Aegean Cabin Crew

• Thread starter Thread starter lianakis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Κορίτσια εγώ πήγα για δεύτερη φορά για συνέντευξη κ με εκοψαν.Ειλικρινα δε ξέρω τι ψάχνουν.Ημουν στην πενα,χαμογελαστη,μίλησα άπταιστα αγγλικά ,ξέρω κ γερμανικά, εμπειρία στο customer service μεγάλη σε ξενοδοχεία, πτυχίο ΑΕΙ και με κόψαν πάλι.Ειμαι 23 1,75 κ 61 κιλά κ έχω κ λίγη μυωπία αλλά φοράω πάντα φακούς κ το διευκρίνισα στη συνέντευξη.Ας μου πει κάποια για ποιο λόγο με κόβουν??Και άντε εμένα πες κάτι δε τους άρεσε,κόψαν κ κοπέλες οι οποίες ήταν άψογες κ επιπλέον είχαν βγάλει κ σχολή αεροσυνοδών κάτω των 25. Τι θέλουν ας απαντήσει κάποια υπεύθυνα, γιατί απογοητεύτηκα πολύ.

Τι ερωτήσεις σου εκαναν?? Σου εκαναν και στα ελληνικά και στα αγγλικά και στα γερμανικά??

Nixterida":1cf59fg7 said:
Τι ερωτήσεις σου εκαναν?? Σου εκαναν και στα ελληνικά και στα αγγλικά και στα γερμανικά??
Στα αγγλικά.Με ρώτησαν ποια χαρακτηριστικά ντης προσωπικότητας σου πιστεύεις ότι θα βοηθήσουν στη δουλειά.

Κι εγώ στη συνέντευξη είδα άψογες κοπέλες από κάθε άποψη οι οποίες όμως κόπηκαν. Δε μπορώ να ξέρω τι είδε η εταιρία και δεν τις ενέκρινε αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι πως σίγουρα ψάχνει άτομα τα οποία να εμπνέουν ευγένεια, ευελιξία, διακριτικοτητα χαρακτήρα και χαμηλούς τόνους, προθυμία και πάνω απ όλα υπευθυνότητα. Ίσως να μην ενέκριναν κάποια απάντηση που έδωσες σε ερώτηση.

Από ότι κατάλαβα πρέπει να περνουν γύρω στις εφτά κοπέλες για εκπαίδευση όχι παραπάνω.Δε ξέρω,δε νομίζω να προσπαθήσω πάλι.

Γεια σας, περνάω το πρώτο στάδιο πριν τη συνέντευξη μια από αυτές τις μέρες και μου είπαν κάποιοι πως αν είμαι κάτω από 1,65 θα με κόψουν. Ισχύει ; Εγώ είμαι 1,63. Αν είναι έτσι να μην προσπαθήσω καν :cry:

Elenaellen":141lmlxi said:
Γεια σας, περνάω το πρώτο στάδιο πριν τη συνέντευξη μια από αυτές τις μέρες και μου είπαν κάποιοι πως αν είμαι κάτω από 1,65 θα με κόψουν. Ισχύει ; Εγώ είμαι 1,63. Αν είναι έτσι να μην προσπαθήσω καν :cry:
Πήγαινε κ δοκίμασε για την εμπειρία,απλά να σε ενημερώσω ότι σε όλες μας κόψαν τρεις πόντους από το ύψος.Εμςνα με βγάλανε 1,73 που τόσο ύψος δεν είχα στο γυμνάσιο.Κ μια άλλη κοπέλα που ήταν 1,70 τη μετρησαν κ τη βγάλανε 1,65. Κ αυτό το κάνανε στις περισσότερες από όσες μίλησα.Σε όλες κοβαν ύψος.Σε άλλη ,δύο,σε άλλη τρείς σε άλλη πέντε πόντους.Δε ξέρω γιατί το κάναν.Εκτος κ αν μαζεύουμε σε ύψος μέσα στο αεροπλάνο.

Μαλιστα κατάλαβα κρίμα γιατί είναι πολύ άδικο αυτό...

Elenaellen":2ue4b6oz said:
Μαλιστα κατάλαβα κρίμα γιατί είναι πολύ άδικο αυτό...
Γενικά η ζωή είναι άδικη μην το ψάχνεις.Πηγαινε όμως εγώ δύο φορές προσπάθησα,αλλά απέτυχαν.Τους λόγους δε θα τους μάθω ποτέ.Απλα να ενημερώσω ότι κάλεσαν πολλά κορίτσια που είχαν κοπεί στο παρελθόν σε προηγούμενη συνέντευξη κ μου έκανε τρομερή εντύπωση.Κ στη γραπτή δοκιμασία εξετάστηκαν στο τεστ της προηγούμενης συνέντευξης στην οποία είχαν κοπεί.Οσες δήλωναν ότι πρώτη φορά συμμετέχουν στη διαδικασία εξετάστηκαν σε διαφορετικό τεστ.

Μην απογοητεύεσαι προσπάθησε και αλλου.