ADSL στην Ελλάδα (LOL)

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

seven4seven

Concorde-Class-Member
Περιοχή
Airside
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
KLM
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
VHHH
Ρέ παιδιά, δέν πάει άλλο. Πρίν ένα μήνα αγόρασα το ιν-ε-μπόξ της Φόρθνετ, μπάς και μπώ κι εγώ στον κόσμο του γρήγορου ιντερνετ.
Ορίστε λοιπόν το γρήγορο ιντερνετ:

02/05/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
27/04/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
20/04/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
18/04/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
13/04/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
10/04/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ
07/04/2006 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ
04/04/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ
04/04/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ
03/04/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

Ποιός θέλει τώρα το βρίσιμο? Ο ΠΟΤΕ ή η Φόρθνετ? (Κλίνω προς τη δέυτερη, γιατι σε αυτούς έσκασα τα ευρουλάκια, και αυτοί υποσχέθηκαν "10 με 12 εργάσιμες για την ενεργοποίηση".
Να ζητήσω λεφτά πίσω? Να τους ξεχ&σω? (σώθηκα...)
Έχει/είχε κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?????

Χέλπ. :evil:

Εγώ τι να πω που έκανα αίτηση στης 21-12-2005 στην VIVODI (αυτή που διαφήμιζε η Έλενα παπαριζου ) :lol: και ακόμα περιμένω λόγω μη διαθεσίμων πορτών … και εδώ και δυο μίνες τους λέω ότι θέλω τα χρήματα μου πίσω $$ και καθε φορα που τους περνω τηλ μου λένε ότι από βδομάδα θα δώσει ο ΟΤΕ :evil: πόρτες…. Ελλάς το μεγαλείο σου… :lol: :lol: :lol:

Λοιπόν φίλε seven4seven,
εμένα μου είχαν πει 12 με 15 εργάσιμες και μου το εγκατέστησαν σε 4! Μιλάς για Forthnet πάντα! Από εκεί και πέρα η εταιρία είναι απαράδεκτη! Συχνά προβλήματα στη σύνδεση για τα οποία πριν καν τους τα περιγράψεις σου λένε "Θα φταίει ο ΟΤΕ" αλλά και τρομερή ανοργανωσιά αφού έκανα ανανέωση τον Ιανουάριο, τους έστειλα αριθμό πιστωτικής και με πήραν πριν 10 μέρες να μου πουν πως δεν πήραν τα λεφτά ενώ τα είχαν πάρει! Τέλος, άκουσα στις ειδήσεις αλλά μου το είπε και ένας φίλος μου που έχει Forthnet Telephony,και τον ενημέρωσαν τηλεφωνικά, πως η εταιρία χρωστάει λεφτά στον ΟΤΕ και γι αυτο τουλάχιστον η F. Telephony δεν λειτουργει! Τώρα δεν ξέρω για το Internet! Πάντως δεν νομίζω να χρωστάνε και παρολαυτα να τους δίνει ο ΟΤΕ ΑDSL!

Όσοι έβαλαν DSL μέχρι τα Χριστούγεννα ήταν τυχεροί!
Ο γράφων έκανε αίτηση το Νοέμβριο και ενώ μου είχαν πει το κλασσικό 10ήμερο η γραμμή είχε ενεργοποιηθεί το ίδιο απόγευμα :roll:

Απο κει και πέρα παρότι ο ΟΤΕ έχει βαλθεί να μας βάλει όλους στο ίδιο DSLAM με αποτέλεσμα οι ταχύτητες να μην είναι στο maximum των αναμενόμενων αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος από τις επιδόσεις!

Προβλήματα θα υπάρχουν για πολύ καιρό ακόμα μιας και πρόκειται για νέα τεχνολογία στη χώρα μας αλλά σίγουρα η διαφορά από την 56Κ είναι αισθητή.

Όσον αφορά στη Forthnet ειδικά, έχω ακούσει από φίλους για διάφορα προβλήματα και κωλύματα τόσο στη διαδικασία της αίτησης (μα όχι δε μας ήρθε το fax, ά όχι ήρθε, το βλέπουμε, α από αύριο ξέρετε) αλλά και προβλήματα στο δίκτυο (παρά την πρόσφατη αναβάθμιση που έκανε).

