Miles & Bonus

• Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Κάποια στιγμή εν μέσω covid, είχε βγάλει μια προσφορά που έδινε δίπλα μίλια. Έκλεισα κ εγώ ένα εισιτήριο business ATH - EDI στις 24/05/2021.
Από τότε το άλλαζα συνέχεια ανα εξάμηνο περίπου, και τελικά πριν μια βδομάδα το έκανα το ταξίδι. Και μου έδωσε τελικά δίπλα μίλια (εξαργύρωσης).

Το ίδιο συνέβη και σε μένα σε booking για CDG σε business που λόγω της προσφοράς μου έδωσε 13Κ μίλια έστω και εάν -λόγω covid- είχα αλλάξει την ημερομηνία των πτήσεων δύο φορές.

Προσωπικά, το Aegean Schengen Lounge της Αθήνας, το έχω διαγράψει από τις διαθέσιμες επιλογές μου. Προτιμώ να καθήσω έξω, παρά να υποστώ την ταλαιπωρία να μπω μέσα σε αυτό.
Πάντως εγώ που χρησιμοποίησα και τα 2 Schengen της Αθήνας, της Lufthansa στις 8 το πρωϊ ήταν αρκετά "στριμωγμένα", της Aegean (σε απογευματινές ώρες) κατά τα 3/4 γεμάτο.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από 01.06.23, οι κανόνες για αναβάθμιση και διατήρηση βαθμίδας θα προσαρμοστούν όπως παρακάτω:

Πείτε αλεύρι; Οι αλλαγές στα όρια πέρασαν ήδη...

Εν τω μεταξύ, η Aegean προσκαλεί όλα τα Silver μέλη της, που ταξιδεύουν από Αθήνα προς προορισμούς «Εκτός Σένγκεν» να επισκεφθούν χωρίς χρήση κουπονιού το νέο Extra Schengen Lounge, μάλλον γιατί θέλουν να το κάνουν να μοιάζει με το Intra Schengen Lounge. Βιαστείτε όμως, γιατί το προνόμιο λήγει 31.03.2023!

Δεν τους κατηγορώ που το αύξησαν. Ήταν απίστευτα εύκολο μα διατηρήσεις βαθμίδα. Δυο υπερατλαντικές το χρόνο σε καλύπτουν.

Καλησπέρα,
για κάποιο λόγο χάθηκε απο την εφαρμογή της A3 για android το κουμπι για προσθήκη της κάρτας ΜΜ στο πορτοφόλι της google. Συμβαίνει και σε άλλους αυτο?

Ναι! Εδώ και πολύ καιρό. Όταν την είχα προσθέσει κάθε φορά μου έβγαλε την κάρτα άλλου. Μαλλον δεν είναι έτοιμο

Αυτό τον καιρό πήρα πάλι για μίλια που δεν έχουν περαστεί από 3 κρατήσεις στην booking μέσω της Aegean. Με παρέπεμψαν πάλι στο μέιλ παραπόνου. Πολύ φοβάμαι ότι και αυτά άκλαυτα θα πάνε.
Σήμερα (2 μήνες περίπου μετά το αρχικό μέιλ) περάστηκαν τα μίλια από κρατήσεις ξενοδοχείων.

Γενικά τα μίλια από το booking χρειάζονται αρκετό καιρό για να φτάσουν στα περισσότερα προγράμματα τακτικών επιβατών. Εμένα στο skywards μου έχουν τύχει και 6 μήνες. Τα μίλια από το rocketmiles (που ανήκει στην booking) συνήθως περνάνε σε λίγες μέρες. Και είναι και περισσότερα.