Aegean Cabin Crew

• Thread starter Thread starter lianakis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Όταν σε μία προκήρυξη πρόσληψης θέσεων, δεν αναφέρεται ρητά περί ολόσωμης φωτογραφίας, αυτό σημαίνει ότι σας ζητάμε να υποβάλετε φωτογραφία τύπου διαβατηρίου. Η πρόσληψή σας δεν εξαρτάται από τη φωτογραφία σας.

γεια σου annouu!και εγώ έκανα για Θεσσαλονίκη,ακόμα δεν με ειδοποίησαν,η προθεσμία λήγει στης 31/01

Ουτε εμενα με εχουν ειδοποιησει για Θεσσαλονικη. Ξερει κανεις ποτε συνθως ειδοποιουν?

Συνήθως οι συνεντεύξεις ξεκινούν αμέσως μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Λογικά φέτος θα πρέπει να ξεκινήσουν από 1η Φεβρουαρίου. Δεν καλούν όμως όλους όσους υποβάλλουν αίτηση για συνέντευξη. Γίνεται κάποια επιλογή.

Επίσης δεν έστειλα cover letter γιατί είδα πως δεν ήταν απαραίτητο..βλακεια μου αλλα θα δείξει :)

Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα που δεν έστειλες την επιστολή. Μια γνωστή μου προσλήφθηκε χωρίς να έχει στείλει. Γιατί ανησυχείς?

Λεω μήπως παίζει τόσο σημαντικό ρόλο!!!!!!!!thanks πάντως!!

Καλημέρα σε όλους!

Εχω στείλει και εγώ βιογραφικό για τη θέση αεροσυνοδών Αθήνας.
Με κάλεσαν την Δευτέρα που μας πέρασαν για να πάω στη συνέντευξη την ερχόμενη Δευτέρα 25.01.
Αν έχω νεώτερα θα σας ενημερώσω!

σε καλεσαν κιολας?? πριν τελειωσουν οι διοριες των βιογραφικων? καλη σου επιτυχια Στεφανια! για νεοτερα πες μας! τι θα σε ρωτησουν πως ηταν το κλιμα κτλπ!

Σε ευχαριστώ! Να'σαι καλά! Εύχομαι καλή επιτυχία και σε σένα και σε όλες τις κοπέλες που θέλουν να δουλέψουν ως αεροσυνοδοί στη συγκεκριμένη εταιρία!
Η διορία λήγει στις 31.01 και όμως ναι με κάλεσαν στις 17.01.
Είμαι σίγουρη ότι θα γίνουν πολλές περισσότερες από μια συνεντεύξεις.
Απλά ίσως ξεκινάνε από νωρίς εφόσον έχουν συγκεντρώσει ένα ικανοποιητικό ποσοστό βιογραφικών που τους ενδιαφέρει.
Μου είπαν τα κλασσικά, καλσόν στο χρώμα του δέρματος, τα μαλλιά σε κότσο ή κοτσίδα, φούστα μέχρι το γόνατο και τιραντάκι απο πάνω (όχι αμάνικο πουκάμισο). Συν μία φωτογραφία τύπου διαβατηρίου.
Εστειλα ένα email στην κοπέλα που με κάλεσε και την ρώτησαν αν μπορώ να βαλω φόρεμα μέχρι το γόνατο, με ράντα και σε ίσια γραμμή, ή αν θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι δύο κομμάτια (φούστα, μπλούζα) και μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο αυτό και ότι μπορεί να βάλει κανείς και φόρεμα, εφόσον είναι με ραντάκι.
Αυτά...
Για να δούμε τώρα τι θα γίνει!