Air Mediterranean

Τα δυο απο τα τρια αεροπλανα της εταιριας εχουν καιρο να πεταξουν, μονο το ενα κανει καποια δρομολογια στην Αραβια. Τωρα γιατι επρεπε να νοικιασουν αφου τα δικα της καθονται...
 
Νέο 737-400 για την εταιρία (SX-MAT), αφίχθη σήμερα το πρωί από ΑΜΜ.
 
Σε τι αποσκοπούν αυτές οι πτήσεις όταν δεν πουλάς καν εισιτήρια στο website σου;; Μυρίζει αρπαχτή.

Τα ίδια ισχύει και για την marathon.
 
Τι ακριβώς εννοείς; Αρπαχτή δηλαδή τι αρπάζουν; Ίσως οι πτήσεις να μην είναι επιβατικές αλλά για φορτία, ίσως να γίνονται για κυβερνητικούς λόγους (για παράδειγμα για την απομάκρυνση παράνομων μεταναστών ή εγκληματιών ή για την αποστολή βοήθειας). Ίσως να γίνονται κατόπιν παραγγελίας, για την αποστολή αντιπροσώπων για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς. Απ' όσο θυμάμαι όμως γίνονταν και παλαιότερα κάποιες πτήσεις, συνήθως για κυβερνητικούς σκοπούς αλλά δεν είμαι βέβαιος.
 
Ενδιαφέρον! Η μόνη Εταιρεία που πεταει απο ευρωπαικό έδαφος για Συρία. . .σιγουρα οι περισσοτεροι θα πετανε για δουλειες ή σαν αξιωματούχοι αλλά τελευταία βλέπω και πολλούς τουρίστες απο δυτικά Κράτη ..

Εγω είχα προλάβει-πετάξει (leased??) 737 Syrianair Δαμασκό > Αθηνα μέσω Αλεπίου
 
Αυτη την πτηση την θυμαμαι οπως και την πτηση της saudia ρωμη-αθηνα-τζεντα-ριαντ μεταξυ 2001 με 2003 ηταν αν θυμαμαι καλα με md-88...οταν θα χει ξανα πτηση για συρια λεω να πεταχτω να δω τους επιβατες απο περιεργεια....
 
Όπως ειπώθηκε η πτήση είναι πολιτικής, οικονομικής και συμβολικής σημασίας, δεν έχει να κάνει με τουρισμό.

Καλό είναι οι τουρίστες να διαβάζουν λίγο και τις συμβολές ειδικών και επίσημων πηγών γιατί μετά βρίσκονται χωρίς βοήθεια ή όμηροι στην καλύτερη, δεν είναι για χαλαρές βόλτες ακόμα το μέρος, όσο και αν έχει βελτιωθεί η κατάσταση.
 
Top