Aegean Lounge

  • Thread starter sv1xv
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Το lounge finder της *Α (και των άλλων συμμαχιών) πρέπει να ενημερώνεται μια φορά τα τρία χρόνια. Επίσης υπάρχει και στο site της Aegean lounge finder (δεν είμαι σίγουρος για την ακρίβεια των πληροφοριών πάντως, π.χ. για το Βερολίνο δεν αναφέρει κανένα lounge. τώρα θα μου πεις αναφέρει και το Tempelhof ακόμα...)

Σωστά, γι'αυτό ρώτησα, γιατί δεν εμφανίζει τίποτα.
 
Καλή χρονιά σε όλους. Είμαι στο lounge της aegean, είναι ολοαδειο( 19.40) η τελως πάντων είμαστε 10 άτομα μέσα εδώ και μια ώρα. Έχουν "προσπαθήσει" να μπουν πάνω από 20 άτομα που φαντάζομαι είναι ή pre silver member coupons , ή gold που δεν επιτρέπεται το +1 πλέον.
Δεν μου αρέσει η νεκρά. Έχω ξαναπεί ότι μετά τις 17.00 δεν έχει νόημα το ban των silver, για τους κακομοίρηδες των long connecting πτήσεων. Και να είχε +20 άτομα τέτοια ώρα το lounge μια χαρά θα ήταν.
Πλέον κάθε νέα είσοδος παιζω approved or denied μαντεύοντας αν ο εκάστοτε επιτρέπεται να μπει η όχι.

Καλή χρονιά και καλές πτήσεις σε ολους
 
Πετούσα την Τετάρτη 27/12 στις 20:00 και η κατάσταση στο intra-Schengen lounge ήταν ακριβώς αυτή που περιγράφεις από τις 18:30 που ήμουν εκεί. Ζήτημα να ήταν 10 επιβάτες μέσα στο lounge εκείνη την ώρα.

Συμφωνώ πως θα πρέπει η Α3 να ξαναδεί το θέμα με τους Silver σχετικά με την πρόσβαση τους.

Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους.
 
Τι ακριβώς έχει αλλάξει; Δεν βλέπω κάτι στο site τους όσο αφορά στην πρόσβαση στα Lounge
 
Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι δεν ισχύουν τα κουπόνια για πρόσβαση στο Aegean ΑΤΗ intra-Schengen lounge για τα silver μέλη ενώ τα gold μέλη με συνοδό αν δεν κάνω λάθος παραπέμπονται στο Goldair lounge για εξυπηρέτηση.
Παραμένει η πρόσβαση στα gold μέλη χωρίς συνοδό χωρίς αλλαγές.
Το μέτρο εφαρμόστηκε από πριν το καλοκαίρι 2023 και παραμένει σε ισχύ ανεξαρτήτου κίνησης στο lounge.

Καλή χρονιά και από εμένα σε όλους!
 
Εγώ είδα τώρα +500 μίλια με ένδειξη intra-Schengen lounge, ξέρει κανείς τι είναι αυτό;
 
Νομίζω ότι είναι τα μίλια που δίνει σαν «αποζημίωση» για το συχνά πολύ γεμάτο Intra Schengen lounge, που δεν βρίσκεις θέση. Είναι 200 μίλια για πτήση εσωτερικού και 500 μίλια για εξωτερικού. Τα πήρα μάλιστα και σε περιπτώσεις που δεν ήμουνα καν στο lounge λόγω short connection ή / και σε περιπτώσεις που το lounge ήτανε άδειο. Μοναδική εξαίρεση φαίνεται να είναι εάν πετάς με Award ticket (δηλ. όταν δεν παίρνεις μίλια για την πτήση, δεν τα παίρνεις).
 
Ακριβώς, με award ticket δεν τα παίρνεις. Βέβαια η πρόσβαση στο Lounge είναι προνόμιο της βαθμίδας και αν πετάς Business. Υποτίθεται ότι τα μίλια τα παίρνεις λόγω του ότι πχ σαν gold δεν μπορείς να βάλεις +1 άτομο στο lounge. Όταν είσαι gold δεν έχει σχέση τι πλήρωσες για το εισιτήριο. Εκτός και αν αυτά τα δωρεάν μίλια υπόκεινται στους όρους των award tickets.
 
Φαντάζομαι γίνεται monitoring της κατάστασης για το traffic στο lounge, απλά η περίοδος των γιορτών δεν είναι χαρακτηριστική, καθώς το business traffic (που είναι κατεξoxήν αυτοί που καταλήγουν στο native lounge) είναι στο low του. Μην ξεχνάτε πως η ανακαίνιση του lounge έγινε ντάλα καλοκαίρι.
 
Top