A380

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Magkes favtastnte ti exei va givei se kammia 30-40 xpovia pou dev 8a petaei pleov epibates... :mrgreen:

Ela narxontai oi paragellies...kai i UPS parigile 10 A380F. Neeeeeeeeeeeext!!!!

Poios 8umatai to tragoudi "me so horny" apo tis arxes tou '90? :mrgreen:

gimme more!!

Στα ΝΕΑ σήμερα γράφουν για το Α380.

Ποιος θα μου εξηγήσει ΑΚΡΙΒΩΣ τι παίζει με τη σχέση Α380-LGAV? Τι πάει να πει "δεν χωράει"? Ισχύει ή όχι? Τι προσαρμογές θα χρειαστούν όταν τελικά έρθει κάποιο από αυτά εδώ?

Thanks για τις απαντήσεις....

OveLix":1624wl53 said:
Ποιος θα μου εξηγήσει ΑΚΡΙΒΩΣ τι παίζει με τη σχέση Α380-LGAV? Τι πάει να πει "δεν χωράει"? Ισχύει ή όχι? Τι προσαρμογές θα χρειαστούν όταν τελικά έρθει κάποιο από αυτά εδώ?

Δέν χωράει να αράξει σε φυσούνα του ΕλΒεν. Άν αράξει,δηλαδή, θα κλείσει τις εκατέρωθέν του φυσούνες (λόγω τεράαααστιου εκπετάσματος) και ακόμα και άν το βάλουν στην πρώτη αριστερά, κάτω απο τον πύργο (Α13), το αριστερό φτερό θα εμποδίζει τον τροχόδρομο. (τί να λέμε, Ελ Βεν, σχεδιασμένο για το μέλλον μπουάααααχαχαχαχαχαχα). Άσε που για την γέφυρα δέν το συζηταμε κάν (θα την καθήσει κάτω) οπότε θα πρέπει να επιχειρεί αποκλειστικά απο τον ανατολικό διάδρομο (και ποιός ακούει και τον Δήμο Λούτσας, μετά...)

Αλλα,ρε σύ ΟβεΛίξ, γιατί να αγχωνόμαστε?
Όπως δηλώνουν υπεύθυνοι του αεροδρομίου, το θέμα αυτή τη στιγμή «δεν τους αφορά», καθώς καμία εταιρεία δεν τους έχει προσεγγίσει με σχέδια προσγείωσης και απογείωσης του ιπτάμενου γίγαντα...
(και ούτε πρόκειται....)

...............

LHR φίλοι μου... όταν τα πάρει η SQ και μετά και η VS, δέν νομίζω να σας χαλάει ένα ταξιδάκι! :wink:

[/greek ωχαδερφισμός mode on]
Θα κλείνει τις διπλανές φυσούνες? Έεελα μωρεε...σάμπως γεμίζουν και ποτε? :twisted:
Δεν χωράει στη φυσούνα? Ας βαλουν πουλμανάκια. Μου θέλουν και σούπερ-τζαμπο οι καλαμερκάνοι. Αμερκάνικο δεν είναι?
[/greek ωχαδερφισμός mode off]

[/greek δαιμόνιο mode on]
Δεν το σηκώνει η γέφυρα? Έλα μωρέ, δεν έχει ανάγκη, θα βάλουμε εκεί τρεις σκαλωσιές.
Δεν χωράει στη φυσούνα? Ας βαλουν πουλμανάκια. Έχει ένας ξάδελφός μου λεωφορείο, να του πώ?
[/greek δαιμόνιο mode off]

[/greek κανάλια mode on]
Στο μεταξύ ΣΑΛΟΣ έχει προκληθεί από την αδυναμία του Ελ Βεν να φιλοξενήσει το τεράστιο αυτό αεροσκάφος στους αεροδιαδρόμους του καθώς, όπως προειδοποιούν οι ειδικοί, δεν θα μπορεί να τροχιοδρομήσει στις ράμπες του.
[/greek κανάλια mode off]

:D