Elenaellen
Low-Cost-Class-Member
Ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλή επιτυχία σε ότι κι αν κανεις 

WannaFly":1dfm4y12 said:τα ρουχα και το προσωπο πως πρεπει να ειναι περα απο "τιραντακι και φουστα, χαμηλος κοτσος" ;; Οπότε η πρωτη συνεντευξη ειναι το τεστ και οι μετρησεις και στο δευτερο τα προφορικα;;
Το πρώτο πράγμα που θα σε ρωτήσουν στην προφορική συνέντευξη είναι αν έχεις μυωπία,τατουάζ, ή περνει φάρμακα.Εννοειται ότι θα τους πεις αν έχεις γιατί αργότερα στην εκπαίδευση θα εξεταστεί κ από οφθαλμίατροWannaFly":2fut0t61 said:γνωριζετε τι παιζει με την μυωπια;; (της ταξεως του 1.5). ειναι απαγορευτικο; σε μετρανε με καποιο τροπο; (επειδη διαβασα οτι ουτως η αλλως σε ζυγιζουν κ σ μετρανε το υψος ειπα μηπως..)![]()
Για μυωπία ρωτάνε.Προφανως θα υπάρχει λόγος που κάνουν αυτή την ερώτηση αν και η αεροσυνοδός δεν είναι πιλότος να πεις θέλει την τέλεια όραση.Εγω είχα τρεις βαθμούς κ τους το είπα, αλλά φοράω πάντα φακούς.Αλλα εγώ κόπηκα οπότε ίσως να θεωρούνται πολύ οι τρεις βαθμοί.Elenaellen":dac23xxq said:Νομίζω πως σε κόβουν αν έχεις πολλούς βαθμούς μόνο και αν έχεις και τατουάζ σε μέρος που δεν καλυβει η στολή. Έχουν θέμα με όλες τις παθήσεις των ματιών;![]()
Λογικά σου έχουν στείλει οδηγίες για το πώς να πας.Στο επίπεδο των αφίξεων απέναντι από το σοφιτελ έχει ένα βανακι της aegean που σε μεταφέρει στο κτίριο κ περνά συγκεκριμένες ώρες.Λογικα σου έχουν στείλει mail με τα δρομολόγιαEffiekfs":2rp7jc1y said:Συγγνωμη για.την παρενθεση, μήπως γνωριζετε.που ειναι τα γραφεια της. aegean και συγκεκριμενα το κτιριο 57?
Ευχαριστώ πολύ