Aegean Cabin Crew

• Thread starter Thread starter lianakis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλημέρα και από εμενα. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και όλες.
Αναφορικά με την ηλικία λόγω της φύσης της προηγούμενης δουλειάς μου ταξίδευα τακτικά με την Αιγαίου και παρατήρησα ότι οι κοπέλες που εργάζονταν ήταν μεταξύ 26,27-32. Μικρότερες τουλάχιστον αξιολογονταν την εμφάνιση δεν είχα δει. Μάλιστα είχε και 35 ετών. Πέρσι μια γνωστή μου προσληφθηκε 29 ετών. Επίσης και άντρες φροντιστες έχω δει γύρω στα 32-33 η ηλικία τους. Αυτά σαν παρένθεση.
Η ερώτηση μου είναι σε όσες πέρασαν συνέντευξη υπήρχαν άντρες μέσα στη διαδικασία; Και αν ναι, πέρασε κανείς στην επόμενη φάση της εκπαίδευσης; Εγώ σαν βάση επέλεξα Θεσσαλονίκη αλλά νομίζω η Θεσσαλονίκη δεν έχει βάση .Κυρίως για Αθήνα Ηράκλειο σαν δεύτερη μεγαλύτερη βάση και μετά τα νησιά είναι οι θέσεις. Επίσης κάθε τέλος βάρδιας επιστρέφεις σπίτι σου στη βάση σου, ελάχιστες διανυκτερευσεις σχεδόν καθόλου.
Εύχομαι να επιλέγουν οι καλύτερες /οι. Το ΗR της Αιγαίου κάθε χρόνο μας εκπλήσσει με τις όμορφες και ευγενικές παρουσίες που επιλέγει, καθώς η εξυπηρέτηση η ασφάλεια η ευγένεια είναι το τρίπτυχο της εταιρείας αυτής .Καλή επιτυχία

Η σύμβαση ειναι Απρίλιο-Οκτώβριο ;
Δεν το είχανε πει αυτο... Ποιος σου είπε αυτο;
Αν το ήξερα αυτο...

Καλημερα! Πέρασα στο δεύτερο στάδιο συνέντευξης, την Πέμπτη 18/02 και είχαμε 3-4 αγόρια,αν τους πήρανε δεν το γνωρίζω..εμένα δεν με έχουν πάρει τηλ ακομα...

Καλύπτουν εποχιακές ανάγκες. Βέβαια αρκετούς κρατάνε και μετά. Το πολύ να καθίσεις για ένα 2,3 μηνο. Μπορεί και καθόλου.

Δεν το έγραφε η αγγελία στο σάιτ τους... Νόμιζα οτι ήταν μόνιμη θέση..κρίμα. Καλη επιτυχία σε όλα τα κορίτσια!

Ναι η σύμβαση είναι εξάμηνη!

@candidate δηλαδη στην καλυτερη να σε κρατησουν 9 μηνες? :shock: απο το να εκπαιδευουν συνεχεια ατομα δεν ειναι καλυτερα να κρατανε καποιους πιο παλιους?

Στελεχώνουν με άτομα κυρίως προηγούμενων ετών και με νέο προσωπικό. Είναι λογικό να είναι 6μηνες συμβάσεις διότι πολλές από τις πτήσεις αναστέλλονται λόγω χειμερινής σεζόν. Αν έχεις ξεχωρίσει μπορεί να μη σταματήσεις καθόλου. Όλα είναι υποκειμενικά. Και μόνιμη θέση να ήταν μπορεί να μην αντεχες να πετάς και να δηλωνες παραίτηση. Η εργασία είναι στον αέρα δεν είναι στο έδαφος. Άλλες οι συνθήκες στα 12000ft. Πρέπει να αγαπάς να πετάς να σου αρέσει να εξυπηρετεις να χαμογελάς και να διαθέτεις χρόνο.

Το θέμα ειναι, ποσο % ειναι η πιθανότητα οτι θα σε κρατήσουν..