Συνθετικό καύσιμο δοκιμάστηκε στο «σούπερ-τζάμπο» Α380
"...Όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το Α380, που έφερε την επιγραφή «Πιο πράσινο, πιο καθαρό, πιο ήσυχο, πιο έξυπνο», πέταξε την Παρασκευή από το Φίλτον, κοντά στο Μπρίστολ, μέχρι την Τουλούζη, όπου βρίσκεται και το εργοστάσιο συναρμολόγησης του νέου αεροσκάφους..."
"...Τρεις από τους κινητήρες τροφοδοτούνταν με κηροζίνη, ενώ ο τεταρτος έκαιγε GLT (Gas-to-Liguid, αέριο σε υγρό), το συνθετικό καύσιμο της Shell...."
Ελπίζω να υπάρχει και μεγαλύτερη συσκευασία (δες Φώτο στο άρθρο)
Πρόβλημα σε μια αντλία καυσίμου και το κάνανε θέμα. Ας ασχοληθούν καλύτερα με το Β787 όπου τα πράγματα αγριεύουν μέρα με τη μέρα..Κάτι πωλήσεις μετοχών απο στελέχη της Boeing, κάτι αιτήσεις για αποζημιώσεις απο πελάτες..
Εγώ σαν απλός άνθρωπος ερωτώ λοιπόν:Γιατί τα Α380 είναι μόνο για τα Ημιράτα και την Αυστραλία, και δεν κυκλοφορούν π.χ στην Αμερική ή Ευρώπη;
Υ.Γ. Αν το ερώτημα έχει επαναλειφθεί παρακαλώ διαγράψτετο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Aristoteles
ΜΑ η Emirates θα το βάλει νομίζω σε γραμμή Ντουμπάι - ΗΠΑ και η Σιγκαπούρης το επόμενο στην γραμμή του Λονδίνου, νομίζω και στο φόρουμ αναφέρθηκε. Επίσης αν ρωτάς γιατί δεν το χρησιμοποιούν ευρωπαϊκές και αμερικανικές εταιρείες, έχει και τέτοιες στην λίστα αναμονής.
Από ευρωπαϊκές, θα το εντάξουν σε υπηρεσία η Virgin, η British, η Air France και η Lufthansa.
Αμερικάνικες εταιρείες δεν αναμένεται στο κοντινό μέλλον (μετά την ακύρωση από την Fed Ex, του φορτηγού) να χρησιμοποιήσουν το Α380, λόγω των κακών οικονομικών και κυρίως για λόγους εθνικού γοήτρου.