Miles & Bonus

  • Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Αξίζει το rocketmiles αλλά δεν μπορείς να βρεις εύκολα τις παροχές του καταλύματος που θες. Πχ αν θες να βάλεις φίλτρα για δωρεάν ακύρωση, πρωινό, κλιματισμό και δωρεάν πάρκινγκ. Κάτι που η booking το παρέχει στο μέγιστο βαθμό
 
  • Like
Reactions: SGM
Επιστροφή σήμερα από Στοκχόλμη, για άλλη μια φορά σε waiting list με κουπόνι αναβάθμισης, έφαγα άκυρο, παρόλο που είχε 2 κενές θέσεις η business.
Επίσης, στην προσπάθεια σύνδεσης με wifi, δεν. Εμφανίζει την δωρεάν πέρα του 10λεπτου χρήση, για comfortflex. Άλλαξε κάτι; Πριν 3 μέρες πηγαίνοντας Στοκχόλμη δούλεψε κανονικά. Εκτός αν στο gate κάτι έγινε λάθος, γιατί ακόμα και τώρα ενώ έχω προσγειωθεί μου εμφανίζει ακόμα την waitlisted κράτηση. Ως δεμένη με την ανταπόκριση μου.
Τελευταία ευκαιρία πριν την ανανέωση των κουπονιών η χρήση τους σε 14 μέρες από Μιλάνο, πάλι σε waitlist.
Ούτε high outer low πλέον η αναβάθμιση. :) Ας ανταλλάξουν κουπόνια αναβάθμισης με κουπόνια lounge. Πιο χρήσιμα είναι.
 
Γενικότερα βλέπω μια απαξίωση προς τα κουπόνια αναβάθμισης από πλευράς της Aegean, όπως επίσης και για εξαργύρωσης μιλίων. Πρέπει να το ξανασκεφτούν.
 
Μέχρι στιγμής, η εμπειρία μου με την εξαργύρωση κουπονιών αναβάθμισης ήταν θετική. Στην πιο πρόσφατη περίπτωση, υπέβαλα το αίτημα αναβάθμισης θέσης ενάμιση μήνα πριν την πτήση και έγινε δεκτό μέσα σε 4 ημέρες.
 
Θα το προσπαθήσω την επόμενη από CDG σε 2 εβδομάδες να δω αν θα έχω την ίδια τύχη. Θα προσπαθούσα αύριο το πρωί αλλά την ώρα που φτάνω στο αεροδρόμιο της Αθήνας μόλις και μετά βίας μπορώ να παραγγείλω καφέ :mrgreen:
 
Μία είδηση που πέρασε απαρατήρητη, αφορά την τροποποίηση των όρων της κάρτας Aegean Bonus Visa.

Από αύριο 01.03.2023, δε θα είναι πλέον εφικτή η μετατροπή σε μίλια των πόντων που αποκτήθηκαν από άλλες κάρτες του προγράμματος Alpha Bank Bonus και μεταφέρθηκαν στην Aegean Bonus Visa, ώστε να μετατραπούν σε μίλια.

Σε Aegean co-branded κάρτα, δύναται να επιτρέπεται η εξαργύρωση για την απόκτηση ειδικών, συγκεκριμένων αγαθών ή υπηρεσιών του Συνεργάτη της έκδοσής της (όπως προσδιορίζονται από αυτόν, και περιλαμβάνονται στην εκάστοτε Ειδική Προσφορά Εξαργύρωσής του), αποκλειστικά των διαθέσιμων πόντων που έχουν συλλεχθεί από το Μέλος μόνο από την χρήση της συγκεκριμένης co-branded κάρτας κατά το τελευταίο 12μηνο και είναι διαθέσιμοι τη στιγμή της εξαργύρωσης, αποκλειόμενων τυχόν πόντων που έχουν συλλεχθεί με τη χρήση και λοιπών Καρτών της Τράπεζας που πιθανώς το Μέλος διαθέτει στον My Bonus Λογαριασμό του ή που μεταφέρονται σε αυτόν από άλλον My Bonus Λογαριασμό ή που έχουν συλλεχθεί από οποιοδήποτε προϊόν Προθεσμιακής Κατάθεσης.
Περαστικά μας...
 
Φτου να πάρει!!:rant:
 
Μία είδηση που πέρασε απαρατήρητη, αφορά την τροποποίηση των όρων της κάρτας Aegean Bonus Visa.

Από αύριο 01.03.2023, δε θα είναι πλέον εφικτή η μετατροπή σε μίλια των πόντων που αποκτήθηκαν από άλλες κάρτες του προγράμματος Alpha Bank Bonus και μεταφέρθηκαν στην Aegean Bonus Visa, ώστε να μετατραπούν σε μίλια.

Αυτό ισχύει εδώ και πολλούς μήνες, στην προηγούμενη τροποποίηση που είχε γίνει.. Μίλια μπορούσες να μετατρέπεις μόνο με την κάρτα της Aegean.
Tώρα εξαίρεσαν τις προθεσμιακές.
 
Μέχρι πόσα tier μπορείς να αγοράσεις προκειμένου να κρατήσεις το gold ? μόνο με αριθμό πτήσεων γίνεται ? άλλοι τρόποι ? ευχαριστώ πολύ για τις σύντομες, ουσιώδεις και κατατοπιστικές απαντήσεις όσων .... :thx:
 
Top