Re: AEGEAN fleet (B737, RJ100)
Μόλις ήρθα από Θεσσαλονίκη με την 511 με το BLM. Καλά ΓΙΑΤΙ το κρατάνε αυτό το πράγμα; Δε με ενοχλεί που είναι παλιό κλπ, εντάξει για τύπους σαν κι εμάς έχει και ένα έξτρα ενδιαφέρον, αλλά δε χωρούσα καλά καλά να κάτσω και είμαι 1.73! Δε συζητάμε για τα overheads, ίσα που χωρούσε η βαλίτσα μου (που στα 320/321 χωράει για πλάκα), η πιθανότητα δε να χωρέσει και το μπουφάν μου από πάνω μόνο ως καλόγουστο αστείο μπορεί να εκληφθεί. Πέραν αυτού, ξεχαρβαλωμένα/σπασμένα trays, overheads που δεν άνοιγαν μέχρι να πατήσει το κουμπί ο Σαμψών (ναι, υπερβάλω, αλλά όντως ορισμένα δεν πατιούνται με τίποτα) και τα πάντα έτριζαν. Κατέληξα δε λόγω έλειψης χώρου με laptop, μπουφάν και duty free στα πόδια μου. Τέλος πάντων, μην το παρακουράζω το θέμα, πάντως στη γενική εικόνα τους δεν κάνει ΚΑΘΟΛΟΥ καλό να έχουν έστω και μισό τέτοιο αεροπλάνο (και λόγω ηλικίας, αλλά κυρίως λόγω seat pitch και εμφανών σημαδιών των γηρατειών του) στο στόλο τους (εμένα ή εσάς μπορεί και να μας αρέσει στην τελική, αλλά αν προσέξετε τα σχόλια του "μέσου επιβάτη" αν μπείτε σε κάποιο τέτοιο αεροσκάφος θα καταλάβετε ότι απέναντι -επιτέλους- στα ολοκαίνουρια 320 του Βγενό δεν έχουν ελπίδα τα συγκεκριμένα 737).