Aegean Cabin Crew

aakunz

Concorde-Class-Member
Εγγραφή
27/09/2003
Μηνύματα
3.876
Likes
1.473
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
GRL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGKC
Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε σε αυτό το φόρουμ, είναι ένα ακόμα troll.
 

Αντάρτης Φαντωμάς

Νέο μέλος (Tourist)
Εγγραφή
11/02/2018
Μηνύματα
5
Likes
0
Το "ορθόδοξο" στην χώρα αυτή είναι να γίνετε το κονέ.Μόνοι σας το ομολογείτε.Τι να πω πραγματικά.. διαφορετικοί κόσμοι.Ναι στα βιογραφικά σημειώματα σύμφωνοι.Αυτό κάνω και κάνουν κι όλοι.Αλλά και πάλι δεν απαντάτε στην αρχική μου ερώτηση.Δεν ήρθα να τρολλάρω αλλά να ενημερωθώ(;). Στην ερώτηση με τους εξωγήινους προφανώς κατάλαβα πως οι εξωγήινοι αντικατοπτρίζουν μία διαφορετική, νέα ή ακόμα και παράξενη κατάσταση.Το σχόλιο με τους εξωγήινους είναι απλά ένα αστείο σχόλιο και δεν περίμενα να πάρει τόση έκταση.Πρέπει να σας κέντρισε τόσο έντονα.Με λίγα λόγια πάλι δεν με καταλάβατε και πάλι με κρίνετε. :D Το να "περάσει κάποιος πλαγίως την πόρτα της εταιρίας" δεν είναι αξιοκρατικό.Έτσι δεν έχει νόημα και ο διαγωνισμός και οι αγγελίες και όλοι οι τρόποι πρόσληψης.Διαβάστε προσεκτικά τι ρωτώ και αν μπορείτε(;) απαντήστε στην αρχική μου ερώτηση.Δηλαδή προσπαθείστε ,αν είναι δυνατό πάντα, να δείτε το δέντρο και όχι το δάσος.Στο αρχικό μου σχόλιο διατύπωσα την προσωπική μου άποψη (όπως όλοι δημοκρατικά) και στη συνέχεια έκανα μία (1) ερώτηση. Και δεν απαντήθηκε η ερώτηση μου και κάποιοι κρίνετε την άποψη μου.Δεκτό αλλά μηδέν (0) εις το πηλίκο :great:
 

jo.jo53

Νέο μέλος (Tourist)
Εγγραφή
12/02/2018
Μηνύματα
6
Likes
1
Το τεστ, το οποίο ήταν όλο στα ελληνικά, μεταξύ όλων των κουλων ερωτήσεων είχε και την εξής: τι πιστεύετε πως θα γινόταν αν εμφανίζονταν εξωγήινοι στη γη; Ούτε για περίεργους επιβάτες ανέφερε ούτε τιποτα. Επίσης, σχετικά με των γκρουπ των εξιδανικευμένων ψυχολόγων που δημιουργούν το τεστ και αξιολογούν τα αποτελέσματα, έμαθα για κοπέλα η οποία στο τεστ στην ερώτηση που έλεγε : πιστεύω σε αυτά που βλέπω ή στις φωνές που ακούω απάντησε το δεύτερο και σε κάποιο άλλο σημείο με ελεύθερη απάντηση ισχυρίστηκε πως έγραψε ότι πιστεύει ότι την παρακολουθούν και ότι θέλουν να της κάνουν κακό , έτσι for fun !Αυτή η κοπέλα φυσικά κ πέρασε το τεστ πέρασε και στη φάση της εκπαίδευσης μόνο και μόνο επειδή έχει μπάρμπα από την Κορώνη! Συνεχίστε να πιστεύετε στην αξιοκρατική επιλογή των υποψηφίων! Καλή σας μέρα !
 

sunnysky

Economy-Class-Member
Εγγραφή
05/01/2015
Μηνύματα
166
Likes
66
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AEE
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση εμμονή για το "αξιοκρατικό" ή όχι σύστημα προσλήψεων της εταιρείας... Δεν είναι δημόσιος οργανισμός, ιδιωτική εταιρεία είναι που σημαίνει πως μπορεί να προσλαμβάνει με τα δικά της κριτήρια αυτά τα άτομα που πιστεύει πως είναι πιο κατάλληλα και θα προωθήσουν την εικόνα, αξιοπιστία και φήμη της στους πελάτες/ταξιδιώτες/καταναλωτές.
Δεν μπορώ να δεχτώ πως μια εταιρεία που επιτυγχάνει πολύ καλά οικονομικά αποτελέσματα και παίρνει γενικά πολύ καλές κριτικές, θα προτιμούσε άτομα για να εργαστούν για αυτήν απλά επειδή έχουν "μέσο". Στην αεροπορική αγορά πάντως η εταιρεία δεν έχει αυτή την φήμη - τα σχόλια αυτά τα έχω ακούσει μόνο από αποτυχόντες. Αν για κάτι έχει κατηγορηθεί η εταιρεία είναι για το προφίλ των ατόμων που προτιμάει, που είναι γυναίκες αρκετά νεαρής ηλικίας και που έχουν αρκετά υψηλά στάνταρ ύψους/βάρους/εμφάνισης - η Αιγαίου έχει από τα χαμηλότερα ποσοστά ανδρών στα πληρώματα καμπίνας σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές εταιρείες.
Σε σχέση με το αν αξίζει να προσπαθήσει κανείς να επαναλάβει την διαδικασία, γνωρίζω (λίγα) άτομα που προσλήφθησαν, σε επόμενη προσπάθεια.
Τέλος Αντάρτη Φαντωμά ο τρόπος επικοινωνίας σου, το ύφος αλλά και το περιεχόμενο αυτών που γράφεις εδώ, δείχνει πως η εταιρεία μάλλον έπραξε σωστά - και να ξέρεις πως το φόρουμ παρακολουθείται.
 

