A380

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αγαπητέ jerry, πιθανότατα θα είναι και η πρώτη επίσημη παραγγελία για το configuration του 3-5-3, που είναι άλλωστε το μόνο που οδηγεί στην πλήρη εκμετάλλευση της καμπίνας. Αυτές οι γαλλικές αμαρτίες του παρελθόντος κυνηγούν μέχρι και σήμερα τη αεροπορική μαμά Γαλλία. Καλή τους τύχη.

δικό σου

Εκμετάλευση στο 100%... Μόνο μη πάθει τίποτα στον αέρα το τέρας, γιατί....!!

εγώ έχω μια απορία. Σε πόση ώρα θα γίνεται το boarding?????

Εγώ ώς κεντροδεξιοαριστερός ψάλτης έχω καί μιά άλλη απορία:επειδή 2x840=1680 άτομα,σέ ποιές γραμμές θά βάλη τους δύο "μπόγους" της η Air Austral ώστε να γεμίζουν σέ κάθε πτήση τους;

Οι πτήσεις θα είναι μεταξύ Paris - CDG και La Réunion(Saint-Denis) - RUN. Τώρα κατα πόσο θα γεμίζουν οι πτήσεις να παραθέσω:
Air Austral is nothing but a "political" airline, and is still alive just because of the subsidies they receive from the local administrations, so they don't care to fill in or not their flights ... will they be still around when their A380 will be delivered ? That's another story ...

Το La Réunion έιναι απλά μια γαλλική αποικία.

Εμένα το ερώτημα μου, πέραν των όσων φυσιολογικών τέθηκαν πιο πάνω, είναι πως στο καλό θα καταφέρει το συγκεκριμένο αεροσκάφος να "χωρέσει" στο Roland Garros International Airport. Αν δει κανείς τα στοιχεία του (τα οποία βρίσκει και στο επίσημο site του αεροδρομίου), τα πράγματα είναι... οριακά!

Ας το χαρακτηρίζουν και προάστιο του Παρισιού, είναι πλέον μια σύγχρονη αποικία. :P
SK":2gul40wv said:
Για την ακρίβεια, το Réunion είναι υπερπόντιος νομός της Γαλλίας.

Αφού κατεβαίνει Β747 το Α380 δεν έχει κάνενα πρόβλημα στην προσαπογείωση. Τώρα για την στάθμευση και εξυπηρέτηση, ας τα βγάλουν πέρα μόνοι τους :!: