Αεροπυρόσβεση

• Thread starter Thread starter sv1xv
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Και άλλο συμβάν, αυτή την φορά με CL-215 της 355 Μοίρας. Λόγω αστοχίας κινητήρα απέτυχε να πάρει ύψος μετά από υδροληψία και παρέμεινε στην επιφάνεια της θαλάσσης στον Κορινθιακό.

Ωχ, κι άλλη υπερθέρμανση ! . .. :!:

Τα σκέλη είναι "κάτω" στο λιμάνι !! Λέτε να το βγάλουνε απο γλύστρα! ;;

Μου έχει τύχει σε ανάλογη περίπτωση στον Σαρωνικό να ανασυρθεί CL-215 από ράμπα δίπλα στην Χαλυβουργική (στην προέκταση του διαδρόμου του αεροδρομίου).

Ωχ, κι άλλη υπερθέρμανση ! . .. :!:

Τα σκέλη είναι "κάτω" στο λιμάνι !! Λέτε να το βγάλουνε απο γλύστρα! ;;
Έψαχναν για γερανό 100 τόνων ! μάλλον θα τους εξυπηρετούσαν τα διυλιστήρια !!!! δεν έχω εικόνα αν έφυγε, λόγω ζέστης δεν έχω βγεί έξω.

Στις δύο πρώτες φωτογραφίες του @gioannis13 φαίνεται η αριστερή έλικα να είναι πτερωμένη, προφανώς αποτέλεσμα βλάβης στον αριστερό κινητήρα. Στην τρίτη έχει έρθει στην κανονική της θέση (μάλλον μετά από ενέργειες των μηχανικών).

Και το τσατσιλίκι (παρασκήνιο) λέει,Εύα από βαριά συντήρηση και στην πρώτη υδροληψία, ευτυχώς στο γέμισμα και όχι κατά την απονείωση.......η αλλιώς, θα κλαίγαμε.

Γιάννη δε μας είπες και το fun(?) fact ότι το αμφίπλωρο Brest πίσω είναι και αυτό στο λιμάνι του Κιάτου με βλάβη!

Yeap.....Σε επισκευή και αυτό (Brest (IMO 8625090)), τώρα 11:35 γύρισα από το λιμάνι και ο τσάτσος μου ! Με ενημέρωσε ότι το έφτιαξαν... Το 215 όχι το Brest. Ο καιρός όμως δεν επιτρέπει την οποία διαδικασία καθέλκυσης 7-8 ΒΔ , πάμε για αύριο.