Κορίτσια μου γεια σας! Πήγα εχθές στο πρώτο στάδιο και είχε πολλές κοπελες και μάλιστα αρκετά ψηλές. Μας έβαλαν σε μια αίθουσα να Μας μετρήσουν και η αυτή που μας μέτρησε μας ρώτησε « τι ύψος έχεις ;» Και μετά σε μετράει και δεν σου λέει Ποσο είσαι. Τυχαίο ; Έμαθα λοιπόν μετά από έγκυρη πηγή πως με έκοψε επειδή ήμουν 1,62 και με χαρακτήρισε μικροκαμωμένη. ( με βάση ύψους 1,60, έχουν το ίδιο κατώτερο ύψος με την Emirates) πριν πάω ζυγίστηκα σε ακρίβειας ζυγαριά και βγήκα 53 και εκεί βγήκα 55. Λετε να πήρα 2 κιλά σε ένα βράδυ ; Εγώ παντως έχω δει αεροσυνοδό δικιά τους η οποία είναι στο υψος μου μαζί με το τακούνι. Είμαι σίγουρη πως και εσεις έχετε δει. Θεωρώ πως δεν κοιταξανε καν το τεστ μου μόνο και μόνο επειδή δεν είμαι αρκετά ψηλή. Πρέπει να κρίνουν από ένα σύνολο πράγματων εγώ μιλάω 4 γλωσσες και έχω μεγάλη εμπειρία στην εξυπηρέτηση παρόλο τα 21 μου χρόνια. Αλλά θα πάρουν μια που είναι 1,70 που Έχει μόνο άγγλικα και λυκειο μόνο και μόνο επειδή είναι 1,70. ( δεν μειώνω κανέναν απλώς το αναφέρω γιατί στο σάιτ τους τις γλωσσες και τις σπουδές τις είχαν ως «θα θεωρηθεί προσόν»). Οι πιο πολλές εκεί είχαν γεροο δοντάκι για να μπουν και το ξέρω από έγκυρη πηγή και αυτό. Θα έμπαιναν κι ας μην έγραφαν καν το τεστ. Εννοείται πως απογοητεύτηκα τρομερά αλλά τι να κάνω που δεν μπορώ να ανταγωνιστώ το μέσο ; Όσες πάτε εκεί προσοχή στα πηγαδάκια,υπάρχουν κοριτσάκια που θάβουν και χασκογελάνε ειρωνικά μόλις μπεις στο χώρο αναμονής. Όσες πάτε σας εύχομαι τα καλύτερα ειλικρινά. Μη μασάτε!

και συγνώμη αν το ποστ ήταν απογοητευτικό αλλά ήθελα να πω την αλήθεια όπως την έζησα.