Ellinair - Προβλήματα

Ευχαριστώ πολύ Greg.CHQ , θα το δοκιμάσουμε σίγουρα.
 
τι γινεται με την Ellinair βρε παιδια; Εχει προγραμματισμενες πτησεις για Ουκρανια αλλα δεν πραγματοποιούνται, στην Αλεξανδρουπολη και στη Θεσσαλονικη συνεχιζουν να ειναι παρκαρισμενα τα αεροπλανα της, ξερει κανεις τι γινεται; Δεν πιστευω να εχουμε ασχημα νεα;
 
Τί να γίνεται φίλε μου, ο όμιλος Μουζενίδη πνέει τα λοίσθια, ενδεικτικά σου αναφέρω πως το 2020 λογω πανδημίας απώλεσε το 95% των εσόδων του!
Για να το καταλάβεις με αριθμούς, από την 1η Μαρτίου έως και τέλη Ιουλίου του 2020 είχει εισπράξει για κρατήσεις που εκτελέστηκαν ή πρόκειται να εκτελεστούν μόλις 5,7 εκατ. ευρώ έναντι 122,8 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο πεντάμηνο του 2019.
 
Η Ellinair ήταν κυρίως δημιούργημα του Μουζενίδη, μετά την απώλειά του κάποιοι μέσα στον όμιλο δεν την θέλουν, σε συνδυασμό με τις επιπτώσεις της πανδημίας.
 
Ακουστηκε επισης οτι θα εχουν νεο CEO και θα γινουν και αλλες αλλαγες. Ξερει κανεις κατι, γιατι αυτα συνηθως ειναι αστεια πραγματα. Γιατι να αλλαξουν, καλα δεν πηγαιναν προ πανδημιας?...πολλα ακουγονται.
 
Είναι άραγε αρκετά τα 4 εκατ.?
Post automatically merged:

Ακουστηκε επισης οτι θα εχουν νεο CEO και θα γινουν και αλλες αλλαγες. Ξερει κανεις κατι, γιατι αυτα συνηθως ειναι αστεια πραγματα. Γιατι να αλλαξουν, καλα δεν πηγαιναν προ πανδημιας?...πολλα ακουγονται.
Γιατί ο CEO έφταιγε? Θα βρούν άραγε κάποιον καλύτερο ή θα ψάξουν κάποιον πορτογύρα? Καλή τύχη στην εταιρεία αλλά ποιός αποφασίζει για την τύχη της?
 
O Όμιλος Μουζενίδη ανέστειλε (προσωρινά; ) τη λειτουργία του…

Η εταιρεία από χθες ανέστειλε την εξυπηρέτηση των πελατών της στην Ελλάδα. Επικαλείται τα παρατεταμένα περιοριστικά μέτρα στην αγορά της Ανατολικής Ευρώπης και ειδικοτερα της Ρωσσίας για περισσότερο από ένα έτος.
Άνθρωποι της εταιρείας υποστηρίζουν πως βρίσκονται σε αναζήτηση επενδυτή και σε συζητήσεις με την ελληνική κυβέρνηση αναμένοντας οικονομική βοήθεια από αυτήν.
 
Να λοιπόν τα άσχημα νέα. Επενδυτή ψάχνουν ακόμη η Astra και η Orange2fly. Καλή τύχη εύχομαι και στους τρεις, αλλά δεν είναι αρκετό μόνο το χρήμα.
 
Ok, αυτά συμβαίνουν όταν η κάθε γειτονιά θέλει και την δική του αεροπορική. Δεν πιστεύω ότι όποια βοήθεια από την Κυβέρνηση θα βοηθήσει. Επίσης δεν νομίζω ότι η Κυβέρνηση πρέπει να δώσει χρήμα σε όποιον πιστεύει ότι με 3-4 αεροπλάνα και με 40-50 εργαζόμενους είναι σημαντικός παίκτης της Ελληνικής Οικονομίας. Ας ενωθούν και ας αναζητήσουν επενδυτή. Δεν μπορεί η Ελλάδα να έχει ένα σωρό αεροπορικες. Είναι ατυχές για τους εργαζόμενους, αλλά το να ζητάμε ζητάμε ζητάμε ....κάπου πρέπει να σταματήσει. Μια είναι η σημαντική για την οικονομία εταιρεία, όλοι ξέρουν ποια είναι , όλοι οι άλλοι θα πρέπει να σκεφτούν γιατί υπάρχουν. Αν μπορέσουν μόνοι τους να διατηρήσουν τα μαγαζάκια τους έχει καλως, αν όχι, λογικά πρέπει να κλείσουν. Δεν υπάρχουν μόνο αυτοί στην Ελληνική Κοινωνία.
 
Top