάτωση επικρατεί ανάμεσα στις εταιρείες που νοικιάζουν χώρους σε κάποιο ή κάποια από τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, που οσονούπω θα περάσουν στη διαχείριση της Fraport.
Με ραβασάκι που τους έστειλε η γερμανική εταιρεία, ζητά πενταπλασιασμό του ενοικίου που πληρώνουν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης για ενοικίαση γραφείων ή καταστημάτων και κάτι λιγότερο στα άλλα 13 αεροδρόμια.

Οι περισσότεροι επιχειρηματίες αναγνωρίζουν ότι όντως τα υφιστάμενα ενοίκια ήταν σχετικά χαμηλά αλλά θεωρούν υπερβολική την αύξηση και μάλιστα από την πρώτη μέρα που θα αναλάβει η Fraport τα αεροδρόμια, χωρίς δηλαδή καν να ξεκινήσει τις επενδύσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν προοπτική ανάπτυξης στα αεροδρόμια.
 
Σήμερα ένα 320 της elinair με την τσουλήθρα ανοιχτή
 

Attachments

  • IMG_1737.JPG
    IMG_1737.JPG
    424,6 KB · Προβολές: 3.741
Ξέρεις, τι είναι αυτό που μου την δίνει; Και θα το πώ και δημόσια, δέν κολλάω, ας με χαρακτηρήσουν όπως θέλουν, είτε οι ίδιοι οι υπάλληλοι της εταιρείας, είτε οποιοσδήποτε άλλος, άλλωστε κάθε μέρα τους τα λέω, θα τους τα πώ και διαδυκτυακά.

Δεν μου αρέσει, το 90% των εργαζωμένων της εταιρείας αυτής, να έχει τον τουπέ και την υπερηφάνεια, όταν δεν μπορούν να κάνουν απλά και βασικά πράγματα. Ο τουπές και η υπερηφάνεια, έρχεται μετά απο αρκετό διάστημα, όταν αποδυκνύεις πράγματα, και σε θέλει ο κόσμος, μην πουλάς τουπέ και τρέλα, όταν μου νοικιάζεις σαπιοκάραβα απο την Λιθουανία, και όταν βλέπεις εικόνες ντροπής σαν και αυτές, την εταιρεία δεν την κάνουν οι όμορφες στολές, και τα κραγιόν. Μην κοιτάτε με μισό μάτι, δεν είστε Etihad. Ξέρουν αυτοί.
 
Γνωρίζει κάποιος να μας πει τι έγινε και ενεργοποιήθηκε η τσουλήθρα;
 
Τα πράγματα είναι ευχάριστα διότι: 1. Δεν τραυματίσθηκε κανείς, 2. Η τσουλήθρα λειτούργησε, 3. Θα σφίξουν οι κω.οι των υπολοίπων, 4. Θα γίνει καλύτερη η εκπαίδευση και 5. Το ΜΠΘΕ θα απολυθεί γνωρίζοντας και τον λόγο. Το κόστος επανασυσκευασίας και η πιθανή καθυστέρηση των επόμενων δρομολογίων είναι ανεκτίμητα εάν δεν γνωρίζουμε το πρόγραμμα του α/φους.
 
Top