Miles & Bonus

  • Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Οχι. Ειχα ηδη γινει Blue member. Πριν γινει η αναβαθμιση ειχα 14500 status. Τωρα 10500.
 
Το miles+bonus επανήλθε από χτες. Εμένα δε μου έχουν αφαιρέσει μίλια.

Όταν γίνεσαι blue σου δίνουν και μπόνους 500 μίλια ως : Internet Account Info Bonus :?:
 
Φιλε Jerry το info account bonus των 500 μιλιων εχει να κανει απο οτι μου ειπαν επειδη επελεξες να μην λαμβανεις statement ενημερωσης by post.
Τελικα, μου πιστωσαν ξανα τα μιλια. Αυτο που φοβαμαι ειναι οτι καποια υπαλληλος δεν ξερει τι της γινεται και τα εκανε μπαχαλο!!! Ισως, λεω ισως... Παρ΄ολα αυτα μου ζητανε ακομα ακομα 9000 για να γινω gold. Τωρα ειδικα με το miles upgrade ειναιπολυ πιο δυσκολο.
 
Το προβλημα με μενα ειναι οτι απο την υποτιθεμενη αναβαθμιση που πλεον γινεται στα 4000 εχω μαζεψει αλλα 13000 και πλεον δε μου βγαζει οτι χρειαζομαι αλλα 3000 για να γινω gold αλλα 9000 οπως εγραφε και πριν την αλλαγη των ορων.
 
Εγω πριν την αναβαθμιση ειχα 7000 μιλια και ηθελα αλλα 1000 να γινω BLUE,τωρα ειμαι blue και εχω προς εξαργυρωση 9000!!!
 
Φιλε nightfly εισαι απο τους τυχερους της υποθεσης που ευνοει οσους ηταν κοντα στο να γινουν μπλε, εν αντιθεσει με τους υπολοιπους!!!! Παλι καλα να λες!!! :D
 
To Πρόγραμμα τελικά άλλαξε πρόχειρα και προς το χειρότερο για όσους είναι παλαιότερα μέλη .

Δείχνει αλλαγή νοοτροπίας (τουλάχιστον ώς προς τον σεβασμό στον πελάτη) και δεν θα σταματήσει εδώ αυτή η αλλαγή.

Ήδη ελέχθη ότι στο ανανεωμένο σύστημα κρατήσεων εμφανίζεται booking fee (για την ώρα μηδενική) που προφανώς θα εφαρμοσθεί εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος.

Η εταιρεία (κατά τους οικονομικούς εγκεφάλους τους) πέρασε το κρίσιμο χρόνο της καταξίωσης και νιώθει (όχι άδικα αφού ο ανταγωνισμός είναι σχεδόν μηδενικός) κυρίαρχη.


Με αυτού του είδους την νοοτροπία είναι που αρχίζουν την κατρακύλα οι εταιρείες .
Κρίμα για την Aegean και κρίμα για την χώρα.
 
με όλα αυτά που διαβάζω δεν ξέρω αν τελικά αξίζει τον κόπο να γραφτώ στο πρόγραμμα της Α3..κάνω αρκετά ταξίδια το χρόνο με την εταιρία αλλά τα περισσότερα είναι εσωτερικού και με φθηνούς ναυλους..το οποίο μεταφράζεται σε λίγα μίλια..αν πρόκειται όσα μαζεύω να μηδενίζονται μέσα στη χρονιά..τότε ποιος ο λόγος να γραφτώ;εάν γραφτω στο miles&more της LH είναι καλύτερα;
 
δεν είναι καμιά τρελή διαδικασία να γραφτείς στο πρόγραμμα. Πιστεύω οτι δεν έχεις τίποτα να χάσεις αν το κάνεις.Όλο κ σε κάτι θα σου χρησιμεύσει.
Όσο για το miles&more μη νομίζεις ότι είναι κ καλύτερα τα πράγματα(μαζεύεις μίλια πάρα πολύ δύσκολα) και,αν θυμάμαι καλά, μπορείς να την χρησιμοποιήσεις μόνο σε πτήσεις που γίνονται κ απο τις δυο εταιρείες.
Για να σου πω την αλήθεια πάντως,εμένα δεν μου έχει χρησιμεύσει κ πολύ.Μόνο 1-2 φορές που μπορούσα να πάρω εισιτήρια δωρεάν κ άλλες 2-3 φορές που μπορούσα να έχω μεγαλύτερο βάρος στις αποσκευές.
Γενικά οι κάρτες είναι πολύ χρήσιμες όταν φτάσεις σε καλό επίπεδο,κάτι που δεν είναι εύκολο
 
εκανα εγγραφή στο προγραμμα και μπαινοντας με τον κωδικό περιμενα να δω πιστωμενα τα 1000 μίλια της εγγραφης και τα 500 επειδη δεν επελεξα την ενημερωση κίνησης του λογαριασμού μεσω ταχυδρομειου..τα 500 πουθενά!! :? τι μπορω να κανω?
 
Top