Aegean Cabin Crew

Καλησπέρα σε όλους ! Είμαι καινούργια 21 ετών και θέλω να ρωτήσω όσοι έχετε εμπειρία στον χώρο αν μπορώ να στείλω βιογραφικό στην Aegean για τη θέση της αεροσυνοδου χωρίς να υπάρχει κάποια προκήρυξη. Ενδιαφέρομαι για Θεσσαλονίκη και περιμένω να βγει κάποια προκήρυξη διότι θα ήθελα να έχω στείλει το βιογραφικό μου πριν τελειώσει η σεζόν (δουλεύω απο τον Απρίλη μεχρι τον Οκτώβρη σε ξενοδοχείο). Φυσικά ενδιαφέρομαι για πλήρης απασχόληση εφόσον είναι το όνειρο μου .
 
Απ όσο ξερω πρέπει να υπαρχει ανοιχτή προκύρηξη για να κάνεις αντίστοιχα και την αίτηση σου στέλνοντας το βιογραφικό σου.
Διαφορετικά, να στείλεις απλά το βιογραφικό σου με email, δεν υπάρχει λόγος, καθως δεν θα υπάρχουν θέσεις, αν δεν κανω λάθος.
 
Ευχαριστώ πολύ ήθελα να το ρωτήσω διότι κάπου διάβασα ότι δεν παίζει ρόλο αν δεν υπάρχει προκήρυξη και μου φάνηκε περίεργο
 
Βγαίνει συνήθως μια φορά το χρόνο προκήρυξη για αεροσυνοδούς στη Θεσσαλονίκη.
 
Καλησπέρα, απ όσο ειδα εχει βγει καινούρια προκύρηξη για την Αθήνα που ζητούν μελη πληρώματος για το 2019. Εχουν ειδοποιήσει κάποια κοπέλα για συνέντευξη?
 
Καλησπέρα σε όλους,
θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει "απαγορευτικό" όριο ύψους. Υπάρχει περίπτωση κοπέλα με ύψος 1.63, αν έχει κληθεί, να την περάσουν στη συνέντευξη;
Ευχαριστώ!! :)
 
Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποια αν ενώ διαθέτεις όλα τα προσόντα μπορούν να σε κόψουν στην συνέντευξη επειδή είσαι λιγότερα κιλά;
 
Το ύψος δεν παίζει ρόλο. Υπάρχουν και κοπέλες με ύψος 1.50. Για τα κιλά δεν κόβεσαι εκτός αν εχεις πολλα πιο κάτω ή πάνω. Αν είσαι παρακάτω ή παραπάνω μπορεί να σου ζητήσουν να πάρεις ή να χάσεις στην εκπαίδευση αλλά αν τους κάνεις δεν κόβεσαι γι αυτό.
 
Συγγνώμη κιόλας αλλά 1.50 δεν είναι πάρα πολύ κοντή για αυτή τη δουλειά, μιλάω για τους λόγους ασφαλείας όχι για την ομορφιά. Μια κοπέλα 1.50 με λίγα κιλά, όπως τις θέλει η Aegean πώς μπορεί να ανοίξει/κλείσει τις πόρτες, να ανοίξει το παράθυρο της εξόδου κινδύνου και να φτάνει τον emergency equipment όπως ζητούν οι άλλες εταιρείες;
 
Σχετικα με το υψος, η αλήθεια είναι ότι έχω δει πολλές να ανεβαίνουν σε καθίσματα (πάνω στο μαξιλάρι κανονικότατα) για να δουν αυτά που πρέπει. Επίσης κοπέλες παθαίνουν υπερκόπωση και ζητουν αναρρωτικες επειδή είναι λίγα κιλά ή επειδή είναι συνέχεια σε δίαιτα για να μην εχουν θεμα με τα κιλά τους.
 
Top