Aegean Cabin Crew

• Thread starter Thread starter lianakis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
μπορεις να στείλεις σε πολλές βάσεις βιογραφικά. Αν μπεις στη σελίδα της aegean--->θέσεις εργασίας θα καταλάβεις τι εννοώ!!
όσο για τη φωτογραφία γράφει καθαρά τι ζητάει!!!

Vaswtr καλησπέρα, όταν έστειλα το δικό μου βιογραφικό η φωτογραφία μου ήταν φωτογραφία διαβατηρίου,δεν έστειλα ολόσωμη διότι δεν ζητούσαν,διαφορετικά θα το διευκρίνιζαν πιστεύω.Εγώ μένω Θεσσαλονίκη και επιθυμώ να έχω βάση την Θεσσαλονίκη,στο βιογραφικό σου όταν θα κάνεις την αίτηση στην aegean σου ζητάνε να συμπληρώσεις σε ποια πόλη θέλεις,δεν γνωρίζω και εγώ πολλές λεπτομέρειες απλά σου είπα την διαδικασία της δικής μου αίτησης.

κοριτσια για οπου γραφει η αιτηση για εκει ειναι η βαση! αν θελεις να στειλεις σε ολες μπορεις!!

Στη σελίδα γράφει απλα μια επισυναψη πρόσφατης φωτογραφίας! Μια γνωστή μου που θα στείλει κ εκείνη βιογραφικό με ενημέρωσε πως πρέπει να στείλω ολοσωμη :/ επίσης κορίτσια στην συνοδευτικη επιστολή τι πρέπει να στείλω? Η φωτογραφία πειράζει που είναι πανω στο βιογραφικο ή να την στείλω ξεχωριστά? Σορρυ εγινα κουραστική αλλα καποιος πρέπει να μου λυσει τις απορίες! :)

Δεν έστειλα ξεχωριστά την φωτογραφία,πάνω στο βιογραφικό είναι και η δική μου!!

Καλό είναι να δίνετε και μια φωτογραφία ολόκληρου του σώματος σας, ασχέτως αν την ζητάνε η όχι, ασχέτως αν είναι αεροπορική η όχι η θέση εργασίας. Επίσης, όσων αφορά την επιστολή καλό είναι να περιλαμβάνει παραγράφους, να μην είναι ένα μόνο κείμενο δηλαδή.

Στην πρώτη παράγραφο, ίσως μπορείτε να γράψετε για ποια θέση ενδιαφέρεστε από που βρήκατε την αγγελία, να κάνετε μια εισαγωγή του ποιος/ποια είστε, δηλαδή την ηλικία σας, το ονοματεπώνυμο σας κλπ.

Στην δεύτερη, ίσως θα μπορούσατε να γράψετε περί γνώσεων, εκπαίδευσης, πτυχία, ξένες γλώσσες κλπ.

Στην τρίτη θα μπορούσατε να γράψετε για την εργασιακή σας εμπειρία.

Και τελικώς στην τέταρτη θα μπορούσατε να γράψετε για τις ικανότητες σας, την προσωπικότητα σας, καθώς και γιατί θα θέλατε να κάνετε την συγκεκριμένη εργασία.

θα πρέπει να το ξανά στείλω το βιογραφικό μου δηλαδή προσθέτοντας και μια ολόσωμη φωτογραφία;

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρονο σας! :) Με βοηθησατε αρκετά!

aegean

Καλημέρα σας!!!!!! Εγώ έκανα αίτηση στην Aegean για Θεσσαλονίκη!!! Μήπως κάλεσαν κανέναν; Γτ εμένα ακόμα δεν με έχουν πάρει

νωρις ειναι!! 31 ληγει η προθεσμια βιογραφικων!

εμενα με συμβουλευσε μια φιλη μου που την ειχαν παρει στην aegean η οποια μου χε πει οτι δεν ειχε στειλει επιστολη, μονο το βιογραφικο και φωτογραφια προσωπου! σε μερικες προκυρηξεις ζητουσαν και ολοσωμη. τωρα τι να πω αν ειναι καλυτερο να στειλεις η οχι δεν το ξερω!