Λοιπόν, μετά από ψάξιμο σε p2p και αγγάρεμα ενός καλού φίλου με ΚΑΛΗ γραμμή, κατάφερα να έχω ένα video του Discovery το οποίο ήταν αφιέρωμα στο "καινούριο" Α380. Είναι σπασμένο σε 2 μέρη των 250ΜΒ (2 επί 40και κάτι λεπτά). Η ποιότητα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, είναι όμως αρκετά καθαρή για να δει κανεις αυτά που θέλει. Το μόνο μειωνέκτημα είναι οι .. Νορβηγικοί (μαλλον?

) υπότιτλοι γιατί αυτός ο άγιος άνθρωπος που το έκανε capture, ήταν Βόρειος. Ευτυχώς όμως έχει διατηρηθεί ο πρωτότυπος ήχος που είναι στα αγγλικά.
Δείχνει λίγο από όλα τα στάδια κατασκευής και το συμαντικότερο για εμένα ήταν οτι στο δεύτερο μέρος, εξηγεί αυτήν εδώ τη φωτογραφία
http://www.airbus.com/store/photolibrar ... a7D8FC.jpg
και έχει το πολυπόθητο video από τις δοκιμές του κινητήρα, οι οποίες ήταν για fan blade fail -δηλαδή, αποκόληση μιας από τις λεπίδες το κινητήρα κατα την λειτουργεία του και παρατήρηση για το αν το κέλυφος της μηχανής θα συγκρατήσει τα θραύσματα ή θα τα στείλει έξω (στην άτρακτο). Το πείραμα ήταν επιτυχές και όπως είπαν, γενικώς οι εταιρίες δεν αφήνουν τέτοια video να βγαίνουν έξω (προφανώς για να μην τρομάζουν τον κόσμο -τι θα κάνουμε εμείς οι άρρωστοι όμως που θέλουμε να βλέπουμε κινητήρες σε full throttle????? :cry: ).
Επίσης βρήκα και ένα αρχείο 280MB που περιέχει hi-res φωτογραφίες από την κατασκευή του αεροσκάφους καθώς και κάποια βιντεάκια από την γαλλική τηλεόραση που πανυγηρικά αννήγγηλε την περάτωση της κατασκευής του αεροσκάφους.
Δυστυχώς, δεν έχω ούτε χώρο για να τα φιλοξενήσω όλα αυτά, ούτε και γραμμή που να μπορεί να τα ανεβάσει κάπου και να σας πω "Εδώ είναι, κατεβάστε τα."
Αν παρ'όλα αυτά θέλει κάποιος, μπορεί να μου στείλει email στο
blindg0@gmail.com με κάποια διεύθυνση και ευχαρίστως να του στείλω 1 CD που θα τα έχει όλα αυτά μαζεμένα!