Η συμβουλή μου 747 είναι να τους ΠΡΗΞΕΙΣ στη forthnet! Μόνο έτσι θα βγάλεις άκρη. Κουράγιο!

Όντως το πρήξιμο πιάνει! Τους είχα πάρει σε μια μέρα 3 φορές τηλέφωνο και τους είχα στείλει 2 e-mails στα οποία εκτός των άλλων έλεγα πόσο αγενές είναι το προσωπικό και στο τέλος της ημέρας με πήρε μια κυρία και με ρώτησε΄τον αριθμό που κάλεσα για να βρεί τον αγενη!! :lol: Καλή τύχη!

Εγώ ευτυχώς το είχα βάλει από το 2004, αν και τότε με 1,5 μήνα καθυστέρηση (περίμενα να ανοίξουν οι πρώτες πόρτες! :twisted: ). Στην πορεία θέλησα να επωφεληθώ από την προσφορά για φοιτητικό ADSL: θα έπρεπε όμως να καταργήσω την υπάρχουσα σύνδεση, να παράδωσω την πόρτα μου στον επόμενο, και να ξανα-περιμένω στη σειρά να ανοίξουν νέες θύρες, με 56k στο ενδιάμεσο :shock: Ε ποτέ :!: Οπότε συνεχίζουμε με τις μη-φοιτητικές τιμές... :evil:

seven4seven":3nuezaab said:
Ποιός θέλει τώρα το βρίσιμο? Ο ΠΟΤΕ ή η Φόρθνετ?
To DSLAM στο οποίο θα σε βάλουν, είναι του ΟΤΕ ή της forthnet. Αν είναι ΟΤΕ, τότε φταίει ο ΟΤΕ, αν όχι τότε fortnet. Παρόλα αυτά, εσύ πάντα την forthnet να βρίσεις, γιατί εσύ με αυτούς έκλεισες την σύνδεση και αυτοί είναι υπεύθυνοι για σένα.

προσωπικά με Οτενετ, τελείωσα σε 1 ημέρα. :?
λίγο τσουχτερό το service αλλά είμαι ικανοποιημένος

Akis":1856ya9i said:
To DSLAM στο οποίο θα σε βάλουν, είναι του ΟΤΕ ή της forthnet. Αν είναι ΟΤΕ, τότε φταίει ο ΟΤΕ, αν όχι τότε fortnet. Παρόλα αυτά, εσύ πάντα την forthnet να βρίσεις, γιατί εσύ με αυτούς έκλεισες την σύνδεση και αυτοί είναι υπεύθυνοι για σένα.

Στην Ελλάδα προς το παρόν 3 εταιρείες έχουν επίσημα δικά τους DSLAMs:

1) OTE (απο εκεί παίρνουν όλοι οι ISPs)
2) Vivodi
3) Telepassport

Άρα στην περίπτωση του seven4seven, το DSLAM είναι του ΟΤΕ, καθώς η Forthnet δικά της DSLAMs δεν έχει.
Ωστόσο ο seven4seven είναι πελάτης της Forthnet, οπότε εκεί πρέπει να κάνει τα παράπονά του (ο ΟΤΕ δεν τον ξέρει σαν πελάτη DSL, η forthnet τον έχει πελάτη, και ο ΟΤΕ έχει πελάτη τη Forthnet).

Καλημέρα.....
Αύριο το απόγευμα λέω να πάω μέχρι το oteshop της γειτονιάς μου να κάνω αίτηση για connex.....Μήπως έχετε να πείτε κανένα tip για να αποφύγω την "ταλαιπωρία";Στο site που έδωσα το νούμερο...είχε διαθεσιμότητα "πορτών".....Απο ταχύτητες πάει καλά;Να πληρώσω κάτι παραπάνω για την μεσαία ταχύτητα ή δεν πρόκειτε να την πιάσει ποτέ και τσάμπα λεφτά;
Ότι ξέρετε.....εδώ η με πμ......Ευχαριστώ.