AirNewZealand

V.I.P.-Class-Member
Εγγραφή
09/04/2007
Μηνύματα
1.205
Likes
195
Περιοχή
Αθήνα
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
ANZ
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
jo.jo53":2qu3xqtf said:
τι πιστεύετε πως θα γινόταν αν εμφανίζονταν εξωγήινοι στη γη; Ούτε για περίεργους επιβάτες ανέφερε ούτε τιποτα.

Όπου για την εταιρεία "γκρουπ εξωγήινων που εμφανίζονται στη γη" = γκρουπ υπερορθόδοξων Εβραίων που μπαίνουν σε πτήση για Τελ Αβιβ και αρνούνται να κάτσουν δίπλα σε γυναίκα. Ή οτιδήποτε άλλο.

Συμφωνώ με τον/τη sunnysky. Ιδιωτική εταιρία είναι, όποιον θέλει θα προσλάβει. Δηλαδή το coffee island της γειτονιάς αν χρειαστεί έναν υπάλληλο, τι θα κάνει; Προκηρύξεις και συνεντεύξεις; Θα ρωτήσει τους υπαλλήλους του αν έχουν κάποιον γνωστό και τελείωσε. Που είναι η "αξιοκρατία"; Αλλά αν νομίζετε ότι στους 100 εποχικούς ιπτάμενους έχουν και οι 100 μέσο στην εταιρία και τρώνε τη δική σας θέση, νομίζω είναι λάθος. Και επαναλαμβάνω. Στις ιδιωτικές εταιρίες στέλνεις βιογραφικό άσχετα με το αν ζητάνε προσωπικό. Το κρατάνε αν τους κάνει για μελλοντική χρήση.
 

Αντάρτης Φαντωμάς

Νέο μέλος (Tourist)
Εγγραφή
11/02/2018
Μηνύματα
5
Likes
0
Χα! :D Και βέβαια παρακολουθείται το forum! Μην γίνεστε απόλυτοι πως 100 υποψήφιοι 101 τα μέσα!Καταντήσατε γραφικοί.Πάλι δεν απαντήθηκε η ερώτηση μου και πάλι ο τρόπος σας είναι δεν ευγενικός-τυπικός.Δεν έχει κάτι το ύφος μου γιατί δεν χρειάζεται να έχει.Ένα απλό forum είναι στο κάτω κάτω της γραφής.Αλλά όπως φαίνεται εδώ πέρα κάποιοι έχουν σπουδάσει δικαστικοί.Καταλαβαίνω αρκετά πράγματα από τον τρόπο απάντησης σας.Ο "τρόπος" σας δείχνει πολλά για εσάς.Π.χ. πως δεν είστε υποψήφιοι ή απλά τυχαίοι πολίτες που θέλετε να ενημερωθείτε...αλλά πιο "μέσα".Το βιντεάκι με τον "Γιάννη τον όμορφο" και την αεροσυνοδό το έχετε δει;Σας ομιλεί ο κυβερνήτης :great: :D :D :D
 

GP707

Moderator
Staff member
Εγγραφή
04/05/2004
Μηνύματα
6.230
Likes
1.716
Περιοχή
LGAT, East Terminal
Website
www.flickr.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AOA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Αντάρτης Φαντωμάς":3rdfq9sg said:
Πάλι δεν απαντήθηκε η ερώτηση μου
Επειδή έχεις κολλήσει με την "ερώτησή" σου και το έχεις αναφέρει ότι δεν απαντήθηκε σε όλα τα μηνύματά σου, προφανώς παίζουν δύο πιθανότητες: ή ότι δεν ξέρει κανείς από το φόρουμ για το πότε έγινε η τελευταία προκήρυξη ή ότι ξέρει κάποιος αλλά δεν επιθυμεί να σου απαντήσει. Από τη στιγμή που γράφεις ένα μακροσκελές post με μία ερώτηση στο τέλος δε σημαίνει ότι ή απαντούν τα μέλη στην ερώτηση ή δεν απαντούν καθόλου.
Αν κάποιος ξέρει την απάντηση στην ερώτηση του μέλους, ας απαντήσει. Αλλιώς νομίζω το καλύψαμε το θέμα εκτενώς οπότε ας προχωρήσουμε παρακάτω.
 

Angel024

Νέο μέλος (Tourist)
Εγγραφή
24/02/2018
Μηνύματα
5
Likes
1
Καλησπέρα κ καλο μηνα.
Εχουμε κάποιο νεο για τις συνεντεύξεις για προσλήψεις αεροσυνοδων της Aegean με βαση την Αθήνα?? Η προκύρηξη εχει βγει εδω κ παρα πολυ καιρο, περασε κ ο Μάρτιος κ δεν εχω μαθει κάτι.
Ευχαριστώ
 

Speedbird8

Business-Class-Member
Εγγραφή
30/06/2007
Μηνύματα
305
Likes
110
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
BOE
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
AOL
immcarr
Minimum age 35 όταν οι ελληνικές εταιρίες σε κόβουν αν είσαι πάνω από 27-30.

LOL

https://i.imgur.com/dDVYMKx.png
 

CHRISTOS55

First-Class-Member
Εγγραφή
12/01/2014
Μηνύματα
668
Likes
234
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
OAL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAT
Αυτή η απαίτηση είναι για Private Operations και δεν ζητάνε Ρωσίδα διότι είναι ψηλές και η καμπίνα του α/φους χαμηλή.
 
Top