Aegean Cabin Crew

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ CABIN CREW MEMBER ΣΤΗΝ AEGEAN . ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ?
:) :D
 
Καλησπερα, δεν ξερω πότε εστειλες αλλα την προηγουμενη εβδομαδα εγινε interview ! Λογικα μετα το Πασχα θα σου στειλουν
 
Καλησπέρα, ηθελα να ρωτήσω αν ξερει κάποιος ποτε ειναι η επομενη συνέντευξη για cabin crew της aegean?
 
Καλημέρα!

Μήπως γνωρίζετε εάν έχουν ολοκληρωθεί οι συνεντεύξεις και η επιλογή ατόμων του Cabin Crew (Aegean 2017) ;

Υπέβαλα την αίτηση μου στις 7/4, έλαβα θετική απάντηση noreply, όμως ακομα δεν με έχουν καλέσει.

Σας ευχαριστω εκ των προτέρων!
ΙΑ
 
προσλήψεις

καλησπέρα στην ομάδα. Είμαι Νέο μέλος και έχω ορισμένες απορίες. Χωρίς να θέλω να "ενοχλησω" θα ήθελα Σαν ξέρετε να μυ απαντήσετε στα παρακάτω ερωτήματα. Είναι πολλά και θα σας κουράσω γι αυτο ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων.
●σε μια πρόσφατη συζήτηση με αεροσυνοδό της Aegean έμαθα ότι Δεν παίζει ρόλο πλέον το ύψος και το βάρος αρκεί να έχεις χαμόγελο. Πολύ χαμόγελο! Αυτό το έχω και με το παραπάνω. Αλλά ήθελα να ρωτήσω...
1) τι επιπεδο ξένων γλωσσών χρειάζεται;
2)είναι δύσκολο να μπεις;
3)είσαι Μόνο με 6μηνες συμβασεις που ανανεωνονται;
4) δεν Δεν έχω δει ποτε άνω τών 35έτων. Υπάρχει εξασφάλιση η είναι επάγγελμα το οποίο σε κρατούν έως τα 30?
5)που μπορώ να στείλω το βιογραφικό μου? έμαθα πως δεν είναι απαραίτητο να ζητούν άτομα.. απλα στέλνεις και περιμένεις.
6 ) δε με πειράΖει Εάν είμαι για αρχή εδάφους (στην επιβίβαση) έχετε πληροφορίες και email για να στείλω το βιογραφικό?


/αυτα τα λίγα.... Εάν υπάρχει κάποιος παρακαλω πολυ να απαντήσει Γιατί δε φαντάζομαι τον εαυτό μου να Μπορεί να κάνει κάτι αλλο στο μέλλον Εκτός απο αυτό το επάγγελμα πέρα απο τις δυσκολίες που έχει πιστεύω πως είναι το ωραιότερο..
 
Δεσποινίς Παπαδάκη, θα σου πω ευθέως την άποψή μου και ας με χαρακτηρίσεις απόλυτο και αυστηρό, δεν με πειράζει. Είναι προτιμότερο από το να πάρουν τα μυαλά σου αέρα.
1. Τα Ελληνικά σου και το γραπτό σου απαιτεί κάποια ιδιαίτερη προσοχή και διορθώσεις,
2. Αν ήταν ως μόνη απαίτηση για να προσληφθείς το καλό και πολύ χαμόγελο (που όπως δηλώνεις ότι το έχεις), θα σου συνιστούσα να κάνεις διαφήμιση κάποιας οδοντόκρεμας και να είσαι σίγουρη ότι θα πάρεις περισσότερα χρήματα,
3. Ξένες γλώσσες πέραν της Ελληνικής , οπωσδήποτε μιας ξένης άπταιστα καθώς και μιας ακόμη σε πολύ καλό επίπεδο,
4. Δύσκολο ή εύκολο να μπεις θα το κρίνει η επιτροπή από την παρουσία σου και τα προσόντα σου,
5. Η σύμβαση εργασίας εξαρτάται από τις εκάστοτε ανάγκες της εταιρείας,
6. Δεν υπάρχουν απαγορευτικά όρια ηλικίας, αρκεί ο εργαζόμενος να πληροί τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις της εταιρείας,
7. Βιογραφικό μπορείς να στείλεις στην Δ/ση Προσωπικού αλλά κυρίως μετά την προκήρυξη κάποιου διαγωνισμού,
8. Είναι άλλη η εργασία και οι απαιτήσεις στο έδαφος και άλλη της Ιπταμένης,
9. Παράκληση να φαντάζεσαι τον εαυτό σου να μπορεί να κάνει την οποιαδήποτε εργασία διότι στη σημερινή εποχή δεν έχεις την πολυτέλεια της επιλογής,
10. Η εργασία ως Ιπταμένη Συνοδός δεν είναι επάγγελμα, είναι ειδίκευση - απασχόληση. Επάγγελμα νοείται κάποιο που το σπουδάζουμε για κάποια χρόνια και αποκτάμε και κάποιο Πτυχίο αναγνωρισμένο. Εδώ παρέχεται Εταιρική Βεβαίωση παρακολούθησης της συγκεκριμένης Εκπαίδευσης.
 
Aegean θέσεις 2017

Καλησπέρα σας πληροφορηθήκατε πως ζητούν αεροσυνοδούς στην εν λόγω εταιρία γνωριζει καποιος λεπτομέρειες πως εκπαιδεύει κ τι ζητάει η εταιρία;;ευχαριστω
 
Καλημέρα σε όλους,
Έχω ερώτηση από φίλο και θα παρακαλούσα κάποιον ήδη εργαζόμενο στην Aegean (ή καποιο αξιόπιστο άτομο εκτός εταιρείας) να μου απαντήσει. Φίλος, με γνώση τριών ξένων γλωσσών, εμφανίσιμος, με πολλά χρόνια προυπηρεσία σε ξενοδοχείο, θα ήθελε να κάνει αίτηση για cabin crew στην Αθήνα. Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν ένας άντρας, χωρίς αεροπορική προυπηρεσία, ετών 43 έχει καποια ελπίδα να ασχοληθούν μαζί του; Πέρα από το τυπικό ότι δεν υπάρχει επίσημα όριο ηλικίας, γνωρίζει καποιος, εκ των έσω, μέχρι ποια ηλικία (ανεπίσημα) προσλαμβάνει η Aegean; θερμή παράκληση για υπεύθυνη απάντηση, χωρίς να μπούμε στη διαιδικασία αμπελοφιλοσοφίας για αδικίες, αποκλεισμούς, ρατσιστικές πολιτικές κλπ. Σας ευχαριστώ πολύ.
 
Έχω την ίδια απορία για τα όρια ηλικίας.

Και κάτι άσχετο, γιατί δεν έχει αυτό το αυτοματοποιημένο online assessment που έχουν άλλες εταιρείες; Δεν είναι μια βοήθεια για τους ανθρώπους του recruitment να επιλέξουν τους καταλληλότερους; Δεν ξέρω πώς λειτουργούν τα αποτελέσματα αυτών των online assessment στην επιλογή του προσωπικού, απλά ρωτάω. :)
 
Καλησπέρα σε όλους!Έχω στείλει βιογραφικό στη προκήρυξη της Aegean που αναφέρει ότι χρειάζονται αεροσυνοδούς για το 2018 και απ ότι μου είπαν θα καλέσουν μάλλον Οκτώβρη αλλά είπα να ρωτήσω κι εδώ αν έχουν καλέσει κάποιον-α από σας νωρίτερα!
 
Top