Δρομολόγια Aegean

  • Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Γιατί δεν βγάζει δρομολόγιο αν βάλουμε αναχώρηση από Θεσσαλονίκη προς Αϊντχόφεν;

αφου το κανει απευθειας η FR, γιατι να το κανεις μεσω ΑΤΗ?
 
Το αεροδρόμιο του ΕΙΝ είναι καθαρά loco αεροδρόμιο (FR, W6, HV και λίγη Tui), οπότε η είσοδος της Α3 είναι ενδιαφέρουσα.
Ίσως έχει σχέση με τα προβλήματα του AMS (πολλές ακυρώσεις και καθυστερήσεις λόγω έλλειψης προσωπικού, ουρές παντού κλπ.); Δηλ. βλέπουν ζήτηση από / προς Ολλανδία, αλλά δεν μπορούν να αυξήσουν τις πτήσεις για Αμστερνταμ;
 
αφου το κανει απευθειας η FR, γιατι να το κανεις μεσω ΑΤΗ?
Επειδή η FR το έχει seasonal, αν το κρατήσει η Α3 βέβαια και χειμώνα θα βολεύει, από το να πας Βρυξέλλες, Ντίσελντορφ ή Άμστερνταμ.
 
Κοιτώντας τις πτήσεις της Aegean με έκανε να αναρωτηθώ το year-round Αθήνα - Ντουμπρόβνικ. Σε τι πελάτες θα απευθύνονται αυτές οι πτήσεις κυρίως στην χειμερινή περίοδο όταν όλες οι μεγάλες αεροπορικές ( Lufthansa,British,Austrian,KLM κλπ ) πετάνε στο Ντουμπρόβνικ με εποχικές πτήσεις? Την φετινη χειμερινη περίοδο θα πετάει στο Ντουμπρόβνικ από εξωτερικό μονο Aegean και Turkish. Γιατι οχι year-round το Ζάγκρεμπ και επιλέγουν Ντουμπρόβνικ?
 
Κρατα μικρο καλαθι για το year-round....
 
Πετσόκοψε την Θεσσαλονίκη η Aegean , αφού έβγαλε από το πρόγραμμα της Κύθηρα, Κάρπαθο, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Σμύρνη, Ντουμπρόβνικ και Τίρανα
 
Επίσης από Αθήνα φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί Παλέρμο, Κουβειτ, Κλουζ. Πολύ καλά πήγε αυτό..
 
Ακομα δεν τα ξεκινησε, τα πετσόκοψε ολα απο Θεσ/νικη, με το ATR72 που θα τα εκτελουσε..Κατα τ'αλλα μονο λόγια και φανφαρες..Προφανως το θελουν για τα θερινα απο Αθηνα να το αξιοποιησουν; ή υποφερουν κ αυτοι από ελλειψη προσωπικου; Μετα καποιοι θελουν κ την ΕΚ στην Θεσ/νικη..
 
Πολύ αισιόδοξος προγραμματισμός και πολλές στραβές θα έλεγα. Με ATR θα τα έκανε οπότε δεν νομίζω ότι ο βασικός λόγος ειναι εμπορικός. Υπάρχει το phase out του DH4 με όλα τα crew conversions και τα sickness rates να ειναι στο θεό. Από ότι βλέπω στον προγραμματισμό των simulators γίνεται της χαμός. Νομίζω δεν ήταν σοφή κίνηση να κάνουν launch τόσα πολλά δρομολόγια. Να δούμε τον επόμενο χρόνο
 
Είμαι ο μόνος που νομίζω ότι η Aegean την έχει χασει λίγο την μπάλα τώρα τελευταία; Δρομολόγια που ανακοινώνονται με φανφάρες και δεν ξεκινούν καν, διαφήμιση και πανηγυρισμοί για WiFi που είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων αναξιόπιστο και ούτως ή άλλως δεν υπάρχει στα πιο πολλά αεροσκάφη της, και γενικά πολύ μπλα μπλα και ελάχιστη ουσία.
 
Top