Δρομολόγια Aegean

  • Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Πολύ καλά τα νέα για την Αιγαίου. Είναι μια αρχή, και προσωπικά εύχομαι καλές πτήσεις - πλήρεις, ασφαλείς και κερδοφόρες! :great:

Επίσης εύχομαι όταν βγάζει Δελτία Τύπου στο μέλλον να προσέχει κάποια ερασιτεχνικά συντακτικά και ορθογραφικά λάθη που όμως βγάζουν μάτι, όπως :

« Διατηρήθηκε επίσης και ένας μικρός αριθμό εβδομαδιαίων πτήσεων από Αθηνά προς Βρυξέλλες...»

« συμπεριλαμβανόμενων και των πρώτων 6 Aris της οικογένειας A320/321neo...»

( Πηγή: https://el.about.aegeanair.com/media-ce ... 1589506086 )

Τα λάθη είναι ανθρώπινα αλλά ο «διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες» και είναι κρίμα η σοβαρότητα και το εταιρικό κύρος της Αιγαίου να μειώνεται από ερασιτεχνισμούς.... :?
 
Ελπίζω πραγματικά ότι από τον Ιούνιο θα γίνουν ξανά περισσότερες πτήσεις.

Το θέμα όμως είναι πόσα άτομα θα πετάξουν εφόσον η Ελλάδα εμμένει σε καραντίνα ή ίσως εναλλακτικά υποχρεωτικά τεστ ή παρόμοια. Θα πετάνε αυτοί που πραγματικά έχουν σημαντικό λόγο, κυρίως μάλλον Έλληνες του εξωτερικού που επιτέλους θέλουν να δουν τους δικούς τους. Αλλά κι αυτοί όχι τακτικά (στη Φρανκφούρτη θέλουν πάνω από 200 Ευρώ για το τεστ, σε άλλες χώρες δεν υπάρχει ούτε καν η δυνατότητα για τεστ εάν δεν είσαι ύποπτο κρούσμα/ είχες επαφή με κρούσμα).

Ενώ τα επαγγελματικά ταξίδια θα περιοριστούν για αρκετό καιρό, ούτε θα γίνουν μεγάλα συνέδρια, εκθέσεις κλπ. Και οι τουρίστες θα προτιμούν χώρες που δεν έχουν τέτοιους περιορισμούς, όπως π.χ. η Κροατία.
 
OveLix":a05to1vp said:
H εταιρεία αυξάνει τις συχνότητες από 18 Μαΐου σε Ηράκλειο, Χανιά, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη και από 25 Μαΐου προς Ρόδο, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο και τους υπολοίπους προορισμούς του δικτύου εσωτερικού.

Μέσα στον Μάιο επανέρχονται πτήσεις από Αθήνα προς το Μόναχο, τη Ζυρίχη, τη Φρανκφούρτη και τη Γενεύη, με μικρή κατά αρχήν συχνότητα. Ταυτόχρονα θα αυξήσει τις πτήσεις προς τις Βρυξέλλες.

https://el.about.aegeanair.com/media-ce ... -25-maioy/

Στο πρόγραμμα δρομολογίων έως και σήμερα πάντως από 18/5 δεν φαίνονται παραπάνω πτήσεις τουλάχιστον για SKG, AXD που είδα...
 
Η Θεσσαλονίκη απο 18/5 πάει σε 2 την ημέρα, απο 1/6 σε 4 και απο 1/7 σε 9.
 
Για Κύπρο δεν είδα κάποια ανακοίνωση. Λίγο περίεργο δεν είναι?
 
Η Κύπρος κινείται αρκετά αργά στο άνοιγμα των αερομεταφορών. Υπολόγιζα να πάω τον Ιούνιο αλλά το βλέπω χλωμό γιατί απαιτείται και σχετικός προγραμματισμός για αρκετά άτομα.
 
teris3":2qj2it1l said:
chr04":2qj2it1l said:
Έχω (είχα;) μια κράτηση Σεπτέμβριο SKG - BCN κ σήμερα είπα να ψάξω για να κλείσω την επιστροφή.
Γνωρίζει κάποιος αν έχουν μπει 'stand up' οι απευθείας πτήσεις SKG - BCN;
Εμφανίζονται ως μη διαθέσιμες, ενώ μέσω Αθηνών δεν εμφανίζει διαθέσιμες την βραδυνή πτήση BCN-ATH.

Χωρίς να μπορώ να στο επιβεβαιώσω 100%, νομίζω ότι όλες οι πτήσεις είναι πλέον γεμάτες και δεν εμφανίζονται στο σύστημά τους επειδή όλοι όσοι είχαμε πτήσεις Απρίλιο και Μάιο και ακυρώθηκαν τις μεταφέραμε χωρίς κόστος Αυγουστο και Σεπτέμβριο.
΄

Ακυρωσε το SKG-BCN για ΟΛΟ το καλοκαίρι :wall:
 
Ακύρωσε και το Βερολίνο...και μαλλον κ τη Ζυριχη καθοτι εχει μηδενισει τα fares
 
Δεν μου έχει έρθει ακόμα κάποιο mail :( .
 
Μόλις πήγα να κάνω κράτηση στο site της Αιγαίου και προς μεγάλη μου έκπληξη βλέπω ότι τώρα δίνει μόνο ναύλους Flex και Business σε πολλούς προορισμούς που έψαξα και εσωτερικού και εξωτερικού (ενδεικτικά: ATH-SKG, ATH-HER, ATH-BRU, ATH-MXP).

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό; Πραγματικά ελπίζω να είναι προσωρινό πρόβλημα της ιστοσελίδας, γιατί αν δεν πουλάνε GoLight εισιτήρια βλέπω τα αεροπλάνα να πηγαινοέρχονται άδεια. :(
 
Top