Aegean codeshares

Μάλλον η συμφωνία έγινε διότι η Α3 δεν έχει καταφέρει να πετύχει στο Κουβέιτ και με την Kuwait Airways στο δρομολόγιο τώρα τα πράγματα έγνιναν ακόμα πιο δύσκολα. Έστι τουλάχιστον έχει μια παρουσία στο δρομολόγιο.
 
Δεν είμαι πολύ σίγουρος, αλλά σα να θυμάμαι ότι το δρομολόγιο όταν ήταν στις αρχές του είχε προοπτικές και νομίζω ότι είχα διαβάσει ευοίωνα σχόλια και αναλύσεις. Είχε γίνει προσπάθεια να στηριχθεί με ανταποκρίσεις από το ευρωπαϊκό δίκτυο ώστε η πληρότητα να είναι ικανοποιητική. Βέβαια εκτός της πληρότητας για τη βιωσιμότητα ενός δρομολογίου χρειάζεται και επαρκής κάλυψη του κόστους, άρα και ανάλογα έσοδα. Αν η πτήση είναι γεμάτη με εκπτωτικά ή δωρεάν εισιτήρια, μακροπρόθεσμα δεν ωφελεί. Λογικά η Aegean, χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες, έχει συγκριτικά ένα προτέρημα χαμηλότερου κόστους από τις αραβικές εταιρίες, αλλά δεν γνωρίζω αν αυτό είναι αρκετό. Ίσως, παρόλο που έχει ένα αναγνωρίσιμο όνομα στον αεροπορικό κόσμο, δεν καταφέρνει να πείσει για το προϊόν και να "επιβάλλει" υψηλότερους ναύλους. Μήπως είναι καιρός για ένα rebranding?
 
Μήπως είναι καιρός για ένα rebranding?
Έχουν περάσει ήδη 3 χρόνια από το τελευταίο τους rebranding και πέντε μήνες από την αλλαγή των στολών. Αν δεν κάνουν τώρα το rebranding, πότε περιμένουν να το κάνουν;

Πρέπει να γίνουν πράγματα.
 
Νομίζω πρέπει να φύγουν και να πετάξουν τα κλειδιά στον υπόνομο.
Έχουν κουράσει πια :wall:
Από Τετάρτη όμως να με πάνε σήμερα και να με γυρίσουν Τρίτη. :rolleyes:
 
Για την Aegean γενικά μιλάς; Ξέρεις απλά υπάρχει μεγάλη πίεση και έλλειψη προσωπικού αυτόν τον καιρό. Κι εγώ αγανακτώ πολλές φορές, αλλά και αυτοί άνθρωποι είναι. Ο αεροπορικός κλάδος χαρακτηρίζεται από συνεχείς ανακατάταξεις, δώστε λίγο χρόνο. Την τελευταία σου πρόταση δεν την κατάλαβα, πετάς την Τετάρτη και επιστρέφεις Τρίτη; για που αν επιτρέπεται; γράψε μας μια αναφορά αν θέλεις!
 
Codeshare με την Juneyao ξεκινάει απο 1 Μαίου!

 
Πολύ σημαντική είδηση και ιδιαίτερα το:
''είναι η πρώτη φορά που η JUNEYAO AIR συνεργάζεται με μια ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία μέλος της Star Alliance΄΄.

Μιλάμε για μια περιοχή 40εκ κατοίκων, με (σχετικά) υψηλό κατά κεφαλή εισόδημα και οικονομικό κέντρο μιας τεράστιας χώρας. Αν καταφέρει να πιάσει το κόλπο με τους Κινέζους και να τους πάει ο Βασιλάκης σε δευτερότριτους ευρωπαϊκούς/μεσανατολίτικους/βορειαφρικανικούς προορισμούς (και όχι μόνο; ) γεμίζοντας τα Α320 του, ίσως έχει βρει την κότα με τα χρυσά αυγά.

Αναμένουμε στο υπερχαμπ των Βαλκανίων:cool:
 
Last edited:
Με έναν αερομεταφορέα SkyTeam και έναν Star Alliance. :rolleyes:
Τι, τις θέλουν τις ψεύτο-συμμαχίες; Γελάει ο κόσμος :stupid:
 
